22 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 22.02.25 събота 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 22 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 22.02.25 събота 17.30ч.
Ники Златев наистина произведе шедьовър. Като цяло съм доволен, бяхме концентрирани, бяхме и агресивни. Над всички обаче Мазир и Берк. Браво на малкия, браво за борбата, браво за самочувствието и увереността. Жалко че Васката не отбеляза.
Росен, Берк и Ники трябва да са несменяеми титуляри. Физически, технически и от към хъс са най-добрите на постовете си. Дано Илиев най-накрая го е разбрал. Така или иначе закъсняхме страшно с подмладяването. Няма нужда да ги чакаме и те да станат на 30 за да са титуляри. Някой ако има наблюдение, да сподели впечатления за нападателчето от юношите (забравих му името), което вкара два гола в една от контролите!
Добър мач за нашите, изпуснахме ги..... ситуацията с Васко трябваше да е сигурен гол, можеше и да подава.... Златев страхотен мач и гол. Аз не помня скоро да е имало такъв красил гол от нашия отбор. Дано най-накрая му тръгне играта и стане важен играч за отбора ни. Берк допускаше грешки в средата, но що-годе добре стоеше срещу многомилионни футболисти. Бари добре се включи, има качества в това момче. Сула беше над всички днес, много добре четеше играта и раздаваше пасове наляво-надясно. След видяното от днес, съм оптимист за мача срещу Левски!!!
Браво Моряци !!!!
Браво Моряци !!!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Уникални сме да се мобилизираме и концентрираме срещу най-сериозните отбори. Днес нито едно голово положение пред нашата врата. Много сигурни бяхме при центриранията и при корнерите. Много се притеснявах от Алмейда при тях. Заслужавахме повече победата след тези два пропуска през второто полувреме. Браво за гола на Ники - страхотно изпълнение. За съжаление беше само това от него днес. До гола и след него, той не направи нищо. Много е далеч от това да бъде твърд титуляр, но дано този гол му даде увереност и най-накрая започне някакво развитие, защото от три години тъпче на място. Браво на Илиан, че му даде шанс днес, но беше длъжен с оглед представянето ни първите два мача. Берк беше страхотен, най-добрия! Изненадан съм от доброто представяне на Цецо - след мача с Враца мислех, че е приключил. Единствено съм ядосан от простотията на Влатко - това се случва за кой ли път! Веднага се сещам за разчекнатите му ръце срещу Етър и Берое миналата година, които доведоха до дузпи и голове.
Много ме кефеше преди години в този форум имаше тема играч на мача. Аз ще си позволя да оценя нашите по десетобалната система:
Пацо - 9
Вики - 9
Живко - 9
Влатко - 7
Цецо - 8
Васко - 8
Берк - 10
Сула - 9
Ники - 8 заради гола
Тонев - 7
Уеслен - 6
Пт резервите Бари - 6, другите играха малко, но не подобриха нивото.
Илиан - 9. Пипна тук таме на полувремето и второто бяхме по -добри и ги изпуснахме. Успешен ход с пускането на Берк и Златев титуляри. Много точен коментар на интервюто след мача.
Следващият кръг гостуваме на Хебър, след това най-лесния мач тази пролет и после става страшно. Ботев са трагедия, но Арда и дори тирето ще напънат здраво за четворката. Все пак мисля, че ние сме с най-голям шанс.
А, забравих - поздравления за съдийството на надзирателя. Спести картони тук и там, но си се справи.
Много ме кефеше преди години в този форум имаше тема играч на мача. Аз ще си позволя да оценя нашите по десетобалната система:
Пацо - 9
Вики - 9
Живко - 9
Влатко - 7
Цецо - 8
Васко - 8
Берк - 10
Сула - 9
Ники - 8 заради гола
Тонев - 7
Уеслен - 6
Пт резервите Бари - 6, другите играха малко, но не подобриха нивото.
Илиан - 9. Пипна тук таме на полувремето и второто бяхме по -добри и ги изпуснахме. Успешен ход с пускането на Берк и Златев титуляри. Много точен коментар на интервюто след мача.
Следващият кръг гостуваме на Хебър, след това най-лесния мач тази пролет и после става страшно. Ботев са трагедия, но Арда и дори тирето ще напънат здраво за четворката. Все пак мисля, че ние сме с най-голям шанс.
А, забравих - поздравления за съдийството на надзирателя. Спести картони тук и там, но си се справи.
Поредният двубой, който потвърждава думите на големия Йохан Кройф: “Торбите с пари не играят на терена”.
Двубой между шампиона и вицешампиона. Единият със закупени футболисти за 50млн. евра, в другия - нито един закупен. Единият с 9 скъпоплатени чужденци (титуляри), а в другия обратното - 9 българи, двама от които младежи на 20г.
Браво моряци !!! Адмирации. Няма какво да добавя.
Илиан Илиев отново показа, че знае как да се противопостави на скъпата селекция на шампиона. За пореден път го показва.
Две години вече Черно море няма загуба от Лудогорец - нито на “Тича”, нито в Разград. Доста показателен факт - как се играе успешно срещу шампиона (при това с Българи титуляри).
Браво, моряци!
Стоплихте сърцата на всички дошли в сектора в студа, вярващи във вашата сърцата игра.
Поздравявам всички без изключение, а специално ще отлича защитата и полузащитата, която за цял мач не даде нито едно чисто положение на Лудогорец. Нито едно такова. Впечатляващо.
Заслужаваше си да бъдем на стадиона.
Ще бъдем и в сряда и ще Ви подкрепяме отново.
Успех, моряци !!!
Двубой между шампиона и вицешампиона. Единият със закупени футболисти за 50млн. евра, в другия - нито един закупен. Единият с 9 скъпоплатени чужденци (титуляри), а в другия обратното - 9 българи, двама от които младежи на 20г.
Браво моряци !!! Адмирации. Няма какво да добавя.
Илиан Илиев отново показа, че знае как да се противопостави на скъпата селекция на шампиона. За пореден път го показва.
Две години вече Черно море няма загуба от Лудогорец - нито на “Тича”, нито в Разград. Доста показателен факт - как се играе успешно срещу шампиона (при това с Българи титуляри).
Браво, моряци!
Стоплихте сърцата на всички дошли в сектора в студа, вярващи във вашата сърцата игра.
Поздравявам всички без изключение, а специално ще отлича защитата и полузащитата, която за цял мач не даде нито едно чисто положение на Лудогорец. Нито едно такова. Впечатляващо.
Заслужаваше си да бъдем на стадиона.
Ще бъдем и в сряда и ще Ви подкрепяме отново.
Успех, моряци !!!
Ent написа:Росен, Берк и Ники трябва да са несменяеми титуляри. Физически, технически и от към хъс са най-добрите на постовете си. Дано Илиев най-накрая го е разбрал. Така или иначе закъсняхме страшно с подмладяването. Няма нужда да ги чакаме и те да станат на 30 за да са титуляри. Някой ако има наблюдение, да сподели впечатления за нападателчето от юношите (забравих му името), което вкара два гола в една от контролите!
Емануил Няголов-ляв бек,не е нападател.
moreto vn написа:Ent написа:Росен, Берк и Ники трябва да са несменяеми титуляри. Физически, технически и от към хъс са най-добрите на постовете си. Дано Илиев най-накрая го е разбрал. Така или иначе закъсняхме страшно с подмладяването. Няма нужда да ги чакаме и те да станат на 30 за да са титуляри. Някой ако има наблюдение, да сподели впечатления за нападателчето от юношите (забравих му името), което вкара два гола в една от контролите!
Емануил Няголов-ляв бек,не е нападател.
Благодаря, явно съм в грешка за поста му. Надявам се и някой централен нападател да изскочи от юношите