Първо бих те попитал дали правиш разлика между комунизъм и социолизъм...Може да са деца на комунисти, но са такива каквито ги възпита демокрацията.... а някои от тях с цялото си сърце мразят режима, който ги направи богати.
Само дадена смърт може да докаже , че човек не се е покланял на комунисти.Нашите родители се жертваха за нас, разчитайки на нас и ние какво направихме...едно голямо ако... защото в тоалетната усещането е хубаво, но е важно да си на място.Чистим лйната на кучетата, а нашите кой ще ги почисти.Оправданието с комунизма няма да е вечно.
Винаги съм го казвал, в България човек се бори сам за себе си, но започват да се появат течения, които разбират отдадеността към определена кауза... нещата ще отнемат време, но с цялото си сърце ви пожелавам да се оправите, въпреки разочарованието което човек е преживал през тези години, вие сте ни спасили,ако можех и имах силата, аз също бих ви спасил вас..
https://www.youtube.com/watch?v=gyViMD8pZHo&list=RDMM&start_radio=1&rv=JatOR3XWn1I
Собствения си народ подлагате на геноцид, би ли повярвал на толкова безскрупулен човек..преди да правя бизнес с теб бих искал да видя твоята система за управление.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Тема за политика - България
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19841786
Тия глупаци пак са дрънкали лъжи и глупости, въобще не им дреме каква е истината, важно е да се плюе постоянно по Русия.
Лена още я чакаме да назове "четирихилядниците" .....
Тия глупаци пак са дрънкали лъжи и глупости, въобще не им дреме каква е истината, важно е да се плюе постоянно по Русия.
Лена още я чакаме да назове "четирихилядниците" .....
-
Никой няма да се извинява. Проверките продължават кой е срязал кабела !
Рашка капут, Буданов салют ! 

-
https://news.bg/regions/vnuchka-na-pochinal-patsient-potroshi-s-metalna-traba-lineyka-vav-vidin.html
Поредно посегателство на цигани срещу медици. Аз не знам защо още се допуска линейки да ходят по циганските адреси. Нека ходят НПО-тата като ""Български"" Хелзинкски Комитет, Отровено общество и сие грантоеди на Дьорд Шороши, които постоянно бранят мангасарите и все ги изкарват жертви и онеправдани.
Поредно посегателство на цигани срещу медици. Аз не знам защо още се допуска линейки да ходят по циганските адреси. Нека ходят НПО-тата като ""Български"" Хелзинкски Комитет, Отровено общество и сие грантоеди на Дьорд Шороши, които постоянно бранят мангасарите и все ги изкарват жертви и онеправдани.
Шапки долу за циганите. Единствени ни защитават от лекарската измет
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Учителите пак щели да протестират за вдигане на заплатите. Ебаси и наглите типове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Всички ще протестират ако има кой да вдига.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Учителите са другата сган, която непонасям. Дано изкуственият интелект се развие и да се лишим от тези хрантутници. Да, в попголямата си част са такива. Резултатите са видини. Ако имаха желания щяха да обучат децата. Като бях ученик при 80% от тях си губехме времето.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Дете, което няма желание да учи, никой не може да го обучи. Обучението е двустранен процес, не едностранен.
Слушам днеска дебатите в НС, слушам как жълтопаветните се хвърлят на амбразурата да бранят Сорос, слушам им изказванията и си мисля, че предпочитам Бойко и Пеевски да управляват, вместо тия. Тяхното просто е върха на некадърността и неадекватността.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley