Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот MASTER_COOL » 24 яну 2025 13:47

Винаги съм се стремял да съм безпристрастен и да следвам в мненията си интереса на ЦСКА като клуб и като фенове.
Харесвам всичко, което прави Папазки - но на този етап спортно-техническата част определено не се движи по план по обективни или субективни причини ние изоставаме в този график и това рефлектира директно върху представянето ни на футболния терен.
Равносметката след зимната селекция ( с уговорката, че не е завършила ):
- Категорично сме по - слаб отбор от есента с по-малък кадрови потенциал.
- Отслабени са ключови зони и то ОСНОВИТЕ - централната двойка защитници и конкуренцията в АТАКА. Без Коялипу и без голаджия - ще ни е значително трудно да сме резултатни.
- намалена конкуренция в средата на терена след напускането на Хайнц. При една контузия на Шопов ще сме силно лимитирани.

Искам да съм оптимист, но не мога. Подготвен съм за много тежка пролет и пълен провал !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 яну 2025 15:02

За титлата нямаме шанс......дали сме втори,пети,десети е без значение. Единствено за Купата трябва да натиснем заради европейските турнири. Без Коялипу и неокомплектован състав и там сме с минимални шансове. Без участие в европейските турнири трудно ще привличаме качествени играчи. От лятото на 2024 сбъркаха нещата с хърватското менте и закъснялата селекция. Ако бях на мястото на Папазки и давам такива пари и тримата директори щяха да ядат бой и да бъдат изритани със шутове от клуба

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 яну 2025 15:10

Странни публикации и от Фаетона...Пишете го бегал и него.
Римейк на пролет 2024 !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 24 яну 2025 15:14

MASTER_COOL написа:Странни публикации и от Фаетона...Пишете го бегал и него.
Римейк на пролет 2024 !

Че той някога идвал ли е?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 яну 2025 16:04

За какви "компромиси с дългосрочното развитие на клуба" за сметка на ЕКТ става дума изобщо?

Завършекът на сезона миналата година и "изпускането" на ЕКТ за сметка на Морето, Ботев и Бистришките беше абсолютно криминален. Ако и тази година доброволно се откажем от ЕКТ в "неравна борба" с подобна конкуренция ще е дваж по-жалко и триж по-притеснително.

Нека не забравяме, че се конкурираме за 3 места (изключвам Разград) с клубове, които са с ПЪТИ по-малък бюджет от нас.
Все пак никой от конкурентите ни не може да си позволи да шари по 50К евро на месец за шотландско Мини с опъната ръчна ... и да се хвали с това.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 яну 2025 16:06

Ако си е намерил отбор и те дадат поне 2млн евро, Файтона съм готов с цигански оркесър да го изпратя на летището.
Такива, дето едва ли не насила ги държим тука, много ме нервят.

ivonotbad
Контакти:

Мнениеот ivonotbad » 24 яну 2025 16:08

3
Последна промяна от ivonotbad на 22 фев 2025 23:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 яну 2025 16:32

То вече си е криминално....и моля ви не мислете, че само Фичо е виновен.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 яну 2025 17:25

При условие , че освободят Кордоба и контузията на Купър на нас ни трябват поне нови 2-3 защитника , халф , две крила и нападател а то няма време .

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 яну 2025 18:49

И аз не бих тъжил кой знае колко за Файтона. Впечатлението ми е, че силната му есен се дължеше основно на огромното му желание да осъществи трансфер. Иначе какво даде той на отбора в професионален, а и личностен план. Година и половина го търпяхме с уникално слабото му представяне и постоянните му лични проблеми. И ся, че направи есента няколко сносни мача, за да се продаде и кво? Просто един наемник. Едва ли му пука и грам за ЦСКА, а и за феновете.... ;)

Вижте и аз съм на мнение, че спортно-технически нещата не се контролират и управляват никак добре при нас.

Това, че пуснахме така леко без пари Хайнц, че Кордоба е на път да го последва, ситуацията сега с Файтон, оставянето на Бютучи извън лагера също, спорните трансфери на Локило, на Пинто, огромните и алогични заплати за българската действителност, давани на някои играчи, недалновидната клауза за откупуване на Коялипу?

Те нещата се натрупват. Каква е гаранцията сега, че беларусинът няма и той някоя клауза и че няма да му скимне и на него да си ходи след 1 година.

Много са хубави тези неща, които правят ръководството за стадиона и другите бази, това за емблемата също е супер, но ЦСКА е спортен клуб, а не икономическо дружество или нещо от сорта и спортно-техническите резултати също са приоритет.

Феновете ще простят едно слаби резултати през пролетта и дори второ поредно неучастие в ЕКТ, но не и продължаващата вече толкова време некомпетентност в спортно-техническото управление.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”