Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2025 15:35

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:Смитка, цялата "изолация на Путлер" отиде в кофата...
:roll:
То не че е имало някога такова нещо де.

мда, като изолацията и опраскването на БХ, заради която бяха създадени цели 2 партии, като и двете се коалираха с него. И на едната даже си фен :oops:

Еми избирате го 6 пъти него. Кво да прайм
Да го изберем още 6, викаш :lol:

Делянка, понякога имам високо мнение за теб, ама в по-голямата част от случаите си единица мярка за припощина, да знаеш, като оная, на Дихонов :mrgreen: Някого, Бог да го прости, с дядо ми Христо играехме много табла, та като го затворех с капия, а той хвърлеше добър зар, лафът му беше "Бие, ама не ходи" - ако си играл табла, ще ме разбереш. та БХ може и да биеше, ама нямаше никога да влезе във властта и за няколко години щеше да иде на бунището, ако не бяха отрепките от умнокраставата измет и товите адепти на слафчу тъпуту. Ама нищо лично де, просто бизнес :oops:

Виж, лесно е да се плюе, ама да се види общата картинка (изборите от 2009 насам и къде е ГЕРБ като резултат. Минимум втори независимо от всичко . ) или да се даде решение - там сме пас, нали? Я кажи сега какво е решението, щото първото е ясно. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 15:41

delqnski47 написа:Виж, лесно е да се плюе, ама да се види общата картинка (изборите от 2009 насам и къде е ГЕРБ като резултат. Минимум втори независимо от всичко . ) или да се даде решение - там сме пас, нали? Я кажи сега какво е решението, щото първото е ясно. :lol:

Досега винаги, когато съм задавал въпрос, "умните" са го обръщали в контравъпрос, което е контропродуктивно. И въпреки че ивнаги съм отговарял на този въпрос, накарая никой от тези, към които съм поставил въпрос, не са отговаряли на моя - умнокрасавщини и чалготия, кво да правиш. Сега, при теб, понеже си сред главните припоци, всичко е някакси лесно - щом прие, не само прие, а прегърна л@йнарщината, колко му е да приемеш и сегашното, нали?

изходът беше ясен от самото начало - избори дотогава, докато БХ остане без пари да купува гласове. Но Пепедебилите прецакаха работата на първо място, после седяха в скутче и махнаха зеленото чорапче от уравнението на управлението и за финал стигнахме до чалга вариантът с "ми сега какво правим"? ОК, сега наистина няма какво да направим, щото е малко тип "кой ми сра в гащите". Можеше да направите през 2022 лятото, ама тогава плешевият дебил се покри зад тъпи лафчета, вместо да излезе и да каже истината - нещо като наш Мъри година по-късно. И все още не я е казал...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2025 16:08

tmanolov написа:
delqnski47 написа:Виж, лесно е да се плюе, ама да се види общата картинка (изборите от 2009 насам и къде е ГЕРБ като резултат. Минимум втори независимо от всичко . ) или да се даде решение - там сме пас, нали? Я кажи сега какво е решението, щото първото е ясно. :lol:

Досега винаги, когато съм задавал въпрос, "умните" са го обръщали в контравъпрос, което е контропродуктивно. И въпреки че ивнаги съм отговарял на този въпрос, накарая никой от тези, към които съм поставил въпрос, не са отговаряли на моя - умнокрасавщини и чалготия, кво да правиш. Сега, при теб, понеже си сред главните припоци, всичко е някакси лесно - щом прие, не само прие, а прегърна л@йнарщината, колко му е да приемеш и сегашното, нали?

изходът беше ясен от самото начало - избори дотогава, докато БХ остане без пари да купува гласове. Но Пепедебилите прецакаха работата на първо място, после седяха в скутче и махнаха зеленото чорапче от уравнението на управлението и за финал стигнахме до чалга вариантът с "ми сега какво правим"? ОК, сега наистина няма какво да направим, щото е малко тип "кой ми сра в гащите". Можеше да направите през 2022 лятото, ама тогава плешевият дебил се покри зад тъпи лафчета, вместо да излезе и да каже истината - нещо като наш Мъри година по-късно. И все още не я е казал...

Добре, тоя смотан отговор не го очаквах. :lol: "Докато му свършели парите....."
После мен ме обвиняваш в дихонщина :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 16:16

delqnski47 написа:Добре, тоя смотан отговор не го очаквах. :lol: "Докато му свършели парите....."

Питаш ме за отговор, отговорих ти - едни 200 000 купени гласа са ти минимум 50 милиона недекларирани пари, а БХ не е с бездънни чекмеджета, нали, особено ако служебните се назначават от зеленото чорапче и службите се включат активно с тъмнозеления вот. Не е много трудно. Затова и не обвинявам толкова вас, вие сте следствие на малоумщината на умнокраставите, просто видяхте далаверката и решихте да се намърдате. Дай да те питам - сменихте ли си позицията за еврото или изобщо няма да ви питат по въпроса :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2025 16:46

tmanolov написа:
delqnski47 написа:Добре, тоя смотан отговор не го очаквах. :lol: "Докато му свършели парите....."

Питаш ме за отговор, отговорих ти - едни 200 000 купени гласа са ти минимум 50 милиона недекларирани пари, а БХ не е с бездънни чекмеджета, нали, особено ако служебните се назначават от зеленото чорапче и службите се включат активно с тъмнозеления вот. Не е много трудно. Затова и не обвинявам толкова вас, вие сте следствие на малоумщината на умнокраставите, просто видяхте далаверката и решихте да се намърдате. Дай да те питам - сменихте ли си позицията за еврото или изобщо няма да ви питат по въпроса :mrgreen:

Я сега кажи ти излизаш ли да гласуваш. :lol:
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 16:51

delqnski47 написа:
tmanolov написа:

от лятото на 2022 - не. дотогава не съм пропускал избори, включително когато съм бил почивка. Кажи сега, след като ти отгвоорих на всички въпроси, защо го налапахте на БХ? Айде що си припок няма да питам, че там е патология някаква :oops:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2025 16:54

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:

от лятото на 2022 - не. дотогава не съм пропускал избори, включително когато съм бил почивка. Кажи сега, след като ти отгвоорих на всички въпроси, защо го налапахте на БХ? Айде що си припок няма да питам, че там е патология някаква :oops:

Така и предположих. Значи искаш избори до дупка ама да не ходиш на избори и да си бил чакал на БХ да му свършели парите. Седиш си на гъза и после коментираш тея дет вършат работата.
П.П. А после мен обвиняваш в дихонщина.
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 фев 2025 16:59

delqnski47 написа:Така и предположих. Значи искаш избори до дупка ама да не ходиш на избори и да си бил чакал на БХ да му свършели парите.

Ти прочете ли внимателно какво съм написал - откакто разпърдяхте четворната и не казахте защо, а после ППДБ седмаха в скута на БХ и свинята, не гласувам. Ако имаше избори до дупка, щях да гласувам. Същото е с моя Левски - дарението на Свинята ме отказа да дарявам до идването на Мъри. Тръгването на Мъри също ме отказа от дарения и покупки. Що ли? Ми не щото е Мъри или Свинята, а защото е знак, символ на нещо, вяра в нещо - прекършиш ли вярата, всичко друго отива на майната си. Освен ако не си безгръбначен припок де, тогава всичко е точно - человек заради едното красно име живей, както е казал Вазовият герой Рачко Пръдлето :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 фев 2025 17:01

tmanolov написа:
delqnski47 написа:Така и предположих. Значи искаш избори до дупка ама да не ходиш на избори и да си бил чакал на БХ да му свършели парите.

Ти прочете ли внимателно какво съм написал - откакто разпърдяхте четворната и не казахте защо, а после ППДБ седмаха в скута на БХ и свинята, не гласувам. Ако имаше избори до дупка, щях да гласувам. Същото е с моя Левски - дарението на Свинята ме отказа да дарявам до идването на Мъри. Тръгването на Мъри също ме отказа от дарения и покупки. Що ли? Ми не щото е Мъри или Свинята, а защото е знак, символ на нещо, вяра в нещо - прекършиш ли вярата, всичко друго отива на майната си. Освен ако не си безгръбначен припок де, тогава всичко е точно - человек заради едното красно име живей, както е казал Вазовият герой Рачко Пръдлето :mrgreen:

Естествено, че ще я разпърдим. Тея крадяха повече от Бойко... :lol: :lol: :lol:
Тея направиха Бойко да изглежда като национален герой. Само това ще ти кажа :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2025 17:05

Манолов,
И друг път май съм го писал. Едно време трите партии, които и сега са в правителството без чалгите купуваха циганския вот в различно съотношение. По-рано турци и комунисти, после ББ им ги изсмука. Накрая Шиши им отмъкна почти всичко. Циганските и купените гласове не са много, само заоблят резултатите. Ония гласубащи в чужбина са по-голямото зло. Техният вот е криминален, защото не гласуват като гласуващите в България. Вотът в чужбина трябва да спре. Всички чакаме Герб да се срути, но не става. Гласуващите средни и долни чиновници повече се влияят от местната власт отколкото от държавната. Тези избори за тях не са важни. Герб има сериозно присъствие в големите и в областните градове. За тях гласува "средната класа" - мъжът, понякога и жената са с хубава работа, наемни работници в малки или големи фирми. Те си викат - нека ония горе да крадат, но като се вдигне общото ниво, и на нас доходите ще се вдигнат. Защо да си развалят конформизма. На тях им трябват само хубави пътища, за да ходят на почивка през уикенда с домочадието и евтини кръчми.

Върни се в “Свободна зона”