И въпреки, че това място си замря, умря или каквото и да е там, нещо за големия скандал със Синер и неговия тъй наречен "допинг" от 120 пикограма на милиметър т.е. по-малко от 1 милиардна част от грама открит през март 2024. Наказан е с 3 месеца извън корта заради небрежност след споразумение с WADA. Според мен постъпва правилно, защого ако GAS го беше оправдал, врявата щеше да е до небесата.
https://x.com/Olly_Tennis_/status/18907 ... b12281980e
Тенис - Всекидневна тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тенис - Всекидневна тема
Да, наказаха го в такова време, че да не изпусне турнир от Шлема. Абсолютно имитиране на дейност и никакво наказание не е това.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Силен турнир отново за Григор в Маями. Миналата година бе на финал, а сега е на 1/2 финал. Задава се мач с дядо Ноле.
Странен мач на Гришо. Преди този мач го губеше. Максовете се издъниха. Оставиха ни в невидение какво е състоянието на нашия тежко дишащ тенисист на стола, на когото му се виеше и свят. Сам си е виновен за дългия мач с ония изтървани сетболи в първия сет особено последния.
Напуснал е корта с помощ и е отказал интервюто. Повече инфо няма, но причината е тежки условия + изтощителен мач. Няма контузия и ще се възстанови.
Коментираният бързаше да си ходи, човешко е. Не знам какви са организациите в тия телевизийки, но биваше без коментар да излъчат евентуалното интервю. Гришо нямаше сили да хвърли пешкирите към публиката.
Във Флорида е адски влажно и това мори атлетите изключително много. Надявам се да е напълно готов за полуфинала.
Меншик-Фрици на полуфинал на мастърс....... Ноле може до 47 така. :D Днес ще го гледам с наш Димитров, но от краткото видео с Корда разбрах, че се движи на лъвче още. Може си го дедо.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Меншик-Фрици на полуфинал на мастърс....... Ноле може до 47 така. :D Днес ще го гледам с наш Димитров, но от краткото видео с Корда разбрах, че се движи на лъвче още. Може си го дедо.
То стана малко като WTA, 2000-те точки на Синър от АО са повече, отколкото е спечелил който и да е от другите за целия сезон до сега. Дори и Ноле да спечели Маями, пак ще е с по-малко от 2000.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нашенецът - безличен , комплексиран , обречен. Джоко е друга бира.