Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ами да ни е честит така дългоочаквания ляв бек/халфбек! Дано да сполучим с този трансфер. Някой ако има наблюдения над него да сподели дали това е новият Марсело или си е поредният тъмнокож хрантутник при нас:)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Номиналната му позиция е дясно крило ! С един удар два заека общо взето :mrgreen: дано е сполучлив !
https://www.transfermarkt.com/patrick-dorgu/profil/spieler/926952
https://www.transfermarkt.com/patrick-dorgu/profil/spieler/926952
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
Astronomer
- Контакти:
Jackxxx написа:Съмнявам се да има някъде в света човек, похарчил милиони, за да докара определен човек в екипа си, да го постави в ужасни условия и да го уволни няколко месеца по-късно. Аморим остава, лятото си прави селекция, подготовка и другият сезон да вземем да бием Брайтън най-накрая. :lol:
Чакай малко, ние сме рецидивисти. Да ти припомня случая с Мойс: платиха обезщетения на Евертън, дадоха му ШЕСТ годишен договор (не 1, не 3, а ШЕСТ) и какво стана след това!? При близо 10 играча на 30+ години му взеха... лятото Фелайни и зимата Мата! И очакваха да подмлади състава с тези два трансфера и да мачка.
Тъпанари сме си! Независимо кой ни е собственика или изпълнителния директор, все сме посмешище!
- Scholesy93
- Контакти:
Точно пък при Мойс, като му види човек кариерата вижда една мишка дето се затваря и знае как да краде тук там резултати. Там Сър Алекс беше виновен-избра си сънародника дето има тотално различно мислене от него. Тоя човек за 20 години във ВЛ един път не излезе да се опита да се надиграва с някой отбор от топ 8. Оня ден го гледах с Евертън и хич не жаля за него. Реално от треньорските назначения холандците двамата уж имаха нужните имения и идеи да ни направят сериозен отбор, ама първия се изпокара с половината състав, а втория като се сблъска с Англия и футбола местния се отказа от идеите си и реши резултати да гони.
Сега сериозни слухове за Матайс Тел. Лапето съм го гледал малко, читав талант, с който ако се поработи може да стане сериозен играчи. Ключовото тук е " ако се поработи": защото на неговите години Марсиал, Янузай, Рашо, Шоу си бяха класа, ама видяхме докъде я докарахме. Но поне малко полъх на свеж въздух усещам от Инеос в това отношение. Тен Хаг като реши да гони резултати първата зима с Арнолд докараха Вегхорст, Бътланд и Сабитзер. Ако тази зима вземем Доргу на 20, Тел на 19 и Диего Леон на 17 значи вече сме почнали да мислим отвъд следващата седмица.
Сега сериозни слухове за Матайс Тел. Лапето съм го гледал малко, читав талант, с който ако се поработи може да стане сериозен играчи. Ключовото тук е " ако се поработи": защото на неговите години Марсиал, Янузай, Рашо, Шоу си бяха класа, ама видяхме докъде я докарахме. Но поне малко полъх на свеж въздух усещам от Инеос в това отношение. Тен Хаг като реши да гони резултати първата зима с Арнолд докараха Вегхорст, Бътланд и Сабитзер. Ако тази зима вземем Доргу на 20, Тел на 19 и Диего Леон на 17 значи вече сме почнали да мислим отвъд следващата седмица.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Каква изненада - Шоу подновил тренировки в деня когато става ясно, че ще привлечем нов ляв бек. А дано не помирише терен тоя тарикат.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Лошото е, че е с договор до 2027 и на тлъста заплата. Ако хептен бъде замразен ни чака лятото сага Рашфрод номер 2. Според мен с победата на Фулъм поне си гарантирахме оставането във ВЛ. Дали ще завършим 6 или 14ти няма значение. Последните 10 мача във ВЛ за мен трябва да бъдат използвани ра развиване на младите играчи и за рекламиране на безполезните. В последните 10 мача хора като Лича, Бруно, Мазрауи, дори и Угарте, които е ясно че и следващия сезон ще играят, няма какво да доказват. Те по-скоро да играят при потенциален raid в купите. Там трябва да пускаме играчи като Касемиро, Рашфорд(който май май няма успеем да шитнем), Шоу, Зиркзее та да ги порекламираме. А останалите места да са за Гарна, Коби, Доргу, Йоро, Колиер, Хари Амас, Чидо Оби( който вчера Олдъм ги е разминавал като бърз влак селска гара), потенциално Тел, та да трупат опит и да свикват със системата. Признавам си, че ако Аморим го направи това ще съм къде къде по-склонен да му дадат пари лятото да си доизгради състава. Тоя сезон има един единствен шанс да бъде успешен-ако лятото имаме състав от 12-13 играча под 25 и четири пет солидни играча над 25 тип Лича, Бруно, Нуси. Вече оттам нататък още трима четирима нови и постепенно вдигане на нивото на всеки един играч.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Не мисля, че трябва да се отписва с лека ръка Лига Европа. С повече прагматизъм може да се изкара дивидент от турнира. Първо обаче довечера да няма фиаско срешу селтаците от Букурещ. В турните не му трябват на Аморим гръмки мачове. Бих предпочел ей такива скапани победи като с Фулъм.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най-важната мисия на Аморим в момента е да "разчисти" отбора качествено. Когато успее да го постигне ще има и шанс да наложи философията си. Привличат се млади футболисти , различен профил от ЕТХ - таланта и желанието ще е важен. Време е за работа и тези които лежат на стари лаври, при Аморимката са напълно обречени.
Ето и днес е казал за Рашфорд - "трябва да си луд да не признаеш таланта му, но по-важно е че той трябва да се промени, ако иска да играе пак за Юнайтед"
Ето и днес е казал за Рашфорд - "трябва да си луд да не признаеш таланта му, но по-важно е че той трябва да се промени, ако иска да играе пак за Юнайтед"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Аз смятам че именно в турнирите да играят големите ни играчи, а тези дето трябва да ги продаваме или развиваме да ги пускаме в лигата. В лигата шесто или 14то няма значение. В купите с тази схема може да бием и големите отбори в последните фази.
Абе няма как всички да взимат милиони и хич да не се търсят някакви резултати. Това е несериозно :lol: И в първенството спокойно може да се завърши 6-8 място при сериозно отношение. Лигата е на слабо ниво като цяло.