efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2025 21:02

W84me написа:....
Лудогорец в момента нямат централен нападател, такъв играе Пьотровски. Нямат халфове, нямат бекове. Имат вратар и централни защитници. Слаби са отвсякъде.

Съгласен съм, но какво от това - да им четем вестник ли? :)) Наясно съм, че почти цялата им атакуваща мощ не игра във вчерашния мач по една или друга причина. Въпреки това, техните липси не бива да обезценяват труда, себераздаването и победата на нашите футболисти и треньори.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 21:04

vvessel написа:
metodito написа:Баси странната реакция на повечето хора тук от една победа. Симптоматично за много неща. Идването на бай Дончо влияе явно по някакъв начин на форума. :)
За мен пък да не паднем на Герена от Лудогорец на Герена е най-нормалното нещо в света. Относно победа, единственото, което ме спира да мисля, че също е най-нормалното нещо в света са хората в черно. Помня само един мач, в който не са ни рязали. Беше в мач без значение и ни биха 1-3 ли, не знам колко. В един дъжд... За пръв път на Герена в мач между "Левски" и Лудогорец съдиите не са главни действащи лица. И най-логичното се случи. Каква е тази драма? Досега нямах време да чета, но сега вземам пуканките и ще прелиствам задните страници. Само "Левски" и тесни ...ки!
П.С. Харесва ми, че не преобладават мнения от рода: "Е, сега ги почна, Хулио", "Мачкай, лавино" и подобни.

Искам да те питам гледа ли мачовете на Левски от подготовката. А мача на Лц с Лион и Милсами? Сега ги сравни с вчерашният мач и ми кажи, че мача се е развил по най-логичният начин.
Днес си пуснах първото полувреме, че вчера гледах само второто и такова превъзходство което имахме и такова мачкане скоро не е имало много отдавна. След мачовете с Морето, Тирето и Ботев ще се разбере каква е истината.

На свой ред да те питам, ти колко мача си гледал на Лион този сезон? И кой беше по-важният мач на Лион? Този срещу Лудогорец или този срещу Реймс? Апропо, колко мача на Реймс гледа този сезон. Аз понеже слагам някой лев на френското, на Реймс съм гледал, и на Лион съм гледал.
На "Левски" съм гледал контролите срещу Заглембие и срещу Своге. Наистина ли има значение? Контролите...
Повярвай ми, ако този мач значеше нещо за Лион, щеше да ги накара да си говорят сами. С всичките проблеми, които имат сега "хлапетата".
П.С. Освен, ако нямаш предвид, че можем да се равним с Лион в момента. В такъв случай, не съм те разбрал правилно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 21:29

Аз официално съм в потрес. Иде ми да правя някакви генерализации, народосихологични мисления и такива и не знам какво. Бихме ги бе, ма*ка му стара. Не може ли да се израдвате? С Генчев в Разград ги надиграхме и един $ибан рикошет и един чернодрешко хомосекшуал ни лиши от заслужен хикс! Слепи ли сте, какви сте? ЦАРЯТ Е ГОЛ! Ударите във врата там бяха 2-1. Ставайте зелени и да се свършва. И си купете евро. Че и то е зелено. Бахму! Толкова ли не можете се радвате на малките неща? Не бе, букмейкърска конспирация е всичко. Взеха кокаина на Киро и той ся избива от тайландските букита.

@vessel: Мач с мач не си приличат. Игледай репортаж от равенството като гост на Реймс с ПСЖ и домакинството на Лион с Реймс. А после победата на ПСЖ, като домакин над Сити. Бъркоч ви е в главата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 фев 2025 22:41

metodito написа:Аз официално съм в потрес. Иде ми да правя някакви генерализации, народосихологични мисления и такива и не знам какво. Бихме ги бе, ма*ка му стара. Не може ли да се израдвате? С Генчев в Разград ги надиграхме и един $ибан рикошет и един чернодрешко хомосекшуал ни лиши от заслужен хикс! Слепи ли сте, какви сте? ЦАРЯТ Е ГОЛ! Ударите във врата там бяха 2-1. Ставайте зелени и да се свършва. И си купете евро. Че и то е зелено. Бахму! Толкова ли не можете се радвате на малките неща? Не бе, букмейкърска конспирация е всичко. Взеха кокаина на Киро и той ся избива от тайландските букита.

@vessel: Мач с мач не си приличат. Игледай репортаж от равенството като гост на Реймс с ПСЖ и домакинството на Лион с Реймс. А после победата на ПСЖ, като домакин над Сити. Бъркоч ви е в главата.

Нещо май те пере съчмата. Ще гледаме следващите няколко мача и ще се разбере защо ги бихме. А ти вземи пийни някакво успокоително.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 фев 2025 00:05

Във вчерашния мач Разград нямаше никакви аргументи срещу нас. След мача половината им футболисти имат повече загуби отколкото победи срещу нас.
Вижте само с какъв яд оня урод вкара дузпата. След идването на Мъри на тия им взехме страха и ни биеха с номерта на умрялата лисица или с помощта на съдията.
Яко е, че тоя мач ме помири с Методито.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 фев 2025 00:07

И да добавя - само на вратарския пост ни превъзхождат.
Колко национали имаме ние и колко те.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 фев 2025 00:22

Не знам дали съм прав, но на мене ми се иска повече уважение от ръководството към обикновения левскар. Не съм наивник да мисля, че истината такава, каквато е, е полезно да се знае от всички, но демо версии, които не я правят лъжа, е необходима в общуването клуб-привърженици. Това, че стои плакатът Сираков- вън, показва само, че гледаме в различни посоки. Ай сиктир не е послание за тези, които добронамерено искат да знаят поне част от истината за намеренията на клуба и за начините, по които се реализират. Колкото за радикалните недоволства - те ще бъдат туширани до голяма степен, ако се намери отговор на въпросите, които се поставят. Когато се подминават, или не се уважава този, който ги поставя, или те наистина са неудобни и злепоставящи за този, който трябва да даде отговор. Мълчанието означава и едното, и другото.
Колкото до победата вчера - тя топли и ще топли до следващата. Радостта трябва да се съхрани - не е толкова чест гост на нашата улица, за да я мърсим.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 фев 2025 00:42

Намеренията на отбора са същите като на държавата - народът доволен от играта, а тимът в Европа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2025 04:47

vvessel написа:
metodito написа:Аз официално съм в потрес. Иде ми да правя някакви генерализации, народосихологични мисления и такива и не знам какво. Бихме ги бе, ма*ка му стара. Не може ли да се израдвате? С Генчев в Разград ги надиграхме и един $ибан рикошет и един чернодрешко хомосекшуал ни лиши от заслужен хикс! Слепи ли сте, какви сте? ЦАРЯТ Е ГОЛ! Ударите във врата там бяха 2-1. Ставайте зелени и да се свършва. И си купете евро. Че и то е зелено. Бахму! Толкова ли не можете се радвате на малките неща? Не бе, букмейкърска конспирация е всичко. Взеха кокаина на Киро и той ся избива от тайландските букита.

Нещо май те пере съчмата. Ще гледаме следващите няколко мача и ще се разбере защо ги бихме. А ти вземи пийни някакво успокоително.

Не си дописах. Мач с мач си не прилича: както бихме, така и утре ако играем може да паднем 3-0 от тях. Радвай се на победата. После ще го мислим, като, ако стане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2025 04:48

NOMER14 написа:Намеренията на отбора са същите като на държавата - народът доволен от играта, а тимът в Европа.

?
Инак, аз не съм променил скептичното си мнение за Варна, което имах и при Генчев.

Върни се в “Левски”