Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
В "хубав" поток ни набиха. По-добре да приключим още срещу ПСВ, че да няма чутовни резили след това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ливърпул - Реал и Интер - Барселона ми се струват реалистичните полуфинали от този жребий, но ако ПСЖ излъжат мърсисайдци за мен се превръщат във фаворити за трофея ;)

Интер-Барселона и ПСЖ-Реал. Интересни полуфинали се очертават. Аз съм за Интер да я вдигнат купичката. Трябва да закриват футболчето, ако я вземем ние за пореден сезон, при все че играем и доста по-слабо от миналия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Интер-Барселона и ПСЖ-Реал. Интересни полуфинали се очертават. Аз съм за Интер да я вдигнат купичката. Трябва да закриват футболчето, ако я вземем ние за пореден сезон, при все че играем и доста по-слабо от миналия.
От така наредената 4-ка и аз ще съм на Интер!
Бившият Неверкузен за мен ще е очакваният неочакван финалист от единият поток, другият е непредвидим. Убеден съм, че Атлетико е от последните отбори, които Реал искат да срещнат в два мача. Самите 1/8 финали вещаят много драми ми се струва, не виждам нито един тежък фаворит в двойките. Самите мачове може и друго да покажат, но очаквам сериозни битки.
Аз пък като фен на Атлети предпочитам да играем с Реал евентуално във формат 1 мач!
Това става или на финали или в турнира за купата преди 1/2 финалите. Като цяло лош жребий за нас но това е което се падна. Имаме 1/2 финал за купата с/у Барса и ШЛ с/у Реал. Чудна работа!
Това става или на финали или в турнира за купата преди 1/2 финалите. Като цяло лош жребий за нас но това е което се падна. Имаме 1/2 финал за купата с/у Барса и ШЛ с/у Реал. Чудна работа!
- KOPScousers
- Контакти:
Pichichi написа:Аз пък като фен на Атлети предпочитам да играем с Реал евентуално във формат 1 мач!
1 мач ли? Нали се пробвахте 2 пъти в ШЛ, и накрая и вие като нас от два опита останахте с пръст в уста. Напротив, сега ви е идеалния шанс да ги отстраните при все, че сте и домакини на реванша. Вземате един положителен резултат на Бернабеу, на Метрополитано ви върже на куче и сте готови. Като ви знам дърварската игра от едно време, ако още е такава, нищо чудно след това и Арсенал да има проблеми с вас, а след тях и ние/ПСЖ. Едва ли много хора ви слагат в сметките за финалист от тоя поток, ама нищо чудно да се доберете до финал - къде с късмет, къде с паркиран автобус. Крив отбор сте, от който може да се очаква абсолютно всичко, особено в два мача. :roll:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
CSKA69 написа:Ливърпул - Реал и Интер - Барселона ми се струват реалистичните полуфинали от този жребий, но ако ПСЖ излъжат мърсисайдци за мен се превръщат във фаворити за трофея ;)
Мисля ,че ПСЖ няма да може на 100% да изяви своя потенциал,понеже все още не е загрял за големи мачове,а Ливърпул играе такива.Иначе струва ми се екзотично Интер да е шампиона,като видях съперниците му в първенството каква класа са.Според мен шампиона ще е испански или английски отбор.
KOPScousers написа:Pichichi написа:Аз пък като фен на Атлети предпочитам да играем с Реал евентуално във формат 1 мач!
1 мач ли? Нали се пробвахте 2 пъти в ШЛ, и накрая и вие като нас от два опита останахте с пръст в уста. Напротив, сега ви е идеалния шанс да ги отстраните при все, че сте и домакини на реванша. Вземате един положителен резултат на Бернабеу, на Метрополитано ви върже на куче и сте готови. Като ви знам дърварската игра от едно време, ако още е такава, нищо чудно след това и Арсенал да има проблеми с вас, а след тях и ние/ПСЖ. Едва ли много хора ви слагат в сметките за финалист от тоя поток, ама нищо чудно да се доберете до финал - къде с късмет, къде с паркиран автобус. Крив отбор сте, от който може да се очаква абсолютно всичко, особено в два мача. :roll:
Че ние и в два мача играхме и резултата не е различен! Докато в един мач и двата мача имахме голям шанс за победа. Първия мач водехме 1:0 до 96-тата след перфектен тактически мач. Втория паднахме на дузпи кото Гризман изпорти една в редовното време. Много по- възможно ми изглежда тактически да спреш Роналдо, Бензема .... Белингам, Мбапе, Вини в един мач! Специално с/у Реал какво домакинство като са от Мадрид и двата отбора. Няма пътуващ отбор по хотели в друга държава. Това че играеш пред публиката на другия отбор вече не е голям фактор.