4x4 написа:Тоа вече може да почва да се съблича
"Тоа" се покая, че е бил заблуден припок като теб и вече е чисто нов левскар т.е. съблече оранжевия си парцал и няма какво да съблича. :)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
4x4 написа:Тоа вече може да почва да се съблича
realno написа:4x4 написа:Тоа вече може да почва да се съблича
"Тоа" се покая, че е бил заблуден припок като теб и вече е чисто нов левскар т.е. съблече оранжевия си парцал и няма какво да съблича. :)))
damyanov1963 написа:zieek91 написа:
:)
Ами припок, кво друго очакваш, вие така викахте и за Литекс и ГГ, па кво стана?
Тоя зад гъзъ му що си е запушил носа :lol:
tmanolov написа:gihuelo написа:"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.
Интересно кой ли негов брат го е завел? Единият е с 2 години по-голям от него, т.е. бил е на 9, а другият е с 8, т.е. бил е на 15 години, с две думи почти малолетен, и, доколкото знам, е левскар! И са ги пуснали на мач в ЕКТ ей така - кка ли би се случило подобно нещо? А 35-40 000 Ярмейци на мача с Динамо е имало на куково лято - макс 25 000 дори според реМбрандирания ви сайт - https://www.fccska.com/%D1%81%D1%80%D0% ... 8-20-20-00 :mrgreen:
Та толкова за измислиците на малката Вуца - чакам го да го видя как прави знака Л с пръсти и се прекланя пред синята публика :geek:
zieek91 написа:tmanolov написа:gihuelo написа:"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.
Интересно кой ли негов брат го е завел? Единият е с 2 години по-голям от него, т.е. бил е на 9, а другият е с 8, т.е. бил е на 15 години, с две думи почти малолетен, и, доколкото знам, е левскар! И са ги пуснали на мач в ЕКТ ей така - кка ли би се случило подобно нещо? А 35-40 000 Ярмейци на мача с Динамо е имало на куково лято - макс 25 000 дори според реМбрандирания ви сайт - https://www.fccska.com/%D1%81%D1%80%D0% ... 8-20-20-00 :mrgreen:
Та толкова за измислиците на малката Вуца - чакам го да го видя как прави знака Л с пръсти и се прекланя пред синята публика :geek:
Наясно ли си, че с този въпрос ще разбиeш един от митовете на подуенската митология? :) Ами сега ако някой почне да се пита- как е възможно, и то през 1914г, 16 годишно момче да се качи на трена/влака ей така, да пътува до Букурещ, да купи и донесе жълто-червения екип ,,, на Галатасарай:) Как ли би се случило подобно нещо? Сега гуруто ви Георги Манов ще трябва пак да пренаписва и съчинява историята ви, а Румен Пайташев да го хейтвате още повече.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
bubka написа:Баси и мешаната скара са подуенци - румъно-турци-динамо-спартаковци-милиционеро-комуняки-ЕВРОИДИОТИ.
Потребители, разглеждащи този форум: Сашо, LoveAndPeace, rhaegar, Sstefanov, Черният козел и 26 госта