efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.
Не е 78-а, а 77-а и все пак изпадат от А група.
NOMER14 написа:vvessel написа:NOMER14 написа:Утре за кого да викаме?
Искаме ли разликата да остане 8 точки до третото и четвъртото място? Или ще злорадстваме на изкуствените отборчета.
Едно хиксче е идеално ;)
Ловеч могат да легнат на Сопот, за да ни прецакат. Стойчо вече го е правил с друг отбор.
Тези вече са друг отбор,без тире.
Евростандарт.
САМО ЛЕВСКИ!
Съвсем реално е канарите да си ги бият и не,тази година няма да са ни конкуренти жълтите.Тирето са доста бавни и мантрата на "великия" им отбор пада и Томаш Ментето си заминава.
vlong написа:NOMER14 написа:vvessel написа:NOMER14 написа:Утре за кого да викаме?
Искаме ли разликата да остане 8 точки до третото и четвъртото място? Или ще злорадстваме на изкуствените отборчета.
Едно хиксче е идеално ;)
Ловеч могат да легнат на Сопот, за да ни прецакат. Стойчо вече го е правил с друг отбор.
Тези вече са друг отбор,без тире.
Евростандарт.
Много им станаха имената - септември, Дом, Войска, знаме септемврийско и червено и малко среден клуб...
burchill написа:Съвсем реално е канарите да си ги бият и не,тази година няма да са ни конкуренти жълтите.Тирето са доста бавни и мантрата на "великия" им отбор пада и Томаш Ментето си заминава.
Виж коефициентите на букитата.
Ха,това няма никакво значение.Нали хвърлиха милиони за селекция та затова по дефолт е такъв коефициента.Взели са си разкошни ментета.Има значение имат ли контузени Ботев и колко,не съм проверявал.
NOMER14 написа:vvessel написа:NOMER14 написа:Утре за кого да викаме?
Едно хиксче е идеално ;)
Ловеч се бори със зъби и нокти за всяка точка за да не попадне в групата на изпадащите. Така че ще има мач. Надявам се на боеви хикс с много картони, включително и червени.
-
- Контакти:
Ботев тръгнаха малко лошо, Керкеч ще трябва да доказва, че е добър треньор, за каквъто го спрягат, а не просто да е имал някакъв добър период преди това.
Томаш голямо его, но без покритие до тук, всеки мач трябва да се доказва. Може да стане мач, може да иде и в двете посоки, по-скоро ще е мач на грешки и кой ще се възползва от тях. Манолов би трябвало да знае изхода предварително.
Томаш голямо его, но без покритие до тук, всеки мач трябва да се доказва. Може да стане мач, може да иде и в двете посоки, по-скоро ще е мач на грешки и кой ще се възползва от тях. Манолов би трябвало да знае изхода предварително.
Според мен пак се залита в крайности и радикални емоции. Явно при нас пътят от "Мамата си е е*ало, закривай! " до "Шампиони сме, няма какво да се обърка" е доста кратък. :lol:
Да се порадваме малко на футбола и удоволствието от играта, удоволствието да гледаме любимия Левски - агресивен, борбен и победоносен. Дали мачовете ни са дадени, върнати, уредени и т. н. ще покаже времето. Винаги може да се допусне подобна хипотеза. Но може пък и сеньорите да си разбират от работата.
И спрете, моля ви, да коментирате най-големия тумор в родния футбол - оранжевите мутробабалюги, в тоя форум. Да гният в позора и срама, безродниците-пи*колапци, не заслужават друго освен презрение и подигравки доживот! А вие се опитвате да ги превърнете във фактор, засрамете се!
Да се порадваме малко на футбола и удоволствието от играта, удоволствието да гледаме любимия Левски - агресивен, борбен и победоносен. Дали мачовете ни са дадени, върнати, уредени и т. н. ще покаже времето. Винаги може да се допусне подобна хипотеза. Но може пък и сеньорите да си разбират от работата.
И спрете, моля ви, да коментирате най-големия тумор в родния футбол - оранжевите мутробабалюги, в тоя форум. Да гният в позора и срама, безродниците-пи*колапци, не заслужават друго освен презрение и подигравки доживот! А вие се опитвате да ги превърнете във фактор, засрамете се!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Треньора вече стяга куфарите, след трите поредни фиаскота. Ако не е това, ще е нещо друго, купени мачове, рибари, славинизация и какви ли не тъпотии. Не знам как не писна на половината да говорят едни и същи тъпотии. Днес бихме и отбора който ни е размазал второто полувреме.. ..НЯМА УДАР ВЪВ ВРАТАТА, а да има два удара по посока, единия от центъра. Сипете си по едно-две.. Бихме, махнахме Папито, а е с една дума наздраве от мен :)