Винаги съм се стремял да съм безпристрастен и да следвам в мненията си интереса на ЦСКА като клуб и като фенове.
Харесвам всичко, което прави Папазки - но на този етап спортно-техническата част определено не се движи по план по обективни или субективни причини ние изоставаме в този график и това рефлектира директно върху представянето ни на футболния терен.
Равносметката след зимната селекция ( с уговорката, че не е завършила ):
- Категорично сме по - слаб отбор от есента с по-малък кадрови потенциал.
- Отслабени са ключови зони и то ОСНОВИТЕ - централната двойка защитници и конкуренцията в АТАКА. Без Коялипу и без голаджия - ще ни е значително трудно да сме резултатни.
- намалена конкуренция в средата на терена след напускането на Хайнц. При една контузия на Шопов ще сме силно лимитирани.
Искам да съм оптимист, но не мога. Подготвен съм за много тежка пролет и пълен провал !
Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За титлата нямаме шанс......дали сме втори,пети,десети е без значение. Единствено за Купата трябва да натиснем заради европейските турнири. Без Коялипу и неокомплектован състав и там сме с минимални шансове. Без участие в европейските турнири трудно ще привличаме качествени играчи. От лятото на 2024 сбъркаха нещата с хърватското менте и закъснялата селекция. Ако бях на мястото на Папазки и давам такива пари и тримата директори щяха да ядат бой и да бъдат изритани със шутове от клуба
- MASTER_COOL
- Контакти:
Странни публикации и от Фаетона...Пишете го бегал и него.
Римейк на пролет 2024 !
Римейк на пролет 2024 !
MASTER_COOL написа:Странни публикации и от Фаетона...Пишете го бегал и него.
Римейк на пролет 2024 !
Че той някога идвал ли е?
За какви "компромиси с дългосрочното развитие на клуба" за сметка на ЕКТ става дума изобщо?
Завършекът на сезона миналата година и "изпускането" на ЕКТ за сметка на Морето, Ботев и Бистришките беше абсолютно криминален. Ако и тази година доброволно се откажем от ЕКТ в "неравна борба" с подобна конкуренция ще е дваж по-жалко и триж по-притеснително.
Нека не забравяме, че се конкурираме за 3 места (изключвам Разград) с клубове, които са с ПЪТИ по-малък бюджет от нас.
Все пак никой от конкурентите ни не може да си позволи да шари по 50К евро на месец за шотландско Мини с опъната ръчна ... и да се хвали с това.
Завършекът на сезона миналата година и "изпускането" на ЕКТ за сметка на Морето, Ботев и Бистришките беше абсолютно криминален. Ако и тази година доброволно се откажем от ЕКТ в "неравна борба" с подобна конкуренция ще е дваж по-жалко и триж по-притеснително.
Нека не забравяме, че се конкурираме за 3 места (изключвам Разград) с клубове, които са с ПЪТИ по-малък бюджет от нас.
Все пак никой от конкурентите ни не може да си позволи да шари по 50К евро на месец за шотландско Мини с опъната ръчна ... и да се хвали с това.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ако си е намерил отбор и те дадат поне 2млн евро, Файтона съм готов с цигански оркесър да го изпратя на летището.
Такива, дето едва ли не насила ги държим тука, много ме нервят.
Такива, дето едва ли не насила ги държим тука, много ме нервят.
3
Последна промяна от ivonotbad на 22 фев 2025 23:18, променено общо 1 път.
- MASTER_COOL
- Контакти:
То вече си е криминално....и моля ви не мислете, че само Фичо е виновен.
-
- Контакти:
При условие , че освободят Кордоба и контузията на Купър на нас ни трябват поне нови 2-3 защитника , халф , две крила и нападател а то няма време .
И аз не бих тъжил кой знае колко за Файтона. Впечатлението ми е, че силната му есен се дължеше основно на огромното му желание да осъществи трансфер. Иначе какво даде той на отбора в професионален, а и личностен план. Година и половина го търпяхме с уникално слабото му представяне и постоянните му лични проблеми. И ся, че направи есента няколко сносни мача, за да се продаде и кво? Просто един наемник. Едва ли му пука и грам за ЦСКА, а и за феновете.... ;)
Вижте и аз съм на мнение, че спортно-технически нещата не се контролират и управляват никак добре при нас.
Това, че пуснахме така леко без пари Хайнц, че Кордоба е на път да го последва, ситуацията сега с Файтон, оставянето на Бютучи извън лагера също, спорните трансфери на Локило, на Пинто, огромните и алогични заплати за българската действителност, давани на някои играчи, недалновидната клауза за откупуване на Коялипу?
Те нещата се натрупват. Каква е гаранцията сега, че беларусинът няма и той някоя клауза и че няма да му скимне и на него да си ходи след 1 година.
Много са хубави тези неща, които правят ръководството за стадиона и другите бази, това за емблемата също е супер, но ЦСКА е спортен клуб, а не икономическо дружество или нещо от сорта и спортно-техническите резултати също са приоритет.
Феновете ще простят едно слаби резултати през пролетта и дори второ поредно неучастие в ЕКТ, но не и продължаващата вече толкова време некомпетентност в спортно-техническото управление.
Вижте и аз съм на мнение, че спортно-технически нещата не се контролират и управляват никак добре при нас.
Това, че пуснахме така леко без пари Хайнц, че Кордоба е на път да го последва, ситуацията сега с Файтон, оставянето на Бютучи извън лагера също, спорните трансфери на Локило, на Пинто, огромните и алогични заплати за българската действителност, давани на някои играчи, недалновидната клауза за откупуване на Коялипу?
Те нещата се натрупват. Каква е гаранцията сега, че беларусинът няма и той някоя клауза и че няма да му скимне и на него да си ходи след 1 година.
Много са хубави тези неща, които правят ръководството за стадиона и другите бази, това за емблемата също е супер, но ЦСКА е спортен клуб, а не икономическо дружество или нещо от сорта и спортно-техническите резултати също са приоритет.
Феновете ще простят едно слаби резултати през пролетта и дори второ поредно неучастие в ЕКТ, но не и продължаващата вече толкова време некомпетентност в спортно-техническото управление.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]