20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: 20 Кръг/ Славия - ЦСКА / 08.02.2025/ 17:30

Мнениеот DoSomethingDifferent » 05 фев 2025 15:45

Red_Neck написа:Момци, .... ако през годините половината ни наемници и родни пишман-звезди имаха само половината хъс и работна етика на Вионката, Разград щяха да са сдали титлата поне 2-3 пъти!
Леко лимитиран откъм качества, но за мен заслужаващ абсолютно уважение от всеки фен на отбора.

Аз и бай Добри много го уважавам, но и той няма да ни направи шампиони. Той (Вион) е на ниво Славия, а не на ниво ЦСКА.

Ако имахме трима-четирима като него, направо щяхме да си бъдем Славия.
Do Something Different!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 фев 2025 15:56

Не мисля, че Вион е тип играч, който ще се съгласи да е в ролята на твърда резерва. Може да отиде във втора или трета лига на Франция и да играе още някоя година титуляр и да бъде щастлив от тази роля.

Бековете са много важни в съвременния футбол. Тоя Пинто също не мисля, че ще е титуляр следващия сезон, а и договора му май бил за 1 година.

Трябва ни бек като Тиаго Силва. Това за мен е най-добрият бек, който е играл в ЦСКА, откакто аз следя. Харесвах и Забавник, но той беше по-дефанзивен тип бек. Мазику много го хвалеха, но за мен предноизброените двама бяха по-добри. На французина му липсваше малко физическа мощ, иначе беше подвижен, техничен и малко нестандартен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 фев 2025 17:06

danko_sot написа:Не мисля, че Вион е тип играч, който ще се съгласи да е в ролята на твърда резерва. Може да отиде във втора или трета лига на Франция и да играе още някоя година титуляр и да бъде щастлив от тази роля.

Бековете са много важни в съвременния футбол. Тоя Пинто също не мисля, че ще е титуляр следващия сезон, а и договора му май бил за 1 година.

Трябва ни бек като Тиаго Силва. Това за мен е най-добрият бек, който е играл в ЦСКА, откакто аз следя. Харесвах и Забавник, но той беше по-дефанзивен тип бек. Мазику много го хвалеха, но за мен предноизброените двама бяха по-добри. На французина му липсваше малко физическа мощ, иначе беше подвижен, техничен и малко нестандартен.

Не съм съгласен за Вион. Предстои да преподпише за два сезона. В това време може да играе като десен и ляв бек в конкуренция с играчите в сегашния ни състав.

Наясно е според мен, че на тези позиции в следващите две години ще вземем нови футболисти и той ще излиза като титуляр при наказания и контузии. Отделно от това може да играе като халф или дори ЦЗ, както ще бъде със Славия.

Като му изтече новият договор ще бъде на точно 6 месеца от това да стане на 34 години, т.е. нещата вървят към приключване на кариерата му при нас горе-долу.

В Лига 2 и 3 няма да получава такава заплата като при нас

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 фев 2025 17:18

Вион бил на ниво Славия, но започва всеки мач като титуляр...в ЦСКА! И се раздава на максимум, прави асистенции, даже и голове вкарва! Срещу Славия ще започне пак като титуляр, но на позиция ЦЗ! Аз на това му казвам не универсален, а направо незаменим! Само вратар и ЦН не е играл при нас, но има време...И без това Исека е на ниво Б група, но изпадащи отбори :shock: , а Питас не бил във форма...Та ако Лапенята успее да се оправи за следващите мачове, може Вион и като нападател да го пробваме 8-) , той и без това е бил световен шампион за младежи, като е играл на позиция ЦН! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 фев 2025 17:39

CSKA 78 написа:Вион бил на ниво Славия, но започва всеки мач като титуляр...в ЦСКА! И се раздава на максимум, прави асистенции, даже и голове вкарва! Срещу Славия ще започне пак като титуляр, но на позиция ЦЗ! Аз на това му казвам не универсален, а направо незаменим! Само вратар и ЦН не е играл при нас, но има време...И без това Исека е на ниво Б група, но изпадащи отбори :shock: , а Питас не бил във форма...Та ако Лапенята успее да се оправи за следващите мачове, може Вион и като нападател да го пробваме 8-) , той и без това е бил световен шампион за младежи, като е играл на позиция ЦН! ;) :)

Като изключим последната половина с хейт и сарказъм - Се съгласявам с 78 !
Вион да ни е проблема !
Едва ли има треньор на света, който не харесва такъв профил футболисти.
Убеден съм, че е сред любимците на Томаш, защото е интелигентен, поливалентен, трудолюбив и скромен !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 05 фев 2025 18:02

MASTER_COOL написа:
CSKA 78 написа:Вион бил на ниво Славия, но започва всеки мач като титуляр...в ЦСКА! И се раздава на максимум, прави асистенции, даже и голове вкарва! Срещу Славия ще започне пак като титуляр, но на позиция ЦЗ! Аз на това му казвам не универсален, а направо незаменим! Само вратар и ЦН не е играл при нас, но има време...И без това Исека е на ниво Б група, но изпадащи отбори :shock: , а Питас не бил във форма...Та ако Лапенята успее да се оправи за следващите мачове, може Вион и като нападател да го пробваме 8-) , той и без това е бил световен шампион за младежи, като е играл на позиция ЦН! ;) :)

Вион да ни е проблема !
Убеден съм, че е сред любимците на Томаш, защото е интелигентен, поливалентен, трудолюбив и скромен !

Току като Липа :)
Do Something Different!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 фев 2025 18:30

MASTER_COOL написа:

Вион да ни е проблема !

Аве, не е точно сарказъм и няма хейт, а е по-скоро ирония! Имаме много недостатъци в отбора! Като се започне от Исека и Локило, които бих ги изпратил още сега с DHL и с панделка на местата, откъдето са тръгнали!
Купър е почти сигурно до лятото, Пинто е напълно сигурно, че е до лятото!
Ако Ето`о покаже някакви минимални качества ще бъде продаден, понеже няма качествата за шампионски отбор! Същото се отнася и за Дюлгеров!
На Линдсет и Кареасо им изтичат договорите...и най-вероятно няма да бъдат подновени! При крилата на лято ще останем само с Бютучи и...Тасев!
И ще имаме само един нападател - Питас!
Та огромна работа по селекцията през лятото се очертава, а кой ще я свърши?! Фичо ли?!

ПП И при всички недъзи в отбора Вион е най-големият проблем за някои?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 05 фев 2025 18:38

CSKA 78 написа:
MASTER_COOL написа:

Вион да ни е проблема !

Аве, не е точно сарказъм и няма хейт, а е по-скоро ирония! Имаме много недостатъци в отбора! Като се започне от Исека и Локило, които бих ги изпратил още сега с DHL и с панделка на местата, откъдето са тръгнали!
Купър е почти сигурно до лятото, Пинто е напълно сигурно, че е до лятото!
Ако Ето`о покаже някакви минимални качества ще бъде продаден, понеже няма качествата за шампионски отбор! Същото се отнася и за Дюлгеров!
На Линдсет и Кареасо им изтичат договорите...и най-вероятно няма да бъдат подновени! При крилата на лято ще останем само с Бютучи и...Тасев!
И ще имаме само един нападател - Питас!
Та огромна работа по селекцията през лятото се очертава, а кой ще я свърши?! Фичо ли?!

ПП И при всички недъзи в отбора Вион е най-големият проблем за някои?! :lol: :lol:

Нали разкарахме ментето Коялипу, другото е бял кахър.
Do Something Different!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2025 20:44

DoSomethingDifferent написа:Той (Вион) е на ниво Славия, а не на ниво ЦСКА.

След 19 изиграни кръга имаме точно 3 точки повече от въпросната Славия. Лошо няма, .... само 'дето бюджета на дебел Венци е между 7 и 9 ПЪТИ по-малък от нашия.
.... та какво точно каза за нивото ни?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 05 фев 2025 21:56

Red_Neck написа:
DoSomethingDifferent написа:Той (Вион) е на ниво Славия, а не на ниво ЦСКА.

След 19 изиграни кръга имаме точно 3 точки повече от въпросната Славия. Лошо няма, .... само 'дето бюджета на дебел Венци е между 7 и 9 ПЪТИ по-малък от нашия.
.... та какво точно каза за нивото ни?

Ставаше дума, че за шампионски отбор няма да са ни нужни няколко футболиста, а аз просто добавих Вион, защото според мен не е за такъв отбор. Но очевидно за теб е. Нямам проблем с мнението ти, но лошо впечатление прави, че се включваш в разговори, които дори не си си направил труда да прочетеш.
Do Something Different!

Върни се в “ЦСКА”