Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ivan56 » 26 яну 2025 15:46

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Удобно забравяш кой наруши едни работи договорени през 1994.

През 1994-а предполагам не е договаряно САЩ да прави държавни преврати в Украйна, за да инсталира свои марионетки начело на същата ???! ....

Също така и аз предполагам, че не са се договаряли и за руски прасета да определят бъдещето на независима Украйна...

Колкото и да се въртите всички знаем кой е агресора в този конфликт. Поне тия където нямат сърпове и чукове в главата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 яну 2025 16:08

Врабчетата пуснаха ли ги от биолабораториите да нападат руските крепостници?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 яну 2025 20:55

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа: И цивилни в газа няма.

И в украйна няма цивилни.

Абе принципно украинците не са терористи, но това като цяло не ме засяга особено. Да си ме видял да пускам крокодилски сълзи за жертвите в Украйна? :lol: Вие сте тези с крокодилските сълзи за къде що има бандит по света.

За кой "бандит" съм пускал "крокодилски сълзи" ??

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 яну 2025 20:58

ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:

През 1994-а предполагам не е договаряно САЩ да прави държавни преврати в Украйна, за да инсталира свои марионетки начело на същата ???! ....

Също така и аз предполагам, че не са се договаряли и за руски прасета да определят бъдещето на независима Украйна...

Колкото и да се въртите всички знаем кой е агресора в този конфликт. Поне тия където нямат сърпове и чукове в главата.

Ами когато американските свине се набъркаха във вътрешните работи на Украйна, тогава се задействаха и руските ...... може да погледнеш на глобуса къде е САЩ и къде Украйна, и да ми отговориш каква работа има САЩ там ....

Uretsa
Контакти:

Мнениеот Uretsa » 27 яну 2025 00:32

Поздрави от Велика Новоселка.

https://vk.com/video-212562685_456311787

Още кадри от същото място+ 18.

https://vk.com/clips-221749691

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 яну 2025 03:02

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
Thsmith написа: И цивилни в газа няма.

И в украйна няма цивилни.

Абе принципно украинците не са терористи, но това като цяло не ме засяга особено. Да си ме видял да пускам крокодилски сълзи за жертвите в Украйна? :lol: Вие сте тези с крокодилските сълзи за къде що има бандит по света.

За кой "бандит" съм пускал "крокодилски сълзи" ??

Например за палестинците.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 яну 2025 06:39

Никога не съм ревал за тези утайки.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 27 яну 2025 08:12

Аз "рева"... Според теб нормално ли е при подобно водене на военни действия, да има избити толкова много цивилни? В някои данни даже са и повече от изобщо военните жертви, което е същински парадокс. Как може това нещо да се случва и никой да не "реве"?! И въобще не говоря за лицемерни организации като ООН, там е ясно, че се "реве", само когато им кажат...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 яну 2025 09:53

ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:

Агресорът е ясен и две мнения по този въпрос няма. както няма две мнения и кой е агресорът 1913 по време на Междусъюзническата война, нали, колкото и да не ни харесва тази констатация. Големият въпрос е защо някой подлъга украинците, че имат дори и минимален шанс да спечелят тази война? Да, орките ще загубят много войници, но и Украйна губи много, а освен това ще загуби и много територия, а това, което остане, ще е с дългове за 100 години напред! Е, оти ги ручат жабетата тогава? А, сетих се, щото ние, ЕС, ще платим за всичко - е, така вече може, олекна ми. веднга отивам да даря един месечен доход на храбрите украински защитници, които ме пазят от десант в Камчия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 яну 2025 10:19

Drunken_Master написа:Аз "рева"... Според теб нормално ли е при подобно водене на военни действия, да има избити толкова много цивилни? В някои данни даже са и повече от изобщо военните жертви, което е същински парадокс. Как може това нещо да се случва и никой да не "реве"?! И въобще не говоря за лицемерни организации като ООН, там е ясно, че се "реве", само когато им кажат...

Цивилни няма като цяло там, иначе би било нормално да са стотици хиляди ако ги имаше и ако Израел боравеше така както твърдите. Никой не кара някой, който не подкрепя хамас да ги пази с телата си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”