Утре пак ли ще е така?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:На Дърпатката му открили тумор в стомаха... :((
„Виждам и вярвам в Георги Иванов, тъй като той е много читав. Това, което захване днес, няма как да го остави за утре. Затова и го поздравявам за това, което направи в последните дни – да обиколи цяла България. Да се срещне с клубовете, кметове, деятели. Да им обясни програмата на футболния съюз, това е правилният път", заяви Стоичков по адрес на шефа на българския футбол.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
soulfly1948 написа:delqnski47 написа:На Дърпатката му открили тумор в стомаха... :((
Това откъде?
delqnski47 написа:soulfly1948 написа:delqnski47 написа:На Дърпатката му открили тумор в стомаха... :((
Това откъде?
Писал го е във ФБ
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Абе, какви ги разправя чичкото от Кауфланда?
Припоци, ами сега? :mrgreen:„Виждам и вярвам в Георги Иванов, тъй като той е много читав. Това, което захване днес, няма как да го остави за утре. Затова и го поздравявам за това, което направи в последните дни – да обиколи цяла България. Да се срещне с клубовете, кметове, деятели. Да им обясни програмата на футболния съюз, това е правилният път", заяви Стоичков по адрес на шефа на българския футбол.
peliforewer написа:Всеки има право на мнение, моето е различно.Има напредък, Ицо вече е чичко, а не кюрд :) .Все пак са от Пловдив, трябва да си помагат.
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 37 госта