Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот greenpeak » 30 яну 2025 00:00

Начо днес го гледам, кръгла нула пак. За опорен халф въобще не става. Нито физика, нито техника, нито поглед в/у играта има. Нищо.
Пашеко го няма въобще!
Двамата бразилци ялова работа в контролите. От какво да е доволен Илиан?

В събота играем с Дунав.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 яну 2025 08:09

TheSailor написа:
mursusaid написа:
TheSailor написа:Левият ни бек и Няголов направиха добри неща. Вместо да разчитаме на някакви случайно пребиваващи чужденци и 36 годишни нападатели, може да даваме шанс на малките, а не на заплаткаджии с нулев принос.

Е не чак така .Някои не са с нулев принос ;) Има и такива да.
Няголов ми се струва ,че не е нападател ,по-скоро крило,но признавам си ,не съм го гледал.Няма лошо да излизат млади момчета отдолу.
А иначе от тия пък Сердюк до дублиращия отбор ли стигна вече...

Под "случайно пребиваващи чужденци" имам предвид, всичките онези, които са идвали при нас, взимали са една заплата и не са запомнени с нищо. Може да направиш справка за предните сезони, съставите, ще видиш, че за всеки сезон ще видиш някои такива персонажи, които си забравил, че са били при нас даже. Иначе такива като Курьор, Дуду, Машадо и така нататък са добре дошли. Ако ще е чужденец, поне да е класи над нашите, но да се взимат някакви случайни аматьори-чужденци по В групите и окръжните даже, това е несериозна работа. Толкова ли няма българи да играят???? От нашите в момента, преспокойно Брено, Пашеко, Начо, Ренан доскоро, Дани Мартин могат да бъдат заместени с много български играчи, даже и от Б група. С нищо не са по-добри от българите по родните терени, едни посредствени чужденци и нищо повече. А от предните години само лека справка за Алеята на Неславата от чуждестранния легион. То не бяха Жиньота, Варели, Валели, Непокуносенота, Сукуни, Фабиньота, Боровици и какви ли още не....... просто едни заплаткаджии, които даже и за горната половина на Б група няма да стават, а ние ги вземахме за А.....

Така е ,но и клубове като нашия разчитат и на продажби на футболисти,а добре знаем ,че тези латиноси са по-ковертируеми ,продаваеми и търсени навън от българските футболисти.Така че там се залага на проба-грешка.Търсят се от 3-4 ма един да излезе топ и да се търси продажба тип Родриго,Патрик, Машадо ,сега Дуду... Има разбира се и много обратни варианти.
Не казвам,че го одобрявам, а че го разбирам.От друга страна и не сме съвсем като другите 90% от БГ отборите.При нас се взимат и играят доста българи и доста юноши.Така че мисля че търсим някаква колаборация между двете.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 яну 2025 15:53

Относно Начо - на клиповете беше нещо съвсем различно. Изключително класен футболист. Факта, че Илиан още не го е изгонил говори, че определено не е фейк играч и просто се аклиматизира трудно. Имаме много примери на трудна аклиматизация и избухване после - Алекс - беше едно дебеличко момче подтичващо за здраве. Матеус Машадо - тоя като дойде ей Богу, кръстя се, такова дърво не бях виждал, спъваше се в топката първите контроли, веднъж я спря на гърди и отскочи като от дъска топката - викам си туй дърво Илиан какво му хареса....е, след 6 месеца видяхме какво му е харесал - както и да я ритенше - влизаше гол, с ръба на чепика, със задника (буквално), с уя си даже вкара гол..... Родриго Енрике също имаше 6 месеца, в които в началото го мислехме за човека, който носи вестника и водата на Илиан и нищо повече. Така, че аз ще си трая за Начо до лятото.....По-интересно ми е, че Илиан вика, че иска още един нападател. И аз имам усещането, че това ще е Мартин Минчев! Не знам, 6-то чувство! Това ще е като троен удар - Марто ще е добре в отбор борещ се и дай Боже играещ в Европа, като пак ще си вдигне акциите за трансфер. Ние - класен нападател без адаптационен период. Трето - публика, отбор, всички - морален допинг и вдигане на духа. Точно заради това последното ни трябва Марто най-много, защото Кешеру и там имаше пръст....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 01 фев 2025 11:22

Момчета,
Нямаме никакъв шанс за Марто. Ще го кажа така:

Ако аз работя в софийска фирма със заплата 40000- 50000лв. И реша да я сменям, няма да се оглеждам за работа във варна със месечна заплата за 3500-5000лв.
При нас просто заплатите са адски ниски, а той от много години е супер добре платен.
Няма как да стане!
Всички го искаме, но варианта според мен клони към нула.
Само "Тича"

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 01 фев 2025 17:27

Пашеко май приключи. Не го виждам сред имената, които Гонг пише че били представени преди мача.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 01 фев 2025 17:38

Много ми е странен Илиан. Неговото е чист инат и нищо повече. Крилата ни са под всякаква критика. Днес Велислав нямаше вярно отиграване (като всеки път), но и другите бяха трагични (да кажем, че като за контрола не е проблем, но мисля че това не е единствената причина. Дано греша.). Не знам поради каква причина (освен всеизвестния инат на Илиан) Пашеко е извън отбора. Може би вижда в сегашните ни крила по-добър избор, не знам?! Но аз не виждам. И вярвам, че повечето от феновете също. Страшно сме беззъби в атака. 90 минути един точен удар. Да, контрола е, но си мисля, че и толкова си можем и сезонът ще е много, ама много ялов напред без Дуду, Пашеко и Кешеру. Дано греша, но се съмнявам.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 фев 2025 18:57

DanielGeorgiev написа:Много ми е странен Илиан. Неговото е чист инат и нищо повече. Крилата ни са под всякаква критика. Днес Велислав нямаше вярно отиграване (като всеки път), но и другите бяха трагични (да кажем, че като за контрола не е проблем, но мисля че това не е единствената причина. Дано греша.). Не знам поради каква причина (освен всеизвестния инат на Илиан) Пашеко е извън отбора. Може би вижда в сегашните ни крила по-добър избор, не знам?! Но аз не виждам. И вярвам, че повечето от феновете също. Страшно сме беззъби в атака. 90 минути един точен удар. Да, контрола е, но си мисля, че и толкова си можем и сезонът ще е много, ама много ялов напред без Дуду, Пашеко и Кешеру. Дано греша, но се съмнявам.

Не се притеснявай..Новия ..Жуниор..Панайотов и Живко ще вкарват
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 фев 2025 19:04

icko65 написа:
DanielGeorgiev написа:Много ми е странен Илиан. Неговото е чист инат и нищо повече. Крилата ни са под всякаква критика. Днес Велислав нямаше вярно отиграване (като всеки път), но и другите бяха трагични (да кажем, че като за контрола не е проблем, но мисля че това не е единствената причина. Дано греша.). Не знам поради каква причина (освен всеизвестния инат на Илиан) Пашеко е извън отбора. Може би вижда в сегашните ни крила по-добър избор, не знам?! Но аз не виждам. И вярвам, че повечето от феновете също. Страшно сме беззъби в атака. 90 минути един точен удар. Да, контрола е, но си мисля, че и толкова си можем и сезонът ще е много, ама много ялов напред без Дуду, Пашеко и Кешеру. Дано греша, но се съмнявам.

Не се притеснявай..Новия ..Жуниор..Панайотов и Живко ще вкарват

Лошото е, че си изброил централен защитник и дефанзивен халф, както и Уеслен, който също е ялов. Не съм убеден точно колко гола има за нас, но определено числото не е задоволително за нападател. А проблемът на колегата по-горе, доколкото разбирам е че нямаме остри играчи по крилата, които да пробиват и да създават положения. Пашеко беше такъв наистина, но... Илиан си е Илиан и за жалост има и лоши страни, които понякога излизат наяве.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 фев 2025 20:32

Официално: Черно море се раздели с португалец

Черно море и Едгар Пашеко се разделиха, съобщават от клуба. Офанзивният футболист разтрогна договора си по взаимно съгласие.

Пашеко пристигна на „Тича“ през март 2023 година, като до този момент е изиграл 53 мача или общо 2 284 минути в efbet Лига, през които отбеляза един гол.

"ПФК Черно море благодари на Пашеко за съвместната работа и му пожелава успехи занапред", написаха варненци.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”