Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 24 фев 2025 13:28

damyanov1963 написа:
zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
zieek91 написа:

С този линк дето си дал, искаш да се изфукаш с тирето на любимия ти отбор или с червеното знаме с което се е снимал?
:)

Изображение

Не, това е знамето, което се връчваше на шампиона, а вие тогава бяхте обединени със Септември и се казвахте ЦСКА Септемврийско знаме.
Интересно защо не си обърнал внимание на рекордния за нащо първенство брой купи.

Е колко да са, две. Единствените ви купи в музея на среброто и вестникарските изрезки. Особено онази, ваш'та, любимата на любимото ти тире, с която гордо позирате пред онзи паметник.

Изображение

Научи се първо да броиш, и не ние носехме червена петолъчка на сърцето си и Червено и Септемврийско знаме в името си.
Иначе поздравления за труда, който си вложил за да се ровиш в историята на Левски, докато откриеш негова снимка, като сребърен медалист от... 1971 година :lol:

Гугъл, пишеш "Със сребърните медали Левски-Спартак" и ,,,,

Изображение

,,, 5 секунди ровене в сребърната история на любимия ти Л-С

Само 2 ли излязоха, тази е от 72-а.
Продължавай да ровиш докато ги изкараш повече от ваще :lol:

Махни купените и не купените титли на проекта на Гела и ще видиш, че отново сте зад нас. Демек втори. :)
Иначе е интересно как в ерата на Домуса се радвате всяка година на успехите на чужд отбор, та дори когато ви бием,,, хубав навик придобихте. :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2025 13:34

Е как няма да имате повече купи от нас, като и за второто място ви дават такава :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 24 фев 2025 13:55

Букитата пуснаха ли коефицентите за over/under кога Вуцов ще бъде съблечен?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2025 14:04

"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 фев 2025 14:06

gihuelo написа:"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.

Мисля че за черешка на тортата има и КЗЛ тук там из нета. Моля някой да го потърси :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2025 14:14

delqnski47 написа:
gihuelo написа:"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.

Мисля че за черешка на тортата има и КЗЛ тук там из нета. Моля някой да го потърси :lol:

Купуват цесекари, дадоха под наем двама на Литекс Ловеч , абе накъде отива света ? ! :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 фев 2025 14:17

Може да е бил някога цесекар, но не желае да бъде заблуден припок, защото нормалните хора не следват умрели клубове, а живи като Левски. Никога не е късно да си поправи грешката. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 фев 2025 14:20

Спаско Делев какво е казал, че Паро и Кюстендилеца чак са му отговаряли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2025 14:20

realno написа:

Може да е бил някога цесекар, но не желае да бъде заблуден припок, защото нормалните хора не следват умрели клубове, а живи като Левски. Никога не е късно да си поправи грешката. :)))

Айде психиатрията пак е на линия :)
Ето ти по-ново от 2009 година :) 2020 година - седналия на леглото, този който не се радва е Светльо
https://www.facebook.com/watch/?v=2595572887327545

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2025 14:27

Малката Вуца осмисли най-накрая живота на припоците )
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”