Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 23 фев 2025 12:58

gihuelo написа:
k20dan4o написа:
4x4 написа:Шалварите играят Ганкиното за да стане малко интересна Ефбем ти лигата.
Иначе Гонзо няма от къде да намери пари за заплати на бездействащите бездарници и безхаберници управляващи клетото ни футболче. ФАКТ.
Всички вече знаят за подарените и капарираните 14 поредни на Гела.
Национална кауза - Разград.
Трябва малко интересно да стане щото вече никой не залага на мачове от корумпираната Ефбем ти лига.

Много е удобно да дрънкаш глупости за капарирани титли и всякакви такива. Ако се чудиш защо при вас не ви се получават нещата мога да ти обясня, едни го знаят но не си го признават, други нямат акъл да го проумеят. Въпреки единия богат господин, после друг, строежи на стадиони, бази, дюш, нови автобуси, мащабни селекции отскоро и доста платени, смяна на дузина треньори и ръководители... е не става и не става. Причината е тая лайнярщина която на правихте...наричайте го ГМО, промяна на ДНК-то, кръвосмешение, хронично или автоимунно заболяване...както искаш, но това е. Нито новото стадионче ще помогне (щото е стадионче като нашто), нито трети господин.

Можем да си ги мерим само когато ние извадим 70-80 милиона бюджет. Сега няма как да стане .
Заплатата на Купър плюс 10 000 евро я давахте на Кешару преди 6-7 години.

Толкова 70 млн бюджет и можете да мечтаете. Само че сега имате оправдания щото строите стадион, база.
Разликата между Кешеру и Купър е че ние взехме румънеца на 27 г. и си изби парите, докато вашия ??? Едва ли! За кво ви беше.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 фев 2025 13:27

W84me написа:
gihuelo написа:
W84me написа:
The_Miz написа:
W84me написа:Дебелия Ники хвърлил ръкавицата на Левски ама класирането гледал ли е?

Интересно как последните 10 години класирането не беше важно за вас. Споко, тази година лефски ще се върнат там, където винаги са били, а именно на второ място.

Важното е, че когато трябва си ви пердашим. :|

Това "когато трябва" бая рядко се случва. Или много малко пъти се се налага ?

Бая рядко се случва ама съм сигурен, че помниш поне 2 от тия случаи като бял ден...

Аз пък си спомням как ви бихме, а вие се радвахте. Това наистина беше една жалка история.
Do Something Different!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 фев 2025 14:27

DoSomethingDifferent написа:
Аз пък си спомням как ви бихме, а вие се радвахте. Това наистина беше една жалка история.

Обаче пък и двамата си спомняме как дойдохте от Ловеч и станахте Тире.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2025 14:55

W84me написа:

Това Ви осмисли живота през последните 10 години :) .Друго си е като ти подаряват лицензи под условие :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2025 15:39

W84me написа:
gihuelo написа:
W84me написа:
The_Miz написа:
W84me написа:Дебелия Ники хвърлил ръкавицата на Левски ама класирането гледал ли е?

Интересно как последните 10 години класирането не беше важно за вас. Споко, тази година лефски ще се върнат там, където винаги са били, а именно на второ място.

Бая рядко се случва ама съм сигурен, че помниш поне 2 от тия случаи като бял ден...

Я и аз да припомня нещо. Не помня точно годината, Литекс беше вече станал шампион, ние нямахме шансове за второто място, но ЦСКА имаше, ако Левски бие Литекс в Ловеч. Леле какво стискане на палци от ваша страна за Левски падна :lol: , които изиграха мача феърплей и биха с 2:0.
Тогава се радвахте на калъфката, все едно че сте спечелили ШЛ :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 фев 2025 16:07

peliforewer написа:
W84me написа:

Това Ви осмисли живота през последните 10 години :) .Друго си е като ти подаряват лицензи под условие :) .

Напротив, това осмисля живота ми за много години напред още!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2025 16:20

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:

Напротив, това осмисля живота ми за много години напред още!

Радвам се, че се е сбъднало това за което си се родил, ЦСКА да има нов стадион, добра тренировъчна база и нов комплекс за децата.В същото това време ръководството на Левски да подсмърча по инсинуациите белким някой му плати борчовете и му построи стадион безплатно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 23 фев 2025 16:24

damyanov1963 написа:
W84me написа:
gihuelo написа:
W84me написа:
The_Miz написа:Интересно как последните 10 години класирането не беше важно за вас. Споко, тази година лефски ще се върнат там, където винаги са били, а именно на второ място.

Я и аз да припомня нещо. Не помня точно годината, Литекс беше вече станал шампион, ние нямахме шансове за второто място, но ЦСКА имаше, ако Левски бие Литекс в Ловеч. Леле какво стискане на палци от ваша страна за Левски падна :lol: , които изиграха мача феърплей и биха с 2:0.
Тогава се радвахте на калъфката, все едно че сте спечелили ШЛ :lol:

2013/14 също им подарихте калъфка като бихте Литекс в Ловеч с гол на Божинката.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 23 фев 2025 16:40

Един циганин обрал музея на Левски и от тогава е известен в подземния свят като Сребърния барон.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 фев 2025 18:26

4x4 написа:Един циганин обрал музея на Левски и от тогава е известен в подземния свят като Сребърния барон.

Циганин ,крадец,умрял???
Футболист от старото цецека е бил!
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”