Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ShooterMan » 25 яну 2025 16:06

Според мен с тези 1,5 млн евро нещата могат да се подобрят и без да претендирам, че разбирам от мениджмънт - парите стигат за:
1. Намиране на качествено крило като Дуду - някой 18-21 г. бразилец. Илиан ще го докара и за без пари.
2. Вземане под наем на Марто Минчев :) - категорично! Нещо не играе много в Турция, но в момента и за нас ще е супер класа. Колко да искат турците за наема? 100К евро? Марто ще се възроди тук и всички печелят. Категорично не виждам друг вариант да заменим Кешеру. Мен Дуду не ме притеснява кой ще го замени, но Кешеру далеч по-голямо влияние придоби, а Марто има харизма, знае обстановката и познава много от играчите и треньорите го познават! 6 месеца с опция за още 6 - ако се класираме в Европа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 яну 2025 18:51

пак казвам - спешен трансфер не ни трябва :) освен това ако привлечем нов дуду - има да му чакаме работната виза 2-3 месеца и той сезона свършил ;) така че ако ще се взема някой по-добре да е нещо качествено или нищо!

пък на лято ако успеем да разкараме пашеко, пазарът ще даде повече възможности за играчи с изтичащи договори и ще търсим хора за новия сезон...

нека дотогава да видим златев, милушев и василев ще ги бъде ли или няма...

брено и уеслен могат да играят напред, не е само исмаил иса, така че не виждам да ни трябват трансфери и дори смятам за по-добре да не правим точно в момента от поне няколко гледни точки....

пък парите къде ще отидат няма значение, важното е да сме на плюс и че е добър трансфера, няма какво да ги мислим точно ние парите ;) въпреки че цялата работа с новия стадион ме изнервя и уж едни 30 млн. се приказваше, а май нищо не са почнали още...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 яну 2025 21:03

Delija написа:
icko65 написа:Ееее..кой ще вкарва голове..Даниел Димов..Винаги сме били зле с трансферите..входящи.

Ами не съвсем. Погледни само последните реализирани препродажби:
- Патрик Андраде
- Илиан Илиев мл.
- Леандро Андраде
- Алекс Фернандес
- Фелипе Машадо
- Дуду сега

За входящи трансфери иде реч..байно
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 26 яну 2025 05:49

icko65 написа:
Delija написа:
icko65 написа:Ееее..кой ще вкарва голове..Даниел Димов..Винаги сме били зле с трансферите..входящи.

Ами не съвсем. Погледни само последните реализирани препродажби:
- Патрик Андраде
- Илиан Илиев мл.
- Леандро Андраде
- Алекс Фернандес
- Фелипе Машадо
- Дуду сега

За входящи трансфери иде реч..байно

Да платим пари за входящ трансфер - го няма на масата, като вариант ;)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 яну 2025 10:16

Имаме си Уеслен който ще заиграе на позицията на Дуду.Хем ще има по малко напрежение за титулярната позиция,че Уеслен се изнервя като не започва.Повече се притеснявам за позицията в ляво,но Професора ще ги нареди.Важното е че вече започваме да ставме по привлекатела дестинация за добри играчи искащи да си вдигнат нивото и да направят трансфер за повече пари в друг клуб,както каза и Стрелеца.Ще има още много други ДУДУ-та и Машеро-та,само Илиан да ни е жив и здрав и остане още дълги години начело на отбора.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 26 яну 2025 12:42

Veso1913 написа:Имаме си Уеслен който ще заиграе на позицията на Дуду.Хем ще има по малко напрежение за титулярната позиция,че Уеслен се изнервя като не започва.Повече се притеснявам за позицията в ляво,но Професора ще ги нареди.Важното е че вече започваме да ставме по привлекатела дестинация за добри играчи искащи да си вдигнат нивото и да направят трансфер за повече пари в друг клуб,както каза и Стрелеца.Ще има още много други ДУДУ-та и Машеро-та,само Илиан да ни е жив и здрав и остане още дълги години начело на отбора.

В ляво имаме готов вариант - Пашеко. Стига ината и егото на Илиан да не надделяват и да му се даде шанс.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 яну 2025 13:42

Пашеко и Начо са в списъка за гонене.
Пашеко е брутално ялов играч при това с претенции, трети сезон е при нас и има един гол и четири асистенции (за над 50-ет мача): https://int.soccerway.com/players/edgar ... co/670147/
https://www.transfermarkt.com/edgar-pac ... ler/694926
В отсъсъвието на контузеният Калкан, отляво имаме двама леви зашитници които могат да се ползват за крила и Дончев и Мартин.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 яну 2025 17:00

Alexandrov93 написа:
Veso1913 написа:Имаме си Уеслен който ще заиграе на позицията на Дуду.Хем ще има по малко напрежение за титулярната позиция,че Уеслен се изнервя като не започва.Повече се притеснявам за позицията в ляво,но Професора ще ги нареди.Важното е че вече започваме да ставме по привлекатела дестинация за добри играчи искащи да си вдигнат нивото и да направят трансфер за повече пари в друг клуб,както каза и Стрелеца.Ще има още много други ДУДУ-та и Машеро-та,само Илиан да ни е жив и здрав и остане още дълги години начело на отбора.

В ляво имаме готов вариант - Пашеко. Стига ината и егото на Илиан да не надделяват и да му се даде шанс.

Какъв имат !?
Точно пък на Пачеко не малко шанс му бе даван .Вече не малко време е тук и с нищо не показа ,че заслужава място .
За вас моряци ний живеем...

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 26 яну 2025 17:01

greenpeak написа:Пашеко и Начо са в списъка за гонене.
Пашеко е брутално ялов играч при това с претенции, трети сезон е при нас и има един гол и четири асистенции (за над 50-ет мача): https://int.soccerway.com/players/edgar ... co/670147/
https://www.transfermarkt.com/edgar-pac ... ler/694926
В отсъсъвието на контузеният Калкан, отляво имаме двама леви зашитници които могат да се ползват за крила и Дончев и Мартин.

Няма да споря за головете и асистенциите, но само ще кажа, че това не е всичко. Пашеко за тези 50 мача е изиграл може би 1000 минути вместо 4500 (който разбрал, разбрал) и абсолютно винаги когато играе левия ни фланг е страшно деен и подвижен. Да ми сравняваш Дончев и Пашеко на лявото крило е като да ми сравняваш Роналдиньо и Депай. Вили Василев за 100 мача колко гола и асистенции има? По-добре недей проверявай. Ще се изплашиш, но въпреки това някои от хората тук го лансират за титуляр едва ли не. Защо? Само, защото е наш юноша. Крайно грешно. И любимата ми фраза на тези хора е - "аз не виждам с какво един Пашеко е по-добър от Вили Василев" - момчета, не се обиждайте, но моля ви - прегледайте си зрението. Разбирам, че сте сложили розовите очила и щом Вили е наш юноша за Вас е Меси едва ли не, но реалността е много различна.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 26 яну 2025 17:19

Alexandrov93 написа:Няма да споря за головете и асистенциите, но само ще кажа, че това не е всичко. Пашеко за тези 50 мача е изиграл може би 1000 минути вместо 4500 (който разбрал, разбрал) и абсолютно винаги когато играе левия ни фланг е страшно деен и подвижен. Да ми сравняваш Дончев и Пашеко на лявото крило е като да ми сравняваш Роналдиньо и Депай. Вили Василев за 100 мача колко гола и асистенции има? По-добре недей проверявай. Ще се изплашиш, но въпреки това някои от хората тук го лансират за титуляр едва ли не. Защо? Само, защото е наш юноша. Крайно грешно. И любимата ми фраза на тези хора е - "аз не виждам с какво един Пашеко е по-добър от Вили Василев" - момчета, не се обиждайте, но моля ви - прегледайте си зрението. Разбирам, че сте сложили розовите очила и щом Вили е наш юноша за Вас е Меси едва ли не, но реалността е много различна.

+1913 и Пашеко и за Велислав. На Пачеко трябва да му бъде даден по-сериозен шанс. Има голям талант.

Върни се в “Черно море”