efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Неделя от 17:15 ч.
Отборът бе правилно нареден на терена. Имаше моменти, когато срещу белия с топката се втурваха трима-четирима сини. Нашите не се блъскаха един в друг. И Алекс освободи едно място в полузащитата.
Каузата няма никакви проблеми. Двата корабаосвободени, товарите пристигат навреме и милионите за тях се връщаът. Иначе мисирките журналя ни продъниха главите, за "продажбите" им.
TristaNNN написа:Aз още не мога да повярвам, явно не мога да изляза от състоянието на ступор. :)))
Момчетата в синьо нашите футболисти ли бяха? Та това е един от най-силните мачове на Левски, които съм гледал в последните години що касае себераздаването и хъса на играчите, а аз съм гледал всички мачове. Настрана това, ами май и Прокобата смигна - в този ден реши да ни върне всички тотални липси на малшанс, та всичко (почти) важно в играта да ни се получава. Проблемите на Кауза Пердута в кадрови аспект не бива да обезценяват труда на сините футолисти и треньорите.
Задълбочените анализи утре. Сега да се порадваме на тази прекрасна футболна изненада за левскарите- Наздраве и само Левски!
Е, щом и при теб има замъгление, нямам какво да добавя повече. Дано си прав, но и Айшето така казала на Асан. Сега остава да кажеш, че сме в еуфория като след Паок и всичко ще е точно. Направо недоумявам!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:TristaNNN написа:Aз още не мога да повярвам, явно не мога да изляза от състоянието на ступор. :)))
Момчетата в синьо нашите футболисти ли бяха? Та това е един от най-силните мачове на Левски, които съм гледал в последните години що касае себераздаването и хъса на играчите, а аз съм гледал всички мачове. Настрана това, ами май и Прокобата смигна - в този ден реши да ни върне всички тотални липси на малшанс, та всичко (почти) важно в играта да ни се получава. Проблемите на Кауза Пердута в кадрови аспект не бива да обезценяват труда на сините футолисти и треньорите.
Задълбочените анализи утре. Сега да се порадваме на тази прекрасна футболна изненада за левскарите- Наздраве и само Левски!
Е, щом и при теб има замъгление, нямам какво да добавя повече. Дано си прав, но и Айшето така казала на Асан. Сега остава да кажеш, че сме в еуфория като след Паок и всичко ще е точно. Направо недоумявам!
Според мен изиграхме много хубав мач, стана много добро дерби, и това трябва да се оцени. Тежки и дълбоки спортно-технически анализи не ми се правят сега, но някои компоненти в играта ни още ме държат в ступор. Най-вече поведението и отношението на повечето ни играчи.
Не сравнявам еуфорията след ПАОК, разбира се, коментирам си каквото ми е на сърце след днешния мач.
През седмицата ще коментираме други теми. После има мач в Пазарджик, и той ще се оценява и коментира и т. н.
Коментирам това, което се случва, а днес то беше хубаво и футболно. И като е хубаво, трябва да се похвали!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не съм писал отдавна, защото обикновено го правя с цел - критика.
Не знам какво ще постигне Левски с Веласкес, но беше твърде рано да се критикува, защото му трябваше време, за да се запознае с играчите, да види кой ще му свърши работа и т.н. Някои оранжеви медии не спряха да създават интриги още от назначаването му. Не знам дали е имало левскари, които са им се вързали. Та тези същите не спряха да хвалят великия Латекс, а го видяхме колко струва. Надявам се Левски да играе по-добър футбол от този на Генчев, и играчите да покажат сериозно отношение и себераздаване .
Не знам какво ще постигне Левски с Веласкес, но беше твърде рано да се критикува, защото му трябваше време, за да се запознае с играчите, да види кой ще му свърши работа и т.н. Някои оранжеви медии не спряха да създават интриги още от назначаването му. Не знам дали е имало левскари, които са им се вързали. Та тези същите не спряха да хвалят великия Латекс, а го видяхме колко струва. Надявам се Левски да играе по-добър футбол от този на Генчев, и играчите да покажат сериозно отношение и себераздаване .
TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Aз още не мога да повярвам, явно не мога да изляза от състоянието на ступор. :)))
Според мен изиграхме много хубав мач, стана много добро дерби, и това трябва да се оцени. Тежки и дълбоки спортно-технически анализи не ми се правят сега, но някои компоненти в играта ни още ме държат в ступор. Най-вече поведението и отношението на повечето ни играчи.
Не сравнявам еуфорията след ПАОК, разбира се, коментирам си каквото ми е на сърце след днешния мач.
През седмицата ще коментираме други теми. После има мач в Пазарджик, и той ще се оценява и коментира и т. н.
Коментирам това, което се случва, а днес то беше хубаво и футболно. И като е хубаво, трябва да се похвали!
Лудогорец в момента нямат централен нападател, такъв играе Пьотровски. Нямат халфове, нямат бекове. Имат вратар и централни защитници. Слаби са отвсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Рано е още да се изпада в еуфория,добре играха ,раздаваха се ,но на моменти си проличаваше голямата липса на лични качества и умения,а Сангаре ,ако беше малко по-умен ехеее.Имахме три точни удара и два гола,този път ни върза ефективността и това беше решаващо,докато Разград пък бяха другата крайност.Добре ,че Сангаре при поредното си падане без да иска направи асистенция,пък и Вар а можеше и да го фалшифицират,ако бяха поискали,много тънка ситуация.W84me написа:TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Aз още не мога да повярвам, явно не мога да изляза от състоянието на ступор. :)))
Лудогорец в момента нямат централен нападател, такъв играе Пьотровски. Нямат халфове, нямат бекове. Имат вратар и централни защитници. Слаби са отвсякъде.
Съдбата явно ни се усмихна този път.
Сега сме на гребена,дано да продължим така,за Хебър времето ще се пооправи пък и терена им май го ремонтираха.
Ще видим,ще видим.
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Хубав мач, имаше раздаване и отбора стоя по-адекватно в защита (която започваше от Сангаре), отколкото при Генчев. Имахме своите шансове и се възползвахме, което бе станало нетипично за нас.
Бих отличил Бала и Джемили, като най-активни. Сангаре също се бори много и пресираше постоянно и играта му без топка бе на виско ниво.
Марин, Цунами и Мислович бяха най-слаби на терена. Дружно и тримата "задушиха" почти всички топки, които минаха през тях.
Направи ми впечатление, че бековете ни почти нямаха спускания напред. Дали е заради това, че Веласкес искаше да се подсигури предвид крилата на Лудогорец, който умеят да решават мачове или ще е тенденция и занапред, предстой и да видим
Честита победа
Бих отличил Бала и Джемили, като най-активни. Сангаре също се бори много и пресираше постоянно и играта му без топка бе на виско ниво.
Марин, Цунами и Мислович бяха най-слаби на терена. Дружно и тримата "задушиха" почти всички топки, които минаха през тях.
Направи ми впечатление, че бековете ни почти нямаха спускания напред. Дали е заради това, че Веласкес искаше да се подсигури предвид крилата на Лудогорец, който умеят да решават мачове или ще е тенденция и занапред, предстой и да видим
Честита победа
Блатер,
Лудогорец защо нямат?
За 15 години не създадоха ли поне един. Играят в 4 дивизии, игрища, школи, фантасмагории за 20 хил град.
Да не забравяме, че Тирето ги изпуснаха последния път.
Лудогорец защо нямат?
За 15 години не създадоха ли поне един. Играят в 4 дивизии, игрища, школи, фантасмагории за 20 хил град.
Да не забравяме, че Тирето ги изпуснаха последния път.
Последна промяна от NOMER14 на 09 фев 2025 22:54, променено общо 1 път.
Много добре се получи .Тази схема 4-5-1 беше оптимална за този мач .Цунами и Мислович двойка опорни ,Алдаир на бека,май там му е мястото.Това му трябва на Джемили,зад Сангаре и пълна свобода на действие.Сангаре се чудя при тоя ръст как все се разминава с топката при корнери.Бала беше на ниво.За треньора шапки долу.Надграждане и селекция трябва да има,но трябва да се взима само качество.Честита победа,Левскари!