Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот nghcvth » 22 фев 2025 19:48

KOPScousers написа:
Pichichi написа:Аз пък като фен на Атлети предпочитам да играем с Реал евентуално във формат 1 мач!
Това става или на финали или в турнира за купата преди 1/2 финалите. Като цяло лош жребий за нас но това е което се падна. Имаме 1/2 финал за купата с/у Барса и ШЛ с/у Реал. Чудна работа!

1 мач ли? Нали се пробвахте 2 пъти в ШЛ, и накрая и вие като нас от два опита останахте с пръст в уста. Напротив, сега ви е идеалния шанс да ги отстраните при все, че сте и домакини на реванша. Вземате един положителен резултат на Бернабеу, на Метрополитано ви върже на куче и сте готови. Като ви знам дърварската игра от едно време, ако още е такава, нищо чудно след това и Арсенал да има проблеми с вас, а след тях и ние/ПСЖ. Едва ли много хора ви слагат в сметките за финалист от тоя поток, ама нищо чудно да се доберете до финал - къде с късмет, къде с паркиран автобус. Крив отбор сте, от който може да се очаква абсолютно всичко, особено в два мача. :roll:

Единият финал по спомени Атлетико си го контролираха, вече всички ги виждахме с купата и накрая дойде голът на Рамос. Реал си имаха доза спортно щастие тогава. В другия финал паднаха с дузпи а голът на Реал бе от засада. При различно развитие можеше Атлетико да има 2 ШЛ, ама нейсе. Изобщо не се представиха зле в двата финала и бяха на косъм от успехите.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 фев 2025 20:08

Един от най-сладките ми спомени като фен е голът на Рамос :mrgreen: Бях в заведение, където, меко казано, повечето присъстващи не харесваха Реал.. След гола на Серхио пълна тишина и един единствен кефещ се - аз.. 8-) После вече беше ясно..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 фев 2025 20:11

nghcvth написа:
KOPScousers написа:
Pichichi написа:Аз пък като фен на Атлети предпочитам да играем с Реал евентуално във формат 1 мач!
Това става или на финали или в турнира за купата преди 1/2 финалите. Като цяло лош жребий за нас но това е което се падна. Имаме 1/2 финал за купата с/у Барса и ШЛ с/у Реал. Чудна работа!

1 мач ли? Нали се пробвахте 2 пъти в ШЛ, и накрая и вие като нас от два опита останахте с пръст в уста. Напротив, сега ви е идеалния шанс да ги отстраните при все, че сте и домакини на реванша. Вземате един положителен резултат на Бернабеу, на Метрополитано ви върже на куче и сте готови. Като ви знам дърварската игра от едно време, ако още е такава, нищо чудно след това и Арсенал да има проблеми с вас, а след тях и ние/ПСЖ. Едва ли много хора ви слагат в сметките за финалист от тоя поток, ама нищо чудно да се доберете до финал - къде с късмет, къде с паркиран автобус. Крив отбор сте, от който може да се очаква абсолютно всичко, особено в два мача. :roll:

Единият финал по спомени Атлетико си го контролираха, вече всички ги виждахме с купата и накрая дойде голът на Рамос. Реал си имаха доза спортно щастие тогава. В другия финал паднаха с дузпи а голът на Реал бе от засада. При различно развитие можеше Атлетико да има 2 ШЛ, ама нейсе. Изобщо не се представиха зле в двата финала и бяха на косъм от успехите.

Е то ако става на въпрос, и ние не играхме зле в двата финала - в единия ни заклаха оня каратист и безмозъчното вратарче, в другия ги биехме 999 от 1000 мача, ама точно тогава Рибо Куртоа реши да направи мача на живота си и да спаси дори това, което не можеше реално. :lol: Факта е, че и Атлети, и Ливърпул на два пъти го издухаха срещу Реал в един мач.. То и в два де, кога ги срещнем, все отпадаме.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 фев 2025 22:11

CSKA69 написа:Един от най-сладките ми спомени като фен е голът на Рамос :mrgreen: Бях в заведение, където, меко казано, повечето присъстващи не харесваха Реал.. След гола на Серхио пълна тишина и един единствен кефещ се - аз.. 8-) После вече беше ясно..

Е, това не е трудно, след като имаш 20 любими отбора.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 22 фев 2025 22:25

KOPScousers написа:Е то ако става на въпрос, и ние не играхме зле в двата финала - в единия ни заклаха оня каратист и безмозъчното вратарче, в другия ги биехме 999 от 1000 мача, ама точно тогава Рибо Куртоа реши да направи мача на живота си и да спаси дори това, което не можеше реално. :lol: Факта е, че и Атлети, и Ливърпул на два пъти го издухаха срещу Реал в един мач.. То и в два де, кога ги срещнем, все отпадаме.

По принцип финали не се играят, те се печелят. Няма как два отбора да стигнат тази фаза и да има изявен фаворит. Шансовете са равни, просто едните са по-клинични. Ние 2017 например играхме срещу най-добрия отбор в защита на теория и им вкарахме 4 гола. Ми така се е случило в съответния ден, в друг можеше и да не се случи. Иначе конкретно Ливърпул след онова 4:0 2009 никога не е бил по-добър от Реал до това 2:0 този сезон. Просто ни хванахте в адски лош момент. Мбапе изглеждаше като Роналдо феномена след контузиите. :D Ще видим в евентуална нова среща кой кого.

Едно нещо ме дразни в любимия ми отбор и то е, че независимо от формата, винаги сме в кюпа и даваме шанс на дразнителите да ни връщат. Вижте другите клубове, Барса, Ман Ю, Милан позволяват си с години да ги няма изобщо и се връщат като са силни само. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 фев 2025 22:56

А, нямало как да има изявен фаворит. Реал- Дортмунд си беше с абсолютно ясен победител.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 фев 2025 23:00

sapio0o написа:
KOPScousers написа:Е то ако става на въпрос, и ние не играхме зле в двата финала - в единия ни заклаха оня каратист и безмозъчното вратарче, в другия ги биехме 999 от 1000 мача, ама точно тогава Рибо Куртоа реши да направи мача на живота си и да спаси дори това, което не можеше реално. :lol: Факта е, че и Атлети, и Ливърпул на два пъти го издухаха срещу Реал в един мач.. То и в два де, кога ги срещнем, все отпадаме.

По принцип финали не се играят, те се печелят. Няма как два отбора да стигнат тази фаза и да има изявен фаворит. Шансовете са равни, просто едните са по-клинични. Ние 2017 например играхме срещу най-добрия отбор в защита на теория и им вкарахме 4 гола. Ми така се е случило в съответния ден, в друг можеше и да не се случи. Иначе конкретно Ливърпул след онова 4:0 2009 никога не е бил по-добър от Реал до това 2:0 този сезон. Просто ни хванахте в адски лош момент. Мбапе изглеждаше като Роналдо феномена след контузиите. :D Ще видим в евентуална нова среща кой кого.

Едно нещо ме дразни в любимия ми отбор и то е, че независимо от формата, винаги сме в кюпа и даваме шанс на дразнителите да ни връщат. Вижте другите клубове, Барса, Ман Ю, Милан позволяват си с години да ги няма изобщо и се връщат като са силни само. :D

Викаш при 1:0 където си вкарахте единственото положение в мача а Куртоа направи мача на живота си въобще не бяхме по-добри?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 фев 2025 23:06

wolf написа:
sapio0o написа:

Викаш при 1:0 където си вкарахте единственото положение в мача а Куртоа направи мача на живота си въобще не бяхме по-добри?

Да, Сапио принципно е пич и е честен винаги. Не очаквах да избегне финала от 2022-та така, тоя мач както казах, още 999 пъти да го бяхме изиграли, щяхме да сме с 1005 трофея сега... :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 фев 2025 23:19

И преди години съм го казвал и ще го повтарям винаги в такива случаи. Вратарят е не по- малко важна част в един отбор от основния нападател! И това че даден отбор е спечелил даден мач със звездно представяне на вратаря си е също толкова нормално както и когато основния ти нападател забие 3/4 гола!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 фев 2025 23:36

Pichichi написа:И преди години съм го казвал и ще го повтарям винаги в такива случаи. Вратарят е не по- малко важна част в един отбор от основния нападател! И това че даден отбор е спечелил даден мач със звездно представяне на вратаря си е също толкова нормално както и когато основния ти нападател забие 3/4 гола!

Това е факт, при нас посредственото представяне в лигата съвпадна с липсата на топ вратар между 1991 и 2018

Върни се в “Архив”