Мостаджиите, стига спам! :))
Джамът затвори. Много постен откъм сделки. Повечко наеми се завъртяха.
Очаквано, Сити се опитват да ограничат щетите и Пепо похарчи около 200М. Впечатление прави, че се бръкна над 80М за трима ЦЗ под 20 години.
От останалите, Вила като че ли бяха най-активни без да харчат кой знае колко. Платиха само Мален на Дортмунд, но пък взеха доста познати имена под наем - Рашко, Асенсио и Дисаси.
Челсито и Манчо доволно разтовариха откъм заплати и натириха под наем по 5-6 прилични играча всеки, което малко прилича на отписване на сезона.
Първите два отбора в класирането останаха абсолютно пасивни. И ако за Пуул има обяснение (практически няма контузени към момента), то Арсенал хем има 3-4 контузени, хем има да догонва доволно.
Форест и Нюкасъл също останаха пасивни.
Борбата за 3-5 място ще е жестока, а както върви е много вероятно ВЛ да има 5 участника в ШЛ догодина.
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Capitana5Puyol написа:Ами явно си плащат за да не ги съдят. Иначе трябваше да са пратени вече в аматьорските лиги на Англия зона Лондон за драстични нарушения на ФФП и др.
вас по принцип трябва да ви пратят в пустинните лиги на каталуня :lol: Снощи направихме обрат все едно сме Славия. Нереално, въпреки тренера
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Red_Neck написа:Челсито и Манчо доволно разтовариха откъм заплати и натириха под наем по 5-6 прилични играча всеки, което малко прилича на отписване на сезона.
Виж що за широк състав имаме, на фона на дрънканиците за 40 играча и това, че не се събирали в съблекалнята и други подобни глупости дето пишеха английските вестникари

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тука е станало вакхалня и разни картофи, докери +носачи на куфари се упражняват върху Сити в може би единственият му отвратително слаб сезон от много дълго време.
За арогантните докери е ясно, Пепо такива комплекси им наби, че цял живот ще го помнят, ама за другите не ми е ясно.
А Пепо си е извоювал правато да получава каквото иска и с цялото ми уважение към всички пишещи тук никога не е взимал(специално за Сити) така да го кажем "каймака" или "десятки"
Айде един Холанд.
За арогантните докери е ясно, Пепо такива комплекси им наби, че цял живот ще го помнят, ама за другите не ми е ясно.
А Пепо си е извоювал правато да получава каквото иска и с цялото ми уважение към всички пишещи тук никога не е взимал(специално за Сити) така да го кажем "каймака" или "десятки"
Айде един Холанд.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
rhaegar написа:Виж що за широк състав имаме, на фона на дрънканиците за 40 играча и това, че не се събирали в съблекалнята и други подобни глупости дето пишеха английските вестникари
Верно ли имате 9 вратари с договор? :)))))))))))))))))
От тях един читав да имаше поне ......
Майтапа настрана, ама не го разбирам лятото да платиш доволно за Жоао Феликс и зимата да го засилиш под наем ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Red_Neck написа:rhaegar написа:Виж що за широк състав имаме, на фона на дрънканиците за 40 играча и това, че не се събирали в съблекалнята и други подобни глупости дето пишеха английските вестникари
Верно ли имате 9 вратари с договор? :)))))))))))))))))
От тях един читав да имаше поне ......
Майтапа настрана, ама не го разбирам лятото да платиш доволно за Жоао Феликс и зимата да го засилиш под наем ....
Ем тоя Пендерс уж големи надежди му се възлагат, ама ще го видим, още няма 19 мисля. В последните няколко мача им е титуляр на Генк. Джорджето също не лошо играе в Страсбург, при нас беше средна работа миналия сезон, но си мисля че щеше да е по-добре от тоя циганор Санчез. Кат цяло се надявам догодина да са не повече от четирима. :lol: Но дадохме за всичките тия толкова, колкото щеше да струва един наистина топ вратар, че и отгоре.
Колкото до Феликс, също не го разбирам. Поне да имаше там някакви клаузи за откупуване (дори и не задължителни). Безсмислена работа, но явно са решавали между него и Нкунку и са оставили франсето.

ivan56 написа:Тука е станало вакхалня и разни картофи, докери +носачи на куфари се упражняват върху Сити в може би единственият му отвратително слаб сезон от много дълго време.
Айде един Холанд.
Трудно с 6-7 отлични сезона /в Англия, в ШЛ имате точно едно избухване/ ще комплексираш най-големия клуб в Англия
Tonight was the first time Chelsea have won a PL home game when trailing at HT since Dec 2013. Enzo Maresca couldn't believe it
Тва чак не звучи реалистично, ебаси. Но като цяло са 18 мача, не е ужасно много.

лятоска теглим всички наемници от Страсбург и взимаме титлата :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
wolf написа:ivan56 написа:Тука е станало вакхалня и разни картофи, докери +носачи на куфари се упражняват върху Сити в може би единственият му отвратително слаб сезон от много дълго време.
Айде един Холанд.
Трудно с 6-7 отлични сезона /в Англия, в ШЛ имате точно едно избухване/ ще комплексираш най-големия клуб в Англия
Не се прави на 2½. Много добре знаеш, че говоря за Пепо а не за Сити.
Те и чорбата някога са били голям клуб според нашите стандарти ама...
Иначе знаем, че по арогантност, докерите сте номер 1.
Пп Все още Юнайтед е най-големия клуб в Англия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...