Европа не е виждала по-жалки, продажни и безхарактерни лидери, но щяла да решава нещо.....хаххахаха
Европа може само да решава дали днес да го поеме с вазелин или без.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
Дори и това не може да решава вече. Тръмп е решил да я натакова без вазелин и така ще е ..... аз не го виня, макар че съм от натакованата част ..... Тръмп си гледа интересите на САЩ, не е негов проблем, че Европа е скопена и се управлява от меки китки, изкукали дъртаци и псевдо зелени утайки ....
То дори само за спорта и за удоволствие трябва да се гавриш с тези европейски боклуци. Те друго не заслужават!
ivan56 написа:Аз съм на 100% сигурен, че Украйна, украинците и Европа, няма да са съгласни на договорки между рижавият шут и оня престъпник.
Първото и най-важно е, че без Европа и Украйна договрки няма да има.
Всичко различно от границите преди февруари 2022 е неприемливо за Украйна и Европа, даже слагам тука и САЩ.
Мога да се обзаложа ,че границите няма да са дори такива каквито са към днешна ,не към 2022,а още по-малко пък 2014!Няма никакво значение какво точно иска Украйна ще стане това което преценят САЩ и Русия!Хубаво ,лошо -това е положението!
tmanolov написа:BRF написа:ivan56 написа:Колкото и да си ги пишете тия работи, няма ама никаква логика, ама никаква.
Нито Русия, нито пък САЩ имат полза от слаба Европа.
Няма и никаква логика да даваш оръжие и след това да чакаш, някога във времето да си върнеш парите.
Бензиноколонката ще си играе на война, за да може да отслаби Европа, ще губи сума долари, чрез посредници да заобикаля наложени забрани- страхотна логика. И ще загуби най-големия си търговски партньор. Абсолютно никаква логика, ама никаква.
Бачи Тръмп даже определи ,че ще вземе за 500 милиарда от Украйна!Русия няма полза от слаба Европа,но САЩ има,затова навярно братушките са получили нещо друго,например в Африка от френските неща!Както гледаш затварят се производства и се местят в САЩ,Тръмп ти каза че няма да позволи вече САЩ да имат с някой отрицателен баланс!Когато Европа стана обединен пазар започна да застрашава господството на САЩ ,а с подкрепата на евтините ресурси на Русия си бяхме топ и в благодентсвие!Просто трябваше да се направи и обща армия ,а не да се разчита на НАТО!Тръмп както ги изкара от СЗО с един подпис ще го направи и от НАТО!
Както и да е ,това вече са минали неща и дано Европа излъчи истински лидери за да се справим с това!
отново поздравления за мнението, само че лидери европа няма как да излъчи, защото Европа предпочиата да реве жусуиии и да плаща. Само вметка - основен конкурент на атомното оръжие на САЩ (долара) е еврото. Смачкай еврото и гледай сеЙр, особено при сегашните набалончени с дългове за социалки европейски държави. Крахът е неизбежен!
Който не е разбрал ,че най -силното оръжие на САЩ е долара си е за негова сметка!Само като сложиш един до друг Си дзин пин,Тръмп,Путин и до тях като сложиш Урсула фон дер лайн и ти става ясно какво ще стане!Или онзи зализан педал Марк рюте!Дето се вика,няма какво да стане!
Последна промяна от BRF на 15 фев 2025 10:08, променено общо 1 път.
Bog_Puyol написа:Договорка друг път. Що САЩ не са съгласни да дадат тоя брой жертви и икономически щети като Рашка задна прашка ?! Това че на някои идиоти пишещи тук им се иска да е така, си остава в сферата на личните им фантазии. Рашка ще й трябват 20 години поне без санкции за да се възстанови до нивото от 2013г., когато беше най-добре от целия период след 1991г. П.С. Украйна може да се справи и само с европейска подкрепа, както го направи в първите няколко месеца и отблъсна орките от цяла северна Украйна. Реалната американска помощ дойде едва лятото на 2022г с хаймарсите.
Нищо няма да и трябва на Рашка..Русия си постигна целите в Украйна..Териториите с руско население са в Русия..барабар с изкопаемите и богатствата на Донбас.Украйна няма да е в НАТО.Армията на Русия е силна и се модернизира в хода на военните действия.От прословутите санкции икономиката на Русия е по силна за разлика от фалираща Европа.Толкоз..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Bog_Puyol написа:Аз не знам защо всички си мислят, че историята свършва след Тръмпи и путята, и двамата на пределна възраст. След тях ще има други. В Рашка със сигурност ще се появи компромисна фигура, която ще не ще, ще бъде по диалогична и отстъпчива за да се смекчат нещата за икономиката, която е пред колапс. Той и путята вижда това нещо, затова взе да пелтечи за преговори. Знае че и компенсиращите механизми са пред привършване и това състояние няма как да продължи дълго време. Китайците вече започнаха да поглъщат Сибир икономически, и гнома може само да гледа с влажни очички случващото се. :)
Предполагам следиш новините и виждаш следващия Тръмп на ими Джей Ди Ванс ,а той е само на 40 години!САЩ хванаха един път на колкото и тъпо да взучи слогана на ТРъмп- Нека направим Америка велика отново!Ще минат през всичко за да им се получи!Ще се съобразят с Русия ,Китай и Индия там ще има преговори ,другите ще получат отношение като към второстепенни герои!Ако не вярваш виж речта от вчера на Ди Ванс ,скара ни се като на малки деца и честно казано с право!
За съжаление Европа отива на заден план ще сме над Южна Америка и Африка и до там!Тъпотиите с тая война и педераските управляващи няма как да ни докарат друго!Тая фон дер лайн даже ще маха зелената сделка,а тя е докара и ни направи нас Европа слаби!Нещо за политическа отговорност или да не питам за тези неща!?Ди Ванс е прав ,че това което стана в Румъния е фарс и антидемократично,но както и да е!
Само да ти кажа,че това не са коспиративни теории както каза в предното си мнение,това се СЛУЧВА!Разбира се може да се появят истински лидери и да тропнат по масата ,ама нещата от ВСВ така скопиха германциге,че се извиняват на всички за всичко и не знам как от там ще дойде нещо!Франция се управлява от десетилетия от слабохарактерни президентчета!Другия вариант е нещо от Италия,ама не съм визял някой!Така ,че това е положението-другите мощни съюзи си имат мощни управляващи,ние имаме Урсула!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
BRF написа:Bog_Puyol написа:Аз не знам защо всички си мислят, че историята свършва след Тръмпи и путята, и двамата на пределна възраст. След тях ще има други. В Рашка със сигурност ще се появи компромисна фигура, която ще не ще, ще бъде по диалогична и отстъпчива за да се смекчат нещата за икономиката, която е пред колапс. Той и путята вижда това нещо, затова взе да пелтечи за преговори. Знае че и компенсиращите механизми са пред привършване и това състояние няма как да продължи дълго време. Китайците вече започнаха да поглъщат Сибир икономически, и гнома може само да гледа с влажни очички случващото се. :)
Предполагам следиш новините и виждаш следващия Тръмп на ими Джей Ди Ванс ,а той е само на 40 години!САЩ хванаха един път на колкото и тъпо да взучи слогана на ТРъмп- Нека направим Америка велика отново!Ще минат през всичко за да им се получи!Ще се съобразят с Русия ,Китай и Индия там ще има преговори ,другите ще получат отношение като към второстепенни герои!Ако не вярваш виж речта от вчера на Ди Ванс ,скара ни се като на малки деца и честно казано с право!
За съжаление Европа отива на заден план ще сме над Южна Америка и Африка и до там!Тъпотиите с тая война и педераските управляващи няма как да ни докарат друго!Тая фон дер лайн даже ще маха зелената сделка,а тя е докара и ни направи нас Европа слаби!Нещо за политическа отговорност или да не питам за тези неща!?Ди Ванс е прав ,че това което стана в Румъния е фарс и антидемократично,но както и да е!
Само да ти кажа,че това не са коспиративни теории както каза в предното си мнение,това се СЛУЧВА!Разбира се може да се появят истински лидери и да тропнат по масата ,ама нещата от ВСВ така скопиха германциге,че се извиняват на всички за всичко и не знам как от там ще дойде нещо!Франция се управлява от десетилетия от слабохарактерни президентчета!Другия вариант е нещо от Италия,ама не съм визял някой!Така ,че това е положението-другите мощни съюзи си имат мощни управляващи,ние имаме Урсула!
Имаше двама: Първият беше Йорг Хайдер, ама му спретнаха една катастрофка, от която си отиде мърцина, а вторият беше Герхард Шрьодер, но той се полакоми за парите на Газпром. Още може да свърши работа, но вече е на много годинки и няма голям ищах да се прави на герой.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Да се смее ли или да плаче човек.

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Четейки ви тука повечето ще бъдете от такованата страна(щото все пак живеете в Европа) обаче сте доволни че кочината ще получи това, което не е нейно и сте ок с това. Нямате проблем и не виждате нищо нередно, да дойде кварталния хулиган и да ви разбие зъбите(щото не сте съгласни с неговите порядки във вашия квартал)или на някой ваш приятел или съсед и вие да упреквате съседа или приятеля що не си е стоял на задника.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...