Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Пичове, нали се сещате, че Илиан докара Пачеко, защото е син на негов съотборник от Бенфика? Е, щом иска да го гони, мислите ли, че няма причина за това?
В такъв случай и аз благодаря на Пачеко и успех занапред.Тук просто не му се получи и след 2 месеца никой няма да го помни,което показва,че такива няма смисъл да седят.От друга страна Илиан много пъти е казвал ,че за да вземе някой трябва друг да напусне да освободи бюджет.Дуду замина дойде новия Бари, Пачеко си тръгва ,нека видим.Може пък още някой да дойде.
За вас моряци ний живеем...
Малко по-разширен репортаж от вчерашната контрола :oops: :
https://fb.watch/xvdqoqHn68/
https://fb.watch/xvdqoqHn68/
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Матеус Машадо продаден в Саудитска Арабия за 3 милиона евро. Някакви проценти ще влязат и в касата на Черно море !!!
Дай боже Илиан да докара нов Машадо скоро.
Дай боже Илиан да докара нов Машадо скоро.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
[quote="TheSailor"]Матеус Машадо продаден в Саудитска Арабия за 3 милиона евро. Някакви проценти ще влязат и в касата на Черно море !!!
В чия каса?! Я пак?
В чия каса?! Я пак?
Mariner написа:TheSailor написа:Матеус Машадо продаден в Саудитска Арабия за 3 милиона евро. Някакви проценти ще влязат и в касата на Черно море !!!
В чия каса?! Я пак?
В касата на Черно Море, пък после в чий джоб ще отидат е друга тема на разговор.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Черно море продаде 17годишен талант в Италия-Сампдория.Ще играе в примаверата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
TheSailor написа:Mariner написа:TheSailor написа:Матеус Машадо продаден в Саудитска Арабия за 3 милиона евро. Някакви проценти ще влязат и в касата на Черно море !!!
В чия каса?! Я пак?
В касата на Черно Море, пък после в чий джоб ще отидат е друга тема на разговор.
Екзактли!
От касата на отбора директно по сметка на някоя тимаджиийска компанийка под формата на плащане по заем.
Много ми е интересно тези мутри като решат да заминат, с колко задължения ще се окаже отбора. Сигурен съм, че ще е нещо нечувано! Ако не се лъжа преди две или три години лицензът ни беше сложен под мониторинг точно заради тези неща.
Баси мъглата е при нас.Идва някой ,ако ще и на проби да е, и дори името му не се знае,какъв е що е.. Толкова ли ще е проблем да се каже едно име ,от къде идва и т.н. Все инкогнито трябва да става нещо.
За вас моряци ний живеем...