NBA Regular Season 2024-25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2024-25

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 21:30

Larsenn написа:Най-вероятно вече сте прочели разликата в договорите, които Лука може да подпише догодина - с Далас супермакс 5г/345 млн, с всеки друг отбор - 5г/219 млн. Ето ви причина за Далас - не щат да му дават супермакс, искат да си спестят едни 116 млн. Лука губи страшно много пари оттук нататък и вероятно наистина не е знаел, че ще му гледат на кафе :) Неговата работа стана малко - гъз глава затрива. Моето мнение - Далас страшно се изложиха с този трейд.

Да де, тя причината е ясна от тяхна гледна точка, ама то на Лука ако не щеш да дадеш супермакс, на кого по дяволите ще го дадеш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 фев 2025 21:45

Ми да ги дадат на мен, ве?! Ако няма на кой...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 21:47

Е па да ти ги дадат де, аз нямам против :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 фев 2025 22:07

rhaegar написа:За това нищо не казвате:

Изображение

Гранде сделка!
Не губим ценни играчи и вземаме Фокс. Аз по принцип съм му фен. Реално беше очаквано да дадем някакви пикове за водещ играч, няма как да чакаш само на драфт. До колко той ще може да води отбора заедно с Уемби предстои да видим. Хубавото е че в този трейд не дадохме нито един от Васел, "поляка", Касъл и Джонсън.
Относно Булс те отдавна бяха вдигнали мерника на ЛаВин. Вземат пълнеж и един първи пик който си е техен. Тре Джоунс не е по-добър от техните играчи. Зак Колинс на мен си ми беше слабост но този сезон някак нарочно му отрязаха минутите да му покажат че е в плановете за трейд. Сисоко не е оставил никаква следа.
За Сакраменто- жалко за Сабонис! Дано трейднат и него
Последна промяна от Pichichi на 03 фев 2025 22:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2025 22:09

Pichichi написа:
Гранде сделка!
Не губим ценни играчи и вземаме Фокс. Аз по принцип съм му фен. Реално беше очаквано да дадем някакви пикове за водещ играч, няма как да чакаш само на драфт. До колко той ще може да води отбора заедно с Уемби предстои да видим. Хубавото е че в този трейд не дадохме нито един от Васел, "поляка", Касъл и Джонсън.

Най-важното май е, че не давате пиковете на Атланта.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 фев 2025 22:22

Може би е така!
От Атланта са без протекция което си е важно а от Шарлът и този който върнаха на Чикаго са с протекция. Този на Минесота е 2031 и го взехме този драфт за 8- ми избор който дадохме на вълците ако не бъркам.

Сигурно до 6-ти ще има още сделки. Булс примерно имат за изриване още играчи които може да са ценни за някои кандидати.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 03 фев 2025 23:20

rhaegar написа:Да де, тя причината е ясна от тяхна гледна точка, ама то на Лука ако не щеш да дадеш супермакс, на кого по дяволите ще го дадеш?

Абсолютно! Не го проумявам и аз, простотията на Даласките собственици за вас е като шестица от тотото обаче :) Ама требе да махате Краля по-бързо, че взима много от пейрола.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 фев 2025 00:28

Larsenn написа:
rhaegar написа:Да де, тя причината е ясна от тяхна гледна точка, ама то на Лука ако не щеш да дадеш супермакс, на кого по дяволите ще го дадеш?

Абсолютно! Не го проумявам и аз, простотията на Даласките собственици за вас е като шестица от тотото обаче :) Ама требе да махате Краля по-бързо, че взима много от пейрола.

Ем аз си мисля, че догодина приключва. Или поне с нас на такива пари, ако продължава да иска на тия години по 50 милки, според мен да ги търси другаде.
Според мен е редно да опитат да вземат още някой, например Капела. Ако искат да гонят нещо тоя сезон де, щото сега защитата вече е сериозен проблем.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 фев 2025 00:41

Къде приключва, Леброн е в Лейкърс до живот! Ще играя и още 50 години, ако искам!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 фев 2025 00:51

Drunken_Master написа:Къде приключва, Леброн е в Лейкърс до живот! Ще играя и още 50 години, ако искам!

Е мое да си цъкате на Механото и още 100, аз нямам нищо против. :lol:

Изображение

Върни се в “Баскетбол”