Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Е не може всички да играят "флик бол". Реално мача си го печелиха Бенфика, ако съдийчето не беше решило да им отреже главата. Иначе е забавно да гледам реакцията на едно определено "сайтче" след мача (Спортал). Оня ден ревяха за мача на Реал със Селта за съдийска тесла, пък днеска необичайно тихи и спокойни. :? :roll:
Последна промяна от RMCF на 22 яну 2025 00:11, променено общо 3 пъти.
CapitanePuyol написа:Атлетико обърна с човек по-малко ! Чао Леверкузен...
Вторият гол падна при 10 на 10.
CSKA69 написа:Слаб Леверкузен. Слаб две на Алонсо, има още да учи за турнирните битки :roll:
Разочарование, както и на ''Анфийлд'' по-рано през сезона. Такива мачове май ще го държат не толкова близо до Реал.
CapitanePuyol написа:Гледам на докерите им трябва червен картон за противника, че иначе голяма мъка срещу "гранда" Лил...
Айдеееее, Ерик Гарсияяяяя !
Лил победиха Реал М и Атлети!
Странна ШЛ се получава. Преди началото на сезона формата изглеждаше абсурден и все още ми е така.
Атлети държат оставането си в 8-цата в собствени ръце но са гости а това си е предизвикателство. Гранде Хулиан Алварес! Като цяло неочаквана победа. Леверкузен последните 2г много трудно губят.
zdravkos написа:Голям въргал след мача в Португалия в/пред съблекалнята на Барселона...Полиция, журналисти,основния замесен е Рафиня
Иначе мач за историята!
Рафиня е бивш играч на Спортинг. Няма да се учудя да е провокирал играчите на Бенфика :lol: Бразилско-циганска му работа..

Луда нощ - и Атлети и Барса с големи обръщали. Епични....
Последният кръг също ще бъде много интересен.

Не знам феновете на Бенфика колко фира са дали от инфарктния край,обаче луд мач,много ма напрегна.Мача в Торино ще бъде мале-мила :x :x
- KOPScousers
- Контакти:
zdravkos написа:Луда нощ - и Атлети и Барса с големи обръщали. Епични....
Ние трябва да не губим от ПСВ, за да си гарантираме първото място, ама аз си мисля, че направо ще си ги бием. Първи сезон с този формат и 8 от 8 за историята би било епично. 8-)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
1914.1902 написа:CSKA69 написа:Слаб Леверкузен. Слаб две на Алонсо, има още да учи за турнирните битки :roll:
Разочарование, както и на ''Анфийлд'' по-рано през сезона. Такива мачове май ще го държат не толкова близо до Реал.
Като цяло никой от Леверкузен не показа нищо, дори доближаващо се до играта от миналия сезон, че и от повечето мачове от този в Бундеслигата. Дори и при 11 на 10 не можаха да натиснат и да си решат мача. Не знам дали вината е на Алонсо, на това че Чоло знае как да измъква нещо от подобни мачове, или просто имаха лош ден.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Трябва да сме доволни от новите формати. Едва ли на някой му се гледа как Сити или Барса играят два мача срещу Щурм или Динамо З!?