Абсолютен при това, и два мача още да бяхте играли, без тия левашки грешки, който стават на 20 пъти веднъж, щяхте с Реал тв да скимтите колко е несправедлив живота и да обвинявате съдиите.
Нищо в реванша ще е по сладко.
Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Щом този трагичен отбор тази година беше на косъм да бие прехваленият Реал, нищо не е загубено. Пореден мач, между двата отбора в който Реал се измъква с огромен късмет.
Две индивидуални грешки и ги връщаш в играта тия убитаци.
3 принудителни смени от които две в защита, е няма такъв шибан сезон.
3 пъти бяхме по-добри в срещите, два пъти Реал се класира, сега е наш ред.
В реванша мачкаме.
Реви още
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
След всеки мач с Реал следва рев от Сити и е адско удоволствие предвид колко подаръци получавате във първенството
ivan56 написа:Абсолютен при това, и два мача още да бяхте играли, без тия левашки грешки, който стават на 20 пъти веднъж, щяхте с Реал тв да скимтите колко е несправедлив живота и да обвинявате съдиите.
Нищо в реванша ще е по сладко.
От всичките ви сблъсъци моя анализ стил Смуути е: 2016 - леко предимство за Реал -> Реал продължи. 2020 - Ман. Сити беше с една идея по-добър и в двата мача -> Ман. Сити продължи. 2022 - Голови спектакли, общо взето равностойни сблъсъци, но Сити се срина в края на реванша. -> Реал продължи. 2023 - Равностоен мач в Мадрид и 1-1. На реванша Сити буквално прегази Реал и 4-0 беше наполовина от реалния резултат, тогава Куртоа спаси нещата от уникален резил. -> логично Ман. Сити продължи. 2024 - Ман. Сити бяха задължени да бият в Мадрид, след като направиха отличен мач, но допуснаха леки голове и мача свърши 3-3. На реванша бункерната тактика на Реал сработи, но и Сити незнайно защо играха по-слабо от първия мач в Мадрид -> Реал продължи.
Рашка капут, Буданов салют ! 

- Udoji90
- Контакти:
За 2022 не съм особено съгласен, че са били равностойни. Сити създадоха подчертано доста повече ситуации от Реал у дома и реалистично беше да бият с повече от онова 4-3 тогава, но Реал бяха доста по-клинични. И в реванша пак Сити стояха по-добре през почти цялото време, водеха, изпуснаха поне една ситуация за втори гол (Грийлиш имаше някакъв фрапантен пропуск) и накрая от нищото допуснаха обрат и отпадане. Естествено само на себе си трябва да се сърдят, защото не помня да е имало спорни отсъждания тогава.
Тази вечер Реал ми харесаха повече. Общо взето напреки на събитията на терена се оказаха два пъти изоставащи. Абсолютно си заслужаваха добър турнирен резултат, но гол разлика не е нищо решаващо и все още има интрига. Същото и при Ювентус, докато ПСЖ и Борусия си оплетоха кошницата. От германците не очаквах да постигнат такъв добър резултат в Португалия. Особено на фона на неубедителното представяне преди треньорската смяна.
Тази вечер Реал ми харесаха повече. Общо взето напреки на събитията на терена се оказаха два пъти изоставащи. Абсолютно си заслужаваха добър турнирен резултат, но гол разлика не е нищо решаващо и все още има интрига. Същото и при Ювентус, докато ПСЖ и Борусия си оплетоха кошницата. От германците не очаквах да постигнат такъв добър резултат в Португалия. Особено на фона на неубедителното представяне преди треньорската смяна.
Последна промяна от Udoji90 на 12 фев 2025 01:19, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Да, може би за 2022 си прав. Но Сити пак пуснаха леки голове в Англия. В реванша мисля че и Реал имаха добри ситуации при 0-0 и преди последните драматични минути. После пък Сити като поведе, Грийлиш пропусна да направи 2-0 почти в края на мача. Не знам защо на сумати отбори се случва подобен срив накрая в реванши в Мадрид. И на ПСЖ, и на Челси и на Байерн се случи в рамките само на последните няколко сезона.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Udoji90 написа:За 2022 не съм особено съгласен, че са били равностойни. Сити създадоха подчертано доста повече ситуации от Реал у дома и реалистично беше да бият с повече от онова 4-3 тогава, но Реал бяха доста по-клинични. И в реванша пак Сити стояха по-добре през почти цялото време, водеха, изпуснаха поне една ситуация за втори гол (Грийлиш имаше някакъв фрапантен пропуск) и накрая от нищото допуснаха обрат и отпадане. Естествено само на себе си трябва да се сърдят, защото не помня да е имало спорни отсъждания тогава.
Срещу Реал просто не е достатъчно да играеш по-добре. Смазахме ги на финала. Куртоа извади всичко което човешки можеше да се извади и те вкараха единственото си положение.
sapio0o написа:miro_rz написа:Това ли са двата най-скъпи отбори!?
Откъм стойност или откъм харчене? Защото Реал не е сред първите откъм пари за трансфери в последните 12-13 години. Особено спрямо нетното съотношение с изходящите трансфери.
Стойност!
Малко съм изненадан от мача в Лисабон.
glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Разбира се, всичко е възможно да се случи, но много ми харесва на мен играта на Реал
Не знам за какво хлъзгане става въпрос като Реал смачка Сити без много напъване. А Сити ще са вероятно и без ШЛ следващия сезон. Аз лично не вярвам да влязат в топ 4. Нищо не е останало от отбора им
- rebelheartous
- Контакти:
ivan56 написа:Щом този трагичен отбор тази година беше на косъм да бие прехваленият Реал, нищо не е загубено. Пореден мач, между двата отбора в който Реал се измъква с огромен късмет.
Две индивидуални грешки и ги връщаш в играта тия убитаци.
3 принудителни смени от които две в защита, е няма такъв шибан сезон.
3 пъти бяхме по-добри в срещите, два пъти Реал се класира, сега е наш ред.
В реванша мачкаме.
Абе откъде се навъдихте толкова фенове на Сити изведнъж? Ще падна просто. :lol: