Бижутера написа:Срещу Бразилия играем успешно, ние правим организиран хаос и кариоките не могат да ни свикнат на играта, мисля, че от 4-те мача поне един ще вземем
А защо не и 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Срещу Бразилия играем успешно, ние правим организиран хаос и кариоките не могат да ни свикнат на играта, мисля, че от 4-те мача поне един ще вземем
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]Ponko написа:04 юни – 15 часа - Бразилия – България в зала „Сабиазиньо” в Уберландия
05 юни – 15 часа - Бразилия – България в зала „Сабиазиньо” в Уберландия
12 юни – 19 часа – Корея – България в Сувон
13 юни - 19 часа – Корея – България в Сувон
19 юни – 18 часа - Холандия – България в зала „Омниспорт” в Апелдорн
20 юни – 16 часа - Холандия – България в зала „Омниспорт” в Апелдорн
Бижутера написа:програмата е вярна!
първо гостуваме на всички отбори, после само ще домакинстваме
LaRgO написа:Във волейбола сме добри.На всички отбори ще им е трудно когато играят срещу нас.Имаме възможности да стигнем до финал или поне до полуфинал.
Бижутера написа:LaRgO написа:Във волейбола сме добри.На всички отбори ще им е трудно когато играят срещу нас.Имаме възможности да стигнем до финал или поне до полуфинал.
бе ние групите да прескочим пак ще е добре
LaRgO написа:Бижутера написа:LaRgO написа:Във волейбола сме добри.На всички отбори ще им е трудно когато играят срещу нас.Имаме възможности да стигнем до финал или поне до полуфинал.
бе ние групите да прескочим пак ще е добре
Аз си мисля,че ще ги прескочим
Трудна работа......защото се класират само победителите от 4-те групи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта