efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот NOMER14 » 10 фев 2025 11:07

Сашодиковщината се е настанила яко в съзнанието на нЕкои, стигаща до симптоми на извратена припощина,
"Когато Левски бие, мачът е купен или разбран. Когато Левски загуби, слаби са."
Все пак Левски има най-много национали!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 фев 2025 11:13

Стига сме противопоставяли треньорите един на друг. Всеки бе повикан и се отзова да е в Левски, за да изпълни някаква мисия. След него се преминаваше на ново ниво. Мъри, Топчо, Костов, Генчев... Всеки дойде в точния момент за неговите идеи. Със всеки сме изживявали прекрасни моменти и разочарования. За вчерашната победа от Мъри до Генчев всеки има заслуга за победата на отбора.
Левскари, мислете за следващия мач.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 10 фев 2025 11:16

koisa написа:Скъпото ни ръководство дотам ни докараха, че човек да не посмее да се израдва на макс при подобни победи... От една страна се радвам, че ги бихме тези, а от друга страна е някак странно предвид какво играеше отбора в края на 2024г. и какво през подготовката. Изведнъж за 1 мач (седмица) да се получи чак такава промяна изглежда нереално. Дай Боже наистина да е промяна и отбора да направи серия от добри мачове и победи. Дали е така или просто е било част от "ефектът нов треньор" + свръх мотивация за този мач, ще се разбере още в следващите мачове.

В такъв случай, извода е, че в подготовката умишлено сме се правили на умрели лисица за да ни подценят :) :) :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2025 11:22

NOMER14 написа:Сашодиковщината се е настанила яко в съзнанието на нЕкои, стигаща до симптоми на извратена припощина,
"Когато Левски бие, мачът е купен или разбран. Когато Левски загуби, слаби са."
Все пак Левски има най-много национали!

Ти не разбираш. Сега ще ти обясня. Ако си с две висши образования и дебело подчертан левскар, приемаш нещата според принципа на Окамова бръсначка т.е. ако има няколко възможни обяснения, най-простото обикновено е най-вероятното. Няма да обръщаме внимание, че често се изпада в дълбоки конспиративни теории, но там вече важи принципа - интереса клати феса. Така добре ли е? ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 фев 2025 11:27

Бих си позволил да споделя с колегите от форума , какво чувствах преди , по време и след края на мача.
Преди мача - отидох на терена със свито сърце , честно казано надявах се да докопаме до равен с много късмет.
Към 15-20 минута на мача , си казвах " хайде съдията свири край на мача " ( това си го казвам на всеки важен мач на Левски , в момент в който резултата ни устройва) , като поведохме - си казвах същото. В началото на второто полувреме онези здраво ни нагънаха , когато поведохме с 2:0 щях да си скъсам гърлото , след това вече не исках мача да свършва исках да продължава безкрайно . Този мач ми напомни на мачовете по времето на Мъри - срещу ПАОК и реванша срещу Лудогорец за Купата .
Много е рано да се правят каквито и да е изводи , но на мен ми направи много подредената игра на Левски . Когато гледаш мача от високо , ясно виждаш как бяхме затворили всички пространства и реално на онези не им останах особени шансове. Друго ,което много ме изненада - нашите бяха по-бързи от играчите на Лудогорец. Това новото крило на Лудогорец (Маркес мисля ,че се казва , за мен е по-добро от всичките им крила след Мисиджан) преодоляваше в първия момент Майкон , но в следващия момент биваше отново затворен . Дори когато благодарение на по-високата си индивидуална класа ( няма какво да се лъжем) играчите на Лудогорец вземаха превес в индивидуалните двубои , веднага някой от нашите идваше на помощ и създавахме числено превъзходство. Затова реално Лудогорец нямаха сериозни положения за гол. Тук според мен трябва да отдадем заслуженото на кондиционните треньори .
За публиката - отдавна не се бях кефил така , специални поздрави за момчетата от сектор Б . Показаха как се подкрепя Левски .
За играчите . Много силен мач на всички в централната ос - вратаря, двойката ЦЗ , вътрешните халфове , ЦН . За мен това беше може би най-силния мач на Джемили и Бала откакто са при нас. Между другото Бала в настоящия сезон до момента има 3 гола , 7 асистенции и още след още 7 изпълнени от него корнери сме вкарали гол ( когато топката влиза във вратата след добавка ,а не след като първия играч играе с топката след центрирането) , което прави че сме вкарали 17 гола с негово директно участие .
Като си помисля ,че имаше един треньор ,който не го искаше в отбора....

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 фев 2025 11:37

Аз си мисля, че основно спечелихме, защото нямаше много битка и противопоставяне в центъра. Якуб и Чочев бяха на непривични позции напред, сменяха се и си пречеха и въобще се озоваваха на грешното място винаги, а в центъра въпреки слабото представяне и на Цунами, и на Мислович срещу тях Нареси и Дуарте бяха още по-слаби.
Е, разбира се и това, че си вкарахме положенията.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 фев 2025 12:02

* Левски спечели две поредни домакинства срещу Лудогорец за първи път в историята:

- 26.05.2024 - Левски - Лудогорец 1:0
- 09.02.2025 - Левски - Лудогорец 2:1

* За първи път Левски побеждава Лудогорец с този резултат.

* Хулио Веласкес е едва шестият треньор на ''сините'', който побеждава Лудогорец в първенството. Останалите петима са: Николай Митов, Антони Здравков, Георги Иванов, Люпко Петрович и Николай Костов.

* Марин Петков вече има 13 мача срещу този съперник в първенството. Той е на първо място в тази класация, заедно с Роман Прохазка.

* Левски записа пета поредна победа в първенството. Във всяка от тях ''сините'' отбелязваха по два гола.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 фев 2025 12:04

Хонда, не един е преживял такива вълнения като тебе, включително и аз. Сутринта ми е криво, че радостта и оптимизмът засега са вгорчени от всичко, което е в този форум. А това са мнения на хора не по-малко левскари от мене. Тази горчилка не може да се преглътне с "отговорихме на критиките". Тя иска много сериозна промяна в ръководството към нещо, което е фундаментално - истината. Ние имаме право да я знаем от първа ръка. Ако сме 12.ят играч, най-малкото имаме права като останалите 11 . На тях им се предлага договор, с който те се съгласяват. А на нас?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 фев 2025 12:18

csimoen2 написа:
Aronaks написа:
tmanolov написа:Г.з. договори един мач и върза наСкосите - евала! Това беше най-свръхпродаденият кръг в прогнилото ни първенство! Иначе технически сгреших - бях убеден, че няма да паднем, но очаквах договорка за Х, г.з. обаче се отчете с единица, при това в Разград стайл с изцяло съдийска помощ. Великан! Какво следва сега в тефтера за орбиталната станция?

Следва, че ще ни бият във Варна и в повечето други мачове. Но нека позволим на заблудените левскари да се порадват.

Абе има време да стигнем 11 мача без победа на хасковския каун, спокойно...

То май няма никой да повтори този незабравим рейд в нашето изключително силно първенство, с отобри като Септември, Пирин, Спартак Вн.

А и да успее някой да задмине великана с анцуга - все ще трябва да се изкачват Европейските върхове с велики мачове полу аматьори и то не веднъж... ахахаха

Поредният промит мозък, който не може да разсъждава и следва сляпо деградиралото ръководство на Левски. Такива като теб вярват само на семейните групи на Раеви във фейсбук, където дъщерята на Мажоритаря се подвизава под псевдонима Слави Борисов и Синята Приказка, и облъчва Мозъци като теб.
След като говориш с за 11 мача без победа, имаш ли спомен колко загуби е имало в тези мачове, и дали някой отбор от водещите 5-6 е успял да надиграе Левски по времето на "хасковския каун"? Напъни малко мозъчето, колкото е да ти е трудно.
А можеш ли да си спомниш какво беше преди да дойде въпросният каун и на какво бяхме подложени като левскари? Да си спомняш едни титани в треньорството като Топчо, Живко Миланов, Георги Тодоров и др. знайни и незнайни, под вещото ръководство на които падахме на Герена от всеки отбор? Или онзи Левски, който инкасираше загуба след загуба от всеки отбор независимо дали играе навън или вкъщи, не го помниш?

djoker1978
Контакти:

Мнениеот djoker1978 » 10 фев 2025 12:29

Странджата написа:Хонда, не един е преживял такива вълнения като тебе, включително и аз. Сутринта ми е криво, че радостта и оптимизмът засега са вгорчени от всичко, което е в този форум. А това са мнения на хора не по-малко левскари от мене. Тази горчилка не може да се преглътне с "отговорихме на критиките". Тя иска много сериозна промяна в ръководството към нещо, което е фундаментално - истината. Ние имаме право да я знаем от първа ръка. Ако сме 12.ят играч, най-малкото имаме права като останалите 11 . На тях им се предлага договор, с който те се съгласяват. А на нас?

Здравей , 19 години живях в Англия от тях 13 до стадиона на Евертън и на 500 метра от Анфилд . Та за това време не чух и не видях някой да дава обяснения на феновете за каквото и да е . Аз съм привърженик само на Левски и го подкрепям винаги и до край. Ако видя , че има алтернатива на сегашното ръководство , някой да иска отбора да предложи план , визия нещо каквото и да е 1000 лева на месец бих го подкрепил . За толкова години не съм чул и и видял да има бинзесмен , компания която иска да дава пари за Левски . Не съм чул и видял сдруженците да предлагат нещо конкретно кои и как ще финансира отбора и други подобни . Защо здруженците въпреки Сираков не кажат ето тази година благодарение на нас има инвестирани в Левски 5 милиона примерно ?Има едни лаладжии които само плюят и храчат и е трудно да повярвам ,че наистина обичат Левски . Сигурен съм , че ако Сираков беше изхарчил 15 милиона за селекция и сме на 9 то място , вече щяхме да го бесим . Мисля ,че ние феновете на Левски трябва да си подкрепяме отбора , ако някои може , желае да помогне , нека да го направи но да храчиш и спамиш само това е лошо , без да даваш алтернатива е меко казано недопостимо !!! Само Левски Завинаги !!!!!

Върни се в “Левски”