Протест пред Общината!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: Протест пред Общината!!!

Мнениеот Пепо » 25 фев 2010 11:07

venitos написа:
Пепо написа:...Още един адвокат :) Пътя покрай автосалоните - като запълниха дупките с чакъл какво стана? Точно след ден чакъла беше по целия път!
Търпение трябва и хубаво време! Аз съм против безцелното мрънкане, но съм твърдо за:
iskrichka написа: . . . Първото е да се изкарат пред граждани и журналисти ДОГОВОРИТЕ НА ОБЩИНАТА СЪС СНЕГОПОЧИСТВАЩИТЕ ФИРМИ И ФИРМИТЕ, КОИТО РЕМОНТИРАТ УЛИЦИТЕ. Те са длъжни да ги покажат, не могат да откажат (за пример, преди време, точно след искане на граждани е бил искаран на бял свят договора на Общинската полиция, след което се е видяло, че този договор няма подпис от тогавашния Министър на отбраната, ако не се лъжа, съответно договорът е невалиден, а Общинска полиция - незаконна). Така, второто искане е за ПРОЗРАЧНОСТ НА ИЗРАЗХОДВАНЕТО НА СРЕДСТВАТА от данъци, актове и тем подобни, които попадат в Общинския бюджет. И третото и най - важно искане ни е за КОНКРЕТНИ МЕРКИ И КОНКРЕТНИ СРОКОВЕ за започване на поетапно обновяване на улиците. . .!!

Да адвокат съм! Само че на исканията, които всички имаме, а не като тебе да наричам хората, които искат да карат без дупки, айде да кажем без ями по пътищата, мрънкащи. А бе вие ме шокирате, бе!!! Безцелно мрънкане! Явно не си влизал в дупките по 40-50 сантиметра. Или си от Хидрострой. Или пък секретарката на кмета. Па може и Кирето да си, знам ли. Но не може да ми твърдиш, че септември или октомври като се отворят дупки, ще чакаме почти 1 година до май, щото е мокро или пък е студено и асфалта не хваща!!! "Търпение трябва и хубаво време" - ДЕМАГОГИЯ! ФАКТ. Все едно, че слушам кмета. Кире, ти ли си бе човек?

И ако не си, чии интереси защитаваш?

Защото гражданския интерес диктува пътищата да се поддържат. Как - нито съм учил, нито е моя работа да знам!!! Има хора, които вземата пари, много пари за това. Толкова много, че им стигат да плащат комисионните. Като не става с чакъл, да решат как. Но поддръжка е нужна. Или да връщат парите като не може да се поддържа. Защо гражданите трябва да плащаме на определените фирми, като не може да се поддържа??!?! Параграф 22 - хем няма начин да се поддържа, хем обаче трябва да се плаща за поддръжка. Това разбираш ли го? Поддръжка на кое? На .....ите на кмета?! Да се сключват договори за времето от юни до септември когато не е влажно и студено и да се плаща само за това време. Ще плащаме за времето когато може да се поддържа. Простичко нали?

Не може да заемаш тази позиция и да твърдиш, че си за протеста. Просто не може, защото е ЛИЦЕМЕРИЕ. Точка.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 25 фев 2010 15:05

Към Пепо: Под още един адвокат съм имал предвид себе си :) Относно лицемерието - аз също искам всичко да е наред и не само с пътищата, а изобщо с града ни ката цяло, но не обичам да се мрънка без да се анализира ситуацията, проблемът не е толкова прост, като се има предвид не само метеорологичната ситуация, но и изграждането на пътната инфраструктура в града като цяло, както и средствата с които разполага общината! Не случайно цитирах точно тези три неща в поста на iskrichka, защото точно това според мен трябва да се направи! Бъди здрав!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 25 фев 2010 15:54

Мисля че ме разбра - най-мразя когато чуя, че сега не е момента да се направи нещо. Аз не ги разбирам тези неща и за това не получавам пари за това, но най-важното е, че трябва да се действа. И не кмета да излиза с некви тотално неистински обяснения. Че било мокро, че било студено... На кривата ракета... Ако беше така, то на острова сигурно карат по черни пътища, нали постоянно вали... А за скандинавските държави не бива и да помисляме дори на какво им приличат улиците. Разбираш иронията, нали?

Проблема трябва да се намери и да се реши. Това е. Нека да се помисли и за по-качествено асфалтиране, а не след първия сериозен сняг Варна да става на кратери и вирове. Да се търси гаранция за положените ремонти. Решение има!!! Просто трябва да някой да му се занимава да го търси. А като си налапал кокала би трябвало да имаш желание да мислиш. Такива ми ти неща. Жив и здрав!

И между другото да ти кажа за мрънкането - бебето, което плаче, му дават да яде! Гледай кво става в Гърция. Па ние си траеме. Нали сме търпеливи. Робско мислене. Онея стачкуват против кризата. ШАХ! Не можах да повярвам. Все едно ние да стачкуваме срещу изгревите или срещу минусовите температури. Обаче онея мрънкат и ще си получат това, за което мрънкат. Ето и от Европата им обръщат внимание. Ние като речем да надигнем глас все се намира някой да каже "Чакай, не е сега времето. Дай да помислим. Дай да потърпим. Да изчакаме". Стига толкоз бе хора! Не ви ли писна някой все да ви казва умно най-тъпите лъжи?

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 28 фев 2010 03:12

я вижте какво аджеба казват гърците за нас.. http://valsodar.blog.bg/lichni-dnevnici ... hno.500221
незнам доколко е вярно, че този човек го е казал, но м***а му.. истина си е .. и то грубата истина...
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 фев 2010 19:47

iskrichka написа:я вижте какво аджеба казват гърците за нас.. http://valsodar.blog.bg/lichni-dnevnici ... hno.500221
незнам доколко е вярно, че този човек го е казал, но м***а му.. истина си е .. и то грубата истина...

Искричке, не слушай е***ите ромеи дори и когато са прави. Те са възможно най-долната нация на света. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 мар 2010 12:10

ПРИСЕДНА им за ПЪРВИ ПЪТ! Дупките са в гърлото на КИРО и ГУЦИ! Хиляди викаха "Мафия" и "Оставка", те - като МИШКИ!
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=B

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 мар 2010 14:05

Sole написа:ПРИСЕДНА им за ПЪРВИ ПЪТ! Дупките са в гърлото на КИРО и ГУЦИ! Хиляди викаха "Мафия" и "Оставка", те - като МИШКИ!
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=B

НАЙ-НАКРАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ ИМА И ВАРНЕЦИ, КОИТО ИМ ПУКА!!!!! БРАВО НА ВСИЧКИ!!!!!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 02 мар 2010 15:12

Само не ме питайте за колко време стигнах от пощата до ВИНС-а :(

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 03 мар 2010 22:45

The ultimate in vanity
Exploiting their supremacy
I can't believe the things you say
I can't believe
I can't believe the price we pay
Nothing can save us

Justice is lost
Justice is raped
Justice is gone
Pulling your strings
Justice is done
Seeking no truth
Winning is all
Find it so grim
So true
So real

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KV0HeEXHiYA[/youtube]

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 04 мар 2010 15:08

iskrichka написа:я вижте какво аджеба казват гърците за нас.. http://valsodar.blog.bg/lichni-dnevnici ... hno.500221

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=315773
Всичко е ясно.Пацавурите са на българският принцип за чуждата копанка.Те върза :mrgreen: ли и цъфнали.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Върни се в “Черно море”