Ще ни дебнат на контри.
Пожелавам чиста мрежа на Лапухов в официалния му дебют и поне едно от всичките създадени положения напред да влезе. Дано Урсула варди да видим как са фърга как са мята кат рибок. И как крещи истерично на защитниците.
Жива легенда ;-))
3 те точки са важни и от психологически аспект. Да тръгнат с победа и да си повярват момчетата! Да повярват че могат.
Да повярват че са ЦСКА! А ЦСКА значи Победа!
20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
- Контакти:
Четирима от „червените“ ще пропуснат столичния сблъсък с „белите“. Юлиан Илиев и Джеймс Ето’о са наказани, а Матиас Фаетон още не е готов кондиционно. С контузия и все още невъзстановен е Лиъм Купър.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Групата на ЦСКА:
25. Иван Дюлгеров
21. Фьодор Лапоухов
15. Тибо Вион
4. Адриан Лапеня
18. Мика Пинто
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
20. Мартин Стойчев
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
7. Улаус Скаршем
16. Георги Чорбаджийски
73. Илиан Илиев
29. Иван Тасев
30. Петко Панайотов
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
9. Зюмюр Бютучи
45. Аарон Исека
28. Йоанис Питас
Наказани: Джеймс Ето’о, Юлиан Илиев.
Контузени: Густаво Бусато, Лиъм Купър
25. Иван Дюлгеров
21. Фьодор Лапоухов
15. Тибо Вион
4. Адриан Лапеня
18. Мика Пинто
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
20. Мартин Стойчев
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
7. Улаус Скаршем
16. Георги Чорбаджийски
73. Илиан Илиев
29. Иван Тасев
30. Петко Панайотов
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
9. Зюмюр Бютучи
45. Аарон Исека
28. Йоанис Питас
Наказани: Джеймс Ето’о, Юлиан Илиев.
Контузени: Густаво Бусато, Лиъм Купър
Трудно играем срещу Славия и днес не очаквам да е по-различно, още повече че имаме сериозни проблеми в защита, а и в нападение. Надявам се да ги излъжем с един гол. Ще е много лошо за клуба ако и тази година изтървен ЕКТ. Битката за пето място ще е жестока.
Това кой ще играе в защита е ключово.
Аз си мисля, че ще са Лапеня и Делова. По фланговете Турицов и Пинто. А Вион може да влезе в средата като партньор на Кареасо. По фланговете Бютучи и Илиан Илиев. Не съм гледал Илиев в контролите, но сега е момента да покаже, че не напразно е взет. Може пък този полусезон да му тръгне играта.
Напред мисля, че ще е Исека. Зад него е ясно кой
Интересно дали ако играта на някое от крилата не тръгне, ще може Чорбаджийски да влезе на някой от фланговете и там да играе :?: :idea:
Аз си мисля, че ще са Лапеня и Делова. По фланговете Турицов и Пинто. А Вион може да влезе в средата като партньор на Кареасо. По фланговете Бютучи и Илиан Илиев. Не съм гледал Илиев в контролите, но сега е момента да покаже, че не напразно е взет. Може пък този полусезон да му тръгне играта.
Напред мисля, че ще е Исека. Зад него е ясно кой
Интересно дали ако играта на някое от крилата не тръгне, ще може Чорбаджийски да влезе на някой от фланговете и там да играе :?: :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Твърди се, че по крилата ще са Бютучи и Локило !
Нападател ще е Исека.
Общо взето е нормално да бъде така.
Локило и Исека имат да доказват през този полусезон дали заслужават мястото си в отбора.
Нападател ще е Исека.
Общо взето е нормално да бъде така.
Локило и Исека имат да доказват през този полусезон дали заслужават мястото си в отбора.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Има логика едното крило да е по-бързо и пробивно, за това може и да е Локило вместо Илиян.
Това ми харесва на Томаш, че се опитва да мисли тактически и преценява всеки детайл внимателно при избора на стартови 11 и разположението им.
Така например ако някой от бековете ( Вион или Пинто влиза в центъра) това влияе и върху избора на крило пред съответния играч и неговите специфични функции.
Ако единия бек влиза в средата какво се случва?
Със сигурност според мен крилото пред него трябва да си уплътнява фланга без излишни влизания към центъра и т.н. Т.е. не е подходящ Илиан Илиев и бек зад него, който влиза към полузащитата. По-подходящ е Локило или Тасев.
От друга страна при бек, който си играе с типичните чести пробиви по тъчлинията и си седи основно в зоната тогава е по-удачно крилото в някои моменти от мача да влезе към вътрешността на терена и да освободи пространство за нахлуващия на скорост бек зад него. Т.е. Турицов играеш като типичен бек и Илиан Илиев пред него могат да си паснат по-добре в това отношение.
Тези сметки за крила-бекове обаче нямат толкова смисъл при положение, че Томаш използва единия от цз, който да влиза в центъра на полузащитата при изнасяне на топката. При това положение обаче си мисля, че и двата Бека трябва да внимават и да не излизат прекалено напред, тъй като при обратния вариант и при грешка в изнасянето е възможно да останем в крайната ни защитна линия само с един цз и Лапухов.
Това ми харесва на Томаш, че се опитва да мисли тактически и преценява всеки детайл внимателно при избора на стартови 11 и разположението им.
Така например ако някой от бековете ( Вион или Пинто влиза в центъра) това влияе и върху избора на крило пред съответния играч и неговите специфични функции.
Ако единия бек влиза в средата какво се случва?
Със сигурност според мен крилото пред него трябва да си уплътнява фланга без излишни влизания към центъра и т.н. Т.е. не е подходящ Илиан Илиев и бек зад него, който влиза към полузащитата. По-подходящ е Локило или Тасев.
От друга страна при бек, който си играе с типичните чести пробиви по тъчлинията и си седи основно в зоната тогава е по-удачно крилото в някои моменти от мача да влезе към вътрешността на терена и да освободи пространство за нахлуващия на скорост бек зад него. Т.е. Турицов играеш като типичен бек и Илиан Илиев пред него могат да си паснат по-добре в това отношение.
Тези сметки за крила-бекове обаче нямат толкова смисъл при положение, че Томаш използва единия от цз, който да влиза в центъра на полузащитата при изнасяне на топката. При това положение обаче си мисля, че и двата Бека трябва да внимават и да не излизат прекалено напред, тъй като при обратния вариант и при грешка в изнасянето е възможно да останем в крайната ни защитна линия само с един цз и Лапухов.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много е важно да стартираме с победа. Напрежението при мен се покачва. Принципно не е нормално да се притесняваме от мач със Славия, но към момента положението е такова.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Съставът е ок, но е срамно Турицов да е капитан.