Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Колко може да продължи възхода на Борнемут,има хора във форума,които много се притесняват :lol:
- KOPScousers
- Контакти:
Западна шунка?! Тия пичове по-зле и от нас, пък аз съм тръгнал да им честитя оня ден... :lol:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Западна шунка?! Тия пичове по-зле и от нас, пък аз съм тръгнал да им честитя оня ден... :lol:
Няма кво да стане, тоя сезон и 80 точки ще ви стигнат за титла.
Ни една единица в този кръг. Време е след малко да се поправят нещата :|
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Тежките комплекси на вълчицата от Холанд продължават с пълна сила.
Дай сега за вашето дърво Нуньо
Нов герой на хоризонта хахах
The Gas написа:Тежките комплекси на вълчицата от Холанд продължават с пълна сила.
Сега ако ми кажеш и с какво ме комплексира?
Интересни мачове съм изтървал днеска. Юнайтед (този с плъховете на стадиона) са измъкнали важна точка от Евъртън и като че ли може да не се притесняват за запазване на мястото си в елита. След загубата на Арсенал пък си мисля, че феновете на Ливърпул можем да бъдем спокойни и дори да си честитим титлата. Много малко вероятно е Арсенал с техния манталитет и контузени играчи да стопи тая разлика.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
KOPScousers написа:Западна шунка?! Тия пичове по-зле и от нас, пък аз съм тръгнал да им честитя оня ден... :lol:
Аз това писах оня ден, че ако е останало все още от кой да се притеснявате, то това със сигурност не е Арсенал. Иначе най-голямата изненада на кръга се пече в момента на Вила Парк

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]