Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: евро

Мнениеот ivan56 » 30 яну 2025 23:51

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:По тази твоя логика ако съпоставим словенци и хървати със сърби би трябвало да са в пъти по добре, защото хем не са в ЕС, хем не използват евро.

И хървати, и словенци, дължат днешния си стандарт до голяма степен именно на Югославия. Още тогава това бяха двете най-развити републики и в тях държавата Югославия инвестираше най-много, защото комунистът Тито по произход е ..... хървато-словенец. Неслучайно и единственият АЕЦ в бивша Югославия беше построен в Словения, но като общ проект с Хърватска.

Хървати и словенци дължат адски много на бивша Югославия, която иначе не спират да плюят (особено усташите), защото са неблагодарни псета.

Ти си сърбаманче, не съм и очаквал друго от теб :lol:
Примерно да кажеш, че географското положение и на двете е повече западно и хората там си бяха в Европа още от време оно. Мога да снимам картичка на Риека от 70-те и кочината Белград по това време. Те и макетата бяха част от Югокочината ама са по зле от Косово.
Колко пари влизаха от туризъм от Хърватска и Словения в Белград ?
Нещо като тук, цяла България издържаше столичните в повече с едно Кремиковци.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 30 яну 2025 23:53

ReBorn1982 написа:"Бизнесът" му е да не пуска държавната цица, оттам са му всички доходи.

Иначе Пеевски каквото докопа, съсипва - Булгартабак, КТБ и т.н.

КТБ е дело на оня боклук- "Не просто банкер а родолюбец" къде се крие като мишка.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 31 яну 2025 07:24

ivan56 написа:КТБ е дело на оня боклук- "Не просто банкер а родолюбец" къде се крие като мишка.

Нали, а Пеевски сигурно случайно прибра няколко милиарда от КТБ без да иска ..... човекът няма вина, просто случайност.

ivan56 написа:Ти си сърбаманче, не съм и очаквал друго от теб :lol:
Примерно да кажеш, че географското положение и на двете е повече западно и хората там си бяха в Европа още от време оно.

Цитирам ти факти от комунистическа Югославия, географското положение няма никакво значение, Тито влагаше държавните пари основно в Словения и Хърватска по същата причина, по която Тато влагаше нашите в Правец.

ivan56 написа:Мога да снимам картичка на Риека от 70-те и кочината Белград по това време.

Именно де, сам потвърждаваш това, което пиша

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 яну 2025 09:01

То в Правец какво толкова и съществено е вложено до 1989.
От село било станало град, че то в България е пълно с такива примери.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 31 яну 2025 09:47

Тиодър Ушеф има тежка остра форма на "ортодоксофобис": ментално заболяване, при което като чуе за православие и веднага получава разстройство..............
Та тоа убавец кат чуе за православие,всяка идентификация с православието те прави руска подлога. Едни от най-добрите ни актьори като Лафазанов, Гърбов, Въргала, Каварджикова, Поппандов са руски подлоги, изглежда..............

Ваш ТръмПутинист........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2025 11:29

Dust написа:То в Правец какво толкова и съществено е вложено до 1989.
От село било станало град, че то в България е пълно с такива примери.

Имаха алуминиеви дограми на магазините :)
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2025 11:38

Министърът на отбраната Атанас Запрянов е в Щатите по повод церемонията за официалното предаване на първия произведен български самолет F-16 Block 70.

Отивам за пуканки.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 яну 2025 14:38

ivan56 написа:
Министърът на отбраната Атанас Запрянов е в Щатите по повод церемонията за официалното предаване на първия произведен български самолет F-16 Block 70.

Отивам за пуканки.

Е кво, ще му го сложат в чантичка да го донесе ли? Що за предаване е това?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 яну 2025 14:40

Ама само един ли? Абе не трябваше ли да ни дадат 6 такива, колко бяха? :lol: :lol: :lol: Кога да чакаме последния, до 2040-та дали ще стане :lol: :lol: :lol:. Сега се приемат залози кое първо ще ни построят първо - останалите ф-ки или новите блокове на АЕЦ-а :lol:. Наистина ме кефи колко е дебилен умнокрасивитета - сега ще изпаднат в екстаз, че получаваме нещо, което трябваше да получим преди няколко години, без да се усещат, че това така или иначе си е голям гаф :lol: :lol: :lol:. То оставаше и да не дойде поне един за тези 4-5 години отклонение от срока :lol:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2025 14:52

Може да питате Спасителя( да се свети името му) защо и как.
Ама на вас путинофилите и 50 пъти да ви се повтори защо го има това забавяне, все тая.
Като дойдат и другите, ще питате що не са розови.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Свободна зона”