Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Dust » 06 фев 2025 23:34

Колкото и да се прилриваш много сериозно прозираш.
Демокрацията е лоша, дай тогава по-добра алтернатива.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 фев 2025 06:55

От кое се прикривам и кое прозира ??!

Случайно да забеляза, че съм сложил демокрация в кавички ??! .... сигурно има защо.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 фев 2025 12:20

delqnski47 написа:Аз също не виждам причина за избори и да се пълни гушата на Копейката дето само за избори живее без да прави нищо. 6 или 7 пъти се избира ГЕРБ на първо място и трябва да си голям кретен да очакваш различен резултат нататък.
Тук е въпроса какво имаш а не кво искаш. Аз между ППДБ и ГЕРБ бих избрал вторите. Ако, например, имам избор между Радев и ГЕРБ ще избера сигурно Радев за коалиция към ден днешен . Ако само Пеевски ми е опция и сме в ядрена война, ще избера Пеевски щот е идиотско в тая хипотетична ситуация да няма адекватно правителство. Та важно е кво имаш като реален избор и спрямо какво сравняваш. Тея лозунги "Анти" са ала бала и не дават дългосрочен резултат, щот всеки краде малко или много

Окей, мани го това. Помниш ли какво друго казаха? "Ние влизаме в политиката заради подигравката на политиците с нашия референдум" През тия 4 години в Парламента какво направиха по тоя въпрос? Абсолютно нищо. И го питам, защото аз също гласувах на референдума. Имах симпатии към ИТН, но много ме разочароваха напоследък. И не разбирам, защо трябва да си им адвокат за абсолютно всичко Освен ако не членуваш в партията, друга причина няма.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 фев 2025 12:35

Soulen написа:
delqnski47 написа:
nghcvth написа:
delqnski47 написа:
nghcvth написа:Слушам днеска дебатите в НС, слушам как жълтопаветните се хвърлят на амбразурата да бранят Сорос, слушам им изказванията и си мисля, че предпочитам Бойко и Пеевски да управляват, вместо тия. Тяхното просто е върха на некадърността и неадекватността.

Мен ми хареса как Копейката се изниза от залата, когато гласуваха комисията за Сорос :lol: :lol: :lol:

Разочарова ме и мен. Също както ИТН, които се кълняха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС, а направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС. И тоя идиот Тошко излиза и чете морал с цялата си наглост.

Да, кълняха се преди 5 години. Така както и преди България е била на три морета, но това е положението, времената са други. Та последните 2 години точно се "кълняха" че ще направят всичко възможно да има правителство като даже Тошко е споделял че де факто естествени партньори им са ДБ и ГЕРБ заради десните виждания.

Десни виждания???

Хаха, че по-лява партия от ДБ няма. След това са Герб. Най-дясното нещо в 21-век беше Плоския данък дело на БСП.

Леви са изкуствено в момента. Можеш да проследиш вижданията на Мартин Димитров от ДБ преди 10 години.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 фев 2025 12:40

Баче Слави направи едно добро дело и ни отърва от пъпешодебилите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 фев 2025 12:41

ReBorn1982 написа:Делянски, никога значи никога. Когато публично си се зарекъл, че никога няма да се събираш с ГЕРБ, трябва да си държиш на думата. Ако не можеш да си държиш на думата, не се заричай.

Слави е същата пyтка като Христо Иванов, Кирил Петков и сие, дето помпозно обещаваха, а накрая си плюха в сурата.

Киро и Христо излъгаха. Слави последните две години говори друго.
Та тук все едно да идва торнадо срещу тебе и, например, да не се качиш в колата на някой си, щото "си се зарекъл да не си говориш с него преди 10 години". :lol: Има неща, които човек не може да предрече в живота. Тогава кат го е казал не е имало шарлатани, не е имало чак такава инфлация, не е имало война до нас, не е имало "торнадо" и не е могло да се предрече че ще избираме ГЕРБ седем пъти ли колко са там. Я се замисли малко. Тошко е казвал от трибуна и че който гласува с ГЕРБ, е предател. Т.е. всички са предатели към ден днешен....абсолютно безумие и глупостите на Копейката който ако не прави нищо, ще е супер
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 фев 2025 13:12

Делянски, ясно е, че трябва да има правителство, понеже иначе само обикаляме в кръг (както винаги). Ама тия обяснения, които постоянно ни ги дават (и пеперугите), са обяснения за наивници... Много добре знаем какво ще последва... т.е. нищо няма да последва. Същите далавери, същите схеми и пак на последните места по абсолютно всичко в ЕС.

Помня... оня Чефо от Господарите, какви жалки обяснения даваше за коалицията между пеперастите и ГЕРБ, правило се в името на държавата, трябвало да се поеме отговорност. Мда... просперитет и банани...

Само тоягата ни оправя, това е... Да идва пак 9-ти септември...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 фев 2025 13:15

Drunken_Master написа:Делянски, ясно е, че трябва да има правителство, понеже иначе само обикаляме в кръг (както винаги). Ама тия обяснения, които постоянно ни ги дават (и пеперугите), са обяснения за наивници... Много добре знаем какво ще последва... т.е. нищо няма да последва. Същите далавери, същите схеми и пак на последните места по абсолютно всичко в ЕС.

Помня... оня Чефо от Господарите, какви жалки обяснения даваше за коалицията между пеперастите и ГЕРБ, правило се в името на държавата, трябвало да се поеме отговорност. Мда... просперитет и банани...

Само тоягата ни оправя, това е... Да идва пак 9-ти септември...

Естествено че трябва ВЕЧЕ да има правителство. Това е изборът на хората седем пъти. И друго няма да стане.
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 фев 2025 13:18

bubka написа:Баче Слави направи едно добро дело и ни отърва от пъпешодебилите.

Мани го Слави, той е ясен... Аз съм направо погнусен от Костадин Костадинов и "Възраждане"... бахти продажната сган сме! Няма оправия... Не, че нещо съм очаквал различно от него (не случайно не гласувам), ама... то направо си беше показно.

Пак повтарям - само тоягата! Това е... Направо да ги бесят на първите дървета тия лайнари, даебамайкаимселска...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 фев 2025 13:45

Drunken_Master написа: .... , правило се в името на държавата, трябвало да се поеме отговорност .....

Те всички се оправдават с това, че си плюели в сурата "в името на държавата" ....

ИТН постоянно плюеха ПП-ДБ що се цунаха с Пеевски и Бойко "в името на държавата", накрая и те свършиха същото .... пак в "името на държавата" ....

Общо взето няма никакво значение дали има "редовно" или "служебно" правителство, една и съща олигархия си управлява колонията на местно ниво, а на външно сме на директно управление от Вашингтон. Аз разлики не виждам .....

Върни се в “Свободна зона”