CSKA 78 написа:Видя ли ми послеписа в предишния ми коментар?! Ясно, явно смяташ, че нидерландското първенство е по-слабо от нашето?!:lol: :lol:
Да, взима заплата, за да тренира в Нидерландия. Виж моя последен коментар.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Видя ли ми послеписа в предишния ми коментар?! Ясно, явно смяташ, че нидерландското първенство е по-слабо от нашето?!:lol: :lol:
CSKA 78 написа:Брей, ти ще го изкараш пълен некадърник! Но се вижда, че е резерва! Както съм написал по-горе, когато става въпрос за ЦЗ и е резерва, влизането в игра е доста сложно! Но все пак е резерва в първа холандска, а не трета турска, или титуляр в първенството на Косово! ;) :)
CSKA 78 написа:Питас ако наистина е вече наш, тогава може да му пожелая успех! Дано е толкова добър, колкото са нашите напори да го вземем! Иначе на хартия е добър играч, но вече на 29 години и за 1.75 милиона евро, като му остават 9 месеца договор с шведите(можеше да изчакаме още 3 и до го вземем без пари), е твърде слаба сделка(меко казано)!
danko_sot написа:CSKA 78 написа:Питас ако наистина е вече наш, тогава може да му пожелая успех! Дано е толкова добър, колкото са нашите напори да го вземем! Иначе на хартия е добър играч, но вече на 29 години и за 1.75 милиона евро, като му остават 9 месеца договор с шведите(можеше да изчакаме още 3 и до го вземем без пари), е твърде слаба сделка(меко казано)!
Каквото и да си говорим има ги този момент. Ако бях на мястото на Папазки щях много по- внимателно да следя как се оперира с финансите ми и отпуснати пари за трансфери. Можем само да гадаем и какви суми отиват по сметката на трети и четвърти лица под формата на комисионни за мениджъри и т.н.
Още по-фрапиращ е случая със защитника от Испания, ако го вземем При него мисля, че и в момента или много скоро вече ще може да се преговаря за подписване на предварителен договор, тъй като неговия изтича през лятото. Честно казано за пръв път чувам играч, на който се очаква договора да изтече всеки момент, да бъде продаден и то за сериозна сума. Дали и тук няма някакви комисионни да има и тема подобни врътки, с които да си понапълнят гушите някои хора. Въпреки че уж Златков поне на хартия тези неща трябва да ги следи много внимателно, защото той ще подписва договорите.
Чисто като стил на игра при по- позиционна игра и с по-дълго притежание на топката си мисля, че Питас няма да е толкова подходящ, колкото Коялипу. Онзи умееше да се връща назад, да гърдите и т.н., като в същото време и да изпълнява по-типичните функции на таран, като присъствие в наказателното поле, игра с глава в наказателното, чисто физическо присъствие на типичен таран.
Питас е бърз и като нищо може да бъде поставен на крилото, ако Фаетон напусне, а Исека да е ЦН, което пак ще бъде дискусионно решение предвид, че Питас си е ЦН, но с малко по-различен профил. Друг вариант е да са двойка ЦН с Исека, но ми се струва малко вероятен, а и Шопов ще изгори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта