Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Всеки друг ще е по- добре да е шампион, отколкото Интер. Аз съм за Аталанта, ама и на Наполи не бих се разсърдил.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Aми без Осимен и Квича, какво очакваш? Лукаку е на почти 32, но по-лошото е, че той отдавна не играе атрактивно. Няма как...bubka написа:Все още никак не е ясно кой ще стане шампион, ама Наполи правят много скучни мачове. Нищо общо с емоционалната игра като взеха титлата преди.
В събота е Наполи - Интер на "Марадона"
Интер ще дублира. Аталанта с Гасперини
преди седмица написах защо няма да станат шампиони.
преди седмица написах защо няма да станат шампиони.
Рашка капут, Буданов салют ! 

bubka написа:yulkata написа:Значи Интер отново шампион,което от стратегическа гледна точка,трябва да се хвърли максимално в ШЛ.
Все още никак не е ясно кой ще стане шампион, ама Наполи правят много скучни мачове. Нищо общо с емоционалната игра като взеха титлата преди.
Сега им е времето да се възползват от ангажиментите на Интер в ШЛ,но Аталанта отпадна и също ще хвърли всичко ,но едно е да искаш,друго е да го можеш и трето Интер да започне да се дъни :?:
На Миро ще му се наложи още два пъти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гледа италиански футбол през този сезон.
miro_rz написа:Какво трябва да гледам!? :)))
Полуфинали за Купата между Милан и Интер.
Абе аз затова ли пращах кораби из Северно море, за да гледа нашия полуфинали за купа? Никакви такива :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Емполи стигна до полуфиналите за Купата на Италия, след като отстрани Ювентус с дузпи, а в предишната фаза се справи и с Фиорентина по същия начин.

Ако има някаква изненада от карето, това ще са Болоня!