efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот csimoen2 » 10 фев 2025 14:34

Aronaks написа:
csimoen2 написа:
Aronaks написа:
tmanolov написа:Г.з. договори един мач и върза наСкосите - евала! Това беше най-свръхпродаденият кръг в прогнилото ни първенство! Иначе технически сгреших - бях убеден, че няма да паднем, но очаквах договорка за Х, г.з. обаче се отчете с единица, при това в Разград стайл с изцяло съдийска помощ. Великан! Какво следва сега в тефтера за орбиталната станция?

Следва, че ще ни бият във Варна и в повечето други мачове. Но нека позволим на заблудените левскари да се порадват.

Абе има време да стигнем 11 мача без победа на хасковския каун, спокойно...

То май няма никой да повтори този незабравим рейд в нашето изключително силно първенство, с отобри като Септември, Пирин, Спартак Вн.

А и да успее някой да задмине великана с анцуга - все ще трябва да се изкачват Европейските върхове с велики мачове полу аматьори и то не веднъж... ахахаха

Поредният промит мозък, който не може да разсъждава и следва сляпо деградиралото ръководство на Левски. Такива като теб вярват само на семейните групи на Раеви във фейсбук, където дъщерята на Мажоритаря се подвизава под псевдонима Слави Борисов и Синята Приказка, и облъчва Мозъци като теб.
След като говориш с за 11 мача без победа, имаш ли спомен колко загуби е имало в тези мачове, и дали някой отбор от водещите 5-6 е успял да надиграе Левски по времето на "хасковския каун"? Напъни малко мозъчето, колкото е да ти е трудно.
А можеш ли да си спомниш какво беше преди да дойде въпросният каун и на какво бяхме подложени като левскари? Да си спомняш едни титани в треньорството като Топчо, Живко Миланов, Георги Тодоров и др. знайни и незнайни, под вещото ръководство на които падахме на Герена от всеки отбор? Или онзи Левски, който инкасираше загуба след загуба от всеки отбор независимо дали играе навън или вкъщи, не го помниш?

Пичага, когато фактите говорят и тези без мозАци мълчът.

Чети бавно, за да ме разбереш, ще ти питам директно, ако искаш ми отговаряй:

1. При кой треньор Левски направи пробив в Евротурнирите, след който се продадоха футболисти за много пари?
2. При кой треньор същите футболисти разкриха потенциала си и единия вкара най-много голове?
3. Кой треньор ги привлече - отговор Стоилов. /тук изпреварвам твоя сдруженски шаблонен въпрос/
4. Кок треньор привлеже Блажевич, Шеху, Олдър (днес е подписал в 4-та дивизия, провери си), ония с жълтите зъбки?
5. Кой треньор отпадна от полу аматьори?
6. Кой треньор спечели купа - пак ти отговарям вместо теб - Стоилов?
7. Кой записа най-срамната страница в историята на Левски, с най много мачове без победа, срещу отбори изпаднали и борещи се за изпадане?
8. Кой треньор имаше клауза от продажба на играчи и същия ходеше тъжен на работа, именно, че не му се получи описаното?

Не отричам качествата на Стоилов, както и това, че ми е донесъл много радост, но когато кажеш А, кажи и Б...

Знам, че за тези с малко или без мозАк е валидно само първото, май си от тях и ти.
Ходи там с другите 75 сздуженци да се надъхвате, да се молите за загуби и вземи отиди до Гьозтепе, белким малко свят да видиш. хахахахахха

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 фев 2025 14:42

Аз лично ще се различа от масовото мнение. Първо не играхме много по-различно от при Генчев. Да, схемата друга с халф повече, но отново предимно с дълга топка към Сангаре. Защитата ни е добра от 3 години като цяло. И това не е новост. Двата гола както влязоха така срещу някои ливади няма да влязат. А не виждам на постепенна атака каквато ще трябва да играем в 80% от мачовете да можем нещо. Джемили всеки сезон почва с 2-3 добри мача и после е 0. Мислович може да е халф във футбол в зала или нещо подобно. Тук трябва тичане, борба, да и пас, но само пас не стига, защото нямаш ли динамика шансът да имаш само 3-4 шанса в мача за някакъв смислен пас е огромен

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 фев 2025 14:47

TristaNNN написа:
djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....

Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!

Тристане, ти скачаш на всички и се хвърляш като Матросов на абразурата като стане дума за скъпоценното сдружение. Моля, след като си позволявяш да атакуват всичко дето мърда и се изказва за тези хорица да разкажем малко за идеите който имат, каква е идеята, надявам се няма да се обидиш, но малко стреляш на месо без никаква конкретика и обяснения.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 фев 2025 15:08

Странджата написа:Хонда, не един е преживял такива вълнения като тебе, включително и аз. Сутринта ми е криво, че радостта и оптимизмът засега са вгорчени от всичко, което е в този форум. А това са мнения на хора не по-малко левскари от мене. Тази горчилка не може да се преглътне с "отговорихме на критиките". Тя иска много сериозна промяна в ръководството към нещо, което е фундаментално - истината. Ние имаме право да я знаем от първа ръка. Ако сме 12.ят играч, най-малкото имаме права като останалите 11 . На тях им се предлага договор, с който те се съгласяват. А на нас?

Странджа, безкрайно те уважавам и с най-голямо удоволствие следя мненията ти. Говориш за "истината" или "Истината" - истината е нещо много хубаво ,прозрачността също е нещо много хубаво . Но дали Истината ще ни направи свободни? Дали наистина искаме да я знаем или искаме да научим нещо в което искаме да вярваме ,че е истина.
Ни най- малко не искам да вземам страна в противопоставянето Сираков срещу Мъри/Левски на левскарите . Познавам от много години и Сираков, и Стоилов , и Боримиров - за мен и тримата са много далеч от еталон за подражание , може да са много добри и успели професионалисти , но всеки един от тях има много трески за дялане и ако имах суперсили и аз решавах кой на каква позиция да бъде нито един от тях нямаше да бъде начело на Левски . Единия щеше да бъде СТД, другия старши треньор на първия отбор, а третия шеф на школата.
Прозрачността е нещо чудесно , но дали не граничи с глупостта? - би било чудесно да знаем произхода на всеки лев,който влиза в нашия клуб , както и съответно да знаем и къде отива всеки един лев ,който излиза от любимия ни клуб. Само че дали това няма да ни постави в неравностойно положение спрямо конкурентите ни? Да кажем ЦСКА-София , при тях парите ги налива някаква Фондация - няма лошо, имат пари угаждат си . Само че ,някой да се заинтересувал откъде се появи тази Фондация и как се финансира тази Фондация? В момента им се строи стадион- няма лошо , Дай Боже всекиму. Само ,че 3 месеца преди да бъде определена фирмата ,която ще строи стадиона им, аз в настоящия форум написах коя ще е фирмата. Дали ПФК ЦСКА АД може да покаже документите за направените разходи за строеж на новия им стадион? Който разбрал ,разбрал ;)
Дали примерно прозрачността няма да доведе до състезание в което ние сме напълно неконкурентноспособни спрямо конкурентите ни. Дали това няма да бъде състезание в, което ние бягаме с "кубинки" в кал или пясък , а конкурентите ни с шпайкове върху тартанова или полиуретанова писта. Ами в такова състезание ще бъдем неконкурентноспособни. Най-важното условие в спорта състезателите да бъдат поставени при еднакви условия. Ние можем да си поставим едни определени норми за спазване ,но ако нашите конкуренти не ги спазват ?... ние не се ли поставяме доброволно в неравностойно положение. ?
Бих посочил един много незначителен пример - футболиста Антонио Аниете , който беше един много читав футболист за нашите условия , дойде при нас не защото е левскар откакто се помни , а защото му беше платена една определена сума на ръка, е той поне си я заслужи ,уши небезизвестната Натали Трифонова :lol: и следващата година отиде в друг клуб , където най-вероятно получи също съответната сумичка ( за цялата си кариера няма 2 последователни сезона в един и същ клуб) . Само че ако сме публично дружество такъв трансфер няма как да стане. И общо взето всички трансфери на "свободни агенти" са по тази схема . Нали не си мислиш ,че Уелтон , Цунами , Роналдо дойдоха при нас ,защото бяха впечатлени от великия Мъри Стоилов, дойдоха защото им бяха платени едни суми (никак не големи) на ръка - на тях и на агента им (Дж. Перейра) . Ако сме публично дружество няма как да направим подобни трансфери . А заплатите ? - как си представящ там ситуацията, а комисионните на агентите?
Би било супер всички клубове да бъдат публични и да са с ясна приходна и също толкова ясна разходна част. За мен това би било най-доброто ,което може да се случи на българския футбол . Така всички клубове щат ,не щат ще трябва да се обърнат към школите.
Би било супер , но това е възможно ,ако имаме образно казано на 80% осигурен бюджет в следващите 5 години . Примерно 100 000 члена, всеки от които дава на година по 100 евро примерно , осигурени с договор контракт за тв права осигуряващи ни примерно по 15 млн лв на година . Не че няма да се "краде" , но до голяма степен си осигуряваме "независимост" и сигурност
Само че на този етап не виждам как може да стане .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2025 15:45

djoker1978 написа:
TristaNNN написа:
djoker1978 написа:.... 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е ....

Я, тука се е пръкнал нов апологет на некадърното ни ръководство, че и сдружегромец. Още двама-трима и те се изстреляха по команда. :)))
А чу ли ръководството на Евертън да е обещавало пълна прозрачност на привържениците си? Чу ли обещания, че Евертън ще бъде най-прозрачния клуб? Привържениците на Евертън да са спасявали клуба си от отвъдното пък ние да не сме разбрали?
Не смятах да се включвам в глупавата ви реторика, ама не може да ни разваляте тука настроението със Свинските си приказки и вече смехотворните опорки, особено след вчерашния прекрасен мач!

Аз доколкото знам на общото събрание са Ви затворени устите , капиш ? Ти за някаква инстанция ли се мнислиш че да ти дават специални обяснения , ние Левскарите сме милиони , я ти приятелю ми обясни как ще дадеш обяснение на всички и как би се съобразил с 1 000 000 мнения , предлагам да си вземеш калкулатор да изчислиш и да ми споделиш . Аз прелдагам Драго да играе от ляво . Гледам обърнали сте форума на селска кръчма . Малко по сериозно ? Аз примерно разбирам повече от теб от футбол ? И ко праим сега твоито мнение за какво ми е ? Ти защо ходиш на зъболекар като те боли зъб а не на гинеколог ?Айде у лево !!! Само Левски Завинаги . Като внесете 1000 лева в клуба аз лично ще ти обясня всичко !!!!

Какъв е тоя пишман-трол, бе! Пишлегарчето бил бавен от "възраста", неграмотника... :)))
Не знам кой какви усти е затварял, но определено мисля да напълня твоята.
Явно не помниш, но в Левски се даваха отчетни пресконференции и милионите левскари бяха доволни. Пукнах ти тая глупост.
Явно не помниш, че Сдружението внесе едни пари в Левски - един от траншовете беше 80 000 лева. Твоите господари колко внесоха? Пукнах ти и тая глупост.
Айде почвай да ми обясняваш и по-полека с нервите и удивителните, че да не ти се пукне някое акне на монитора от стрес и чувство на безпомощност.
Ееееех, какви тролове пускаше Господарката едно време, а тоя тука от ТЕМУ го намерили.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 фев 2025 15:47

csimoen2 написа:
Aronaks написа:
csimoen2 написа:
Aronaks написа:
tmanolov написа:Г.з. договори един мач и върза наСкосите - евала! Това беше най-свръхпродаденият кръг в прогнилото ни първенство! Иначе технически сгреших - бях убеден, че няма да паднем, но очаквах договорка за Х, г.з. обаче се отчете с единица, при това в Разград стайл с изцяло съдийска помощ. Великан! Какво следва сега в тефтера за орбиталната станция?

Следва, че ще ни бият във Варна и в повечето други мачове. Но нека позволим на заблудените левскари да се порадват.

Абе има време да стигнем 11 мача без победа на хасковския каун, спокойно...

То май няма никой да повтори този незабравим рейд в нашето изключително силно първенство, с отобри като Септември, Пирин, Спартак Вн.

А и да успее някой да задмине великана с анцуга - все ще трябва да се изкачват Европейските върхове с велики мачове полу аматьори и то не веднъж... ахахаха

Поредният промит мозък, който не може да разсъждава и следва сляпо деградиралото ръководство на Левски. Такива като теб вярват само на семейните групи на Раеви във фейсбук, където дъщерята на Мажоритаря се подвизава под псевдонима Слави Борисов и Синята Приказка, и облъчва Мозъци като теб.
След като говориш с за 11 мача без победа, имаш ли спомен колко загуби е имало в тези мачове, и дали някой отбор от водещите 5-6 е успял да надиграе Левски по времето на "хасковския каун"? Напъни малко мозъчето, колкото е да ти е трудно.
А можеш ли да си спомниш какво беше преди да дойде въпросният каун и на какво бяхме подложени като левскари? Да си спомняш едни титани в треньорството като Топчо, Живко Миланов, Георги Тодоров и др. знайни и незнайни, под вещото ръководство на които падахме на Герена от всеки отбор? Или онзи Левски, който инкасираше загуба след загуба от всеки отбор независимо дали играе навън или вкъщи, не го помниш?

Пичага, когато фактите говорят и тези без мозАци мълчът.

Чети бавно, за да ме разбереш, ще ти питам директно, ако искаш ми отговаряй:

1. При кой треньор Левски направи пробив в Евротурнирите, след който се продадоха футболисти за много пари?
2. При кой треньор същите футболисти разкриха потенциала си и единия вкара най-много голове?
3. Кой треньор ги привлече - отговор Стоилов. /тук изпреварвам твоя сдруженски шаблонен въпрос/
4. Кок треньор привлеже Блажевич, Шеху, Олдър (днес е подписал в 4-та дивизия, провери си), ония с жълтите зъбки?
5. Кой треньор отпадна от полу аматьори?
6. Кой треньор спечели купа - пак ти отговарям вместо теб - Стоилов?
7. Кой записа най-срамната страница в историята на Левски, с най много мачове без победа, срещу отбори изпаднали и борещи се за изпадане?
8. Кой треньор имаше клауза от продажба на играчи и същия ходеше тъжен на работа, именно, че не му се получи описаното?

Не отричам качествата на Стоилов, както и това, че ми е донесъл много радост, но когато кажеш А, кажи и Б...

Знам, че за тези с малко или без мозАк е валидно само първото, май си от тях и ти.
Ходи там с другите 75 сздуженци да се надъхвате, да се молите за загуби и вземи отиди до Гьозтепе, белким малко свят да видиш. хахахахахха

Нито съм сдруженец, нито ще стана. Аз не споделям техните виждания за развитието на Левски. Не ми пука как са успели да облъчат Стоилов да ги подкрепи. Но не съм длъжен да ти отговарям на провокативните и откровено глупави въпроси. Помисли малко и сам ще разбереш какви тъпотии си написал. Аз съм против Сираков, Боримиров и Йовов да управляват Левски. Всеки друг ще се справи по-добре от тях, но те ще бъдат махнати само когато Тиквата реши, че вече не са му нужни. Това не ми пречи да ги псувам, да ги хейтя и да не припадам в захлас по тях както огромна част от вас Ганьовците тук.
Радвай се на феноменалния успех срещу Лудогорец, пак ще си говорим след месец.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2025 15:53

scooool написа:
TristaNNN написа:

Тристане, ти скачаш на всички и се хвърляш като Матросов на абразурата като стане дума за скъпоценното сдружение. Моля, след като си позволявяш да атакуват всичко дето мърда и се изказва за тези хорица да разкажем малко за идеите който имат, каква е идеята, надявам се няма да се обидиш, но малко стреляш на месо без никаква конкретика и обяснения.

Нормален ли си, бе, човек?
Левски изигра един от най-хубавите си мачове не знам от колко години насам. Левски победи 13-кратния шампион и то с игра. Левскарите, включително и моя милост, цял ден ходим с усмивки на лицата от тази приятна футболна вечер. На стадиона не е имало золуми.
И тука влиза някакъв пишлегар и в темата за мача почва да говори за сдружения и 1000 лева? Матросов, не Матросов, все ми е тая, ако искаш ме мисли и за Алф, но не може да се допускат наглите тролове на Господарката да омазват всичко. Ма'ни, ми като по команда се изстреляха веднага след мача.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 фев 2025 15:54

Май си имаме журналист във форума, представящ се за фен, който в кратки статийки се опитва да формира мнения и нагласи. Чудя се, колко ли е гъст с Наско и дали му се плаща на дума или на статия.
То няма лошо , трябва да има и такива, но не във форума с феновете, а да се изявява в някой спортен сайт или в часа на синята мъгла, примерно .

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 10 фев 2025 16:05

Колеги, айде да си кажем истината. Вярвам че повечето от вас са на поне средно интелектуално ниво, и ви е ясно че онова вчера беше пародия на мач, очебийно нагласен от букитата за да оберат парите на шараните заложили всичко извън 1ца. То и целия кръг беше със съмнителни резултати. Виждам и че на доста от вас също така е ясно, че с това испанско менте треньор вероятно и Хебър може да ви бие ако ви се хвърли на 100% в един истински мач и им трябват точки в борбата за оцеляване. Няма как сносен треньор за 10 години да е изгонен от 15 отбора и никъде да не се е задържал. Виждам че повечето от вас и това са прозрели.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2025 16:51

Баси странната реакция на повечето хора тук от една победа. Симптоматично за много неща. Идването на бай Дончо влияе явно по някакъв начин на форума. :)
За мен пък да не паднем на Герена от Лудогорец на Герена е най-нормалното нещо в света. Относно победа, единственото, което ме спира да мисля, че също е най-нормалното нещо в света са хората в черно. Помня само един мач, в който не са ни рязали. Беше в мач без значение и ни биха 1-3 ли, не знам колко. В един дъжд... За пръв път на Герена в мач между "Левски" и Лудогорец съдиите не са главни действащи лица. И най-логичното се случи. Каква е тази драма? Досега нямах време да чета, но сега вземам пуканките и ще прелиствам задните страници. Само "Левски" и тесни ...ки!
П.С. Харесва ми, че не преобладават мнения от рода: "Е, сега ги почна, Хулио", "Мачкай, лавино" и подобни.

Върни се в “Левски”