Защитата на ЦСКА през пролетния дял на първенството
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защитата на ЦСКА през пролетния дял на първенството
за Панку знам че е играл вратар едно дерби в Турция,знае ли човек може да има и заложби на защитник ако сме много на зор 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
jembajemba написа:Попов и Виданов са добри защитници, но мисля че за централен защитник трябва някой с по - добра физика. Сингбо щеше да е добър вариант, нищо че го освободиха от Локо Пд.
Сингбо не е добър вариант-Сингбо е перфектният вариант !
Що се отнася до Бранеков-доколкото разбрах,утре ще бъде продаден.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

-
- Контакти:
Моето мнение, е че имаме защитници да се справим за 15 мача и ако трябва през лятото да се купи един.
Според мен Виданов трябва да е резерва на Минев(ако се контузи или е наказан) за десен бек и в краен случай ако няма кой друг, тогава да застава в центъра на отбраната.
За централни защитници Попов и Митрески ще се справят добре - като при контузия или наказание на някой от тях в центъра може да се ползва К.Стоянов(на този пост игра в Сливен) - в ЦСКА го преквалифицираха в ляв бранител, а Виданов да е втора опция.
На мястото на левият пост може да се ползва Р.Трифонов или Минев -ако няма кой друг.
Вече ако има няколко контузени и наказани играчи да се преквалифицира някой от дефанзивните халфове(Морозс или Янчев) или да се даде възможност на някой юноша, така може да се появи следващият И.Иванов или В.Илиев
Според мен Виданов трябва да е резерва на Минев(ако се контузи или е наказан) за десен бек и в краен случай ако няма кой друг, тогава да застава в центъра на отбраната.
За централни защитници Попов и Митрески ще се справят добре - като при контузия или наказание на някой от тях в центъра може да се ползва К.Стоянов(на този пост игра в Сливен) - в ЦСКА го преквалифицираха в ляв бранител, а Виданов да е втора опция.
На мястото на левият пост може да се ползва Р.Трифонов или Минев -ако няма кой друг.
Вече ако има няколко контузени и наказани играчи да се преквалифицира някой от дефанзивните халфове(Морозс или Янчев) или да се даде възможност на някой юноша, така може да се появи следващият И.Иванов или В.Илиев
Сингбо го пуснаха от Пловдив, под условието да не преминава в друг български отбор. Сами се сещате това за какво говори. 

Все още има доста неточности в защитата, а в началото на мача бяхме просто.....
Иначе ми хареса отборът, играем нападателно, и ако не бяха тези дузпи не виждам как щяха да ни вкарат гол.Най ме впечатли играта на Панку, определено класен играч, независимо годините му....След продажбата на Стоянов бях малко разтревожен, но Трифонов пасна добре в отбора...
Дано в следващия мач изглеждаме и по-добре, защото ще е по-тежък от този, който мина.

Според мен, за първенството една цент. двойка Митрески и Попов ще се справи отлично. От ляво Стоянов, а от дясно Минев. Вече за евротурнирите, през лятото ще трябва да вземем един класен защитник...
- delqnski47
- Контакти:
cska_90 написа:delqnski47 написа:cska_90 написа:Хммммм,много странна история.До онзи ден слушахме как имаме много централни защитници,как трябвало да се освободят някои, а и това беше причината да не вземем Илиев.Почна чистката -тренъора реши да не разчита на Бранеков и Котев(според мене по-скоро той беше махнат заради конфликт с босовете,но това е др тема)-дотука добре.Останахме с трима бранители -като за титуляри се гласяха Иванов и Митрески, а за тяхна резерва Попов и в крайни случай Виданов...........................Дойде обаче офертата на руските анонимници и ръководството реши да продаде Иванов(ако цената е 3 млн -донякъде ги разбирам).....................и се получи доста неприятно.След като 2 месеца се обясняваше колко много бранители имаме и как трябва да се махнат някой-сега какво излезе.......................-не само ,че нямаме много -а напротив имаме ВСИЧКО НА ВСИЧКО ---
![]()
![]()
ЕДИН читав
![]()
![]()
![]()
-Митрески(не дай боже да се контузи-става страшно),че се наложи да преквалифицираме отново Виданов в центъра!!Попов за мене не е решение на проблема-за резерва-ОК-ама за нещо повече се съмнявам-дано ме опровергае!!!Айде тази година ще я изкараме,ами после в Европа-пак ще трябват нови!!И докато се сработят.................
![]()
Много странно-на поста на които имахме навалица от играчи допреди 2 седмици -сега нямаме дори двама на кръст!!
Димо,айде да не правим от един мач заключение!Като мине време тогава,ма сега от първия мач да казваме кой колко струва...
И Котев беше премахнат от конфликт с босовете така е!Не искаше да си намали заплатата,както го направиха другите футболисти!А и не знам защо Попов не го харесваш,при положение че направи брилянтни мачове,колкото и малко да са те!
Аз не си правя заключения от този мач!!!Просто мисълта ми е че имаме ....................само ДВАМА центрл. защитника-което е НЕНОРМАЛНО за отбор с амбиций-като по всичко личи ,че тренъора НЕ харесва особено Попов- и ще разчтита на недоразумението(имам предвид като централен защитник) Виданов,което е проблем!!!
Ааа не...казваш,че имаме само ''един читав играч'' в центъра на защитата

Не се знае дали Павката ще се сработи по нататък с Митрески,което е изключително важно,а това им беше едва първия мач!Това имам предвид,не друго...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
fewgtg написа:Според мен, за първенството една цент. двойка Митрески и Попов ще се справи отлично. От ляво Стоянов, а от дясно Минев. Вече за евротурнирите, през лятото ще трябва да вземем един класен защитник...
1:1 съм съгласен с тебе, а и имаме няколко футболиста, които играят на няколко поста в защитата, обаче ако имаме 2ма контузени защитници става неприятно и дано някое момче от школата извадят, точно сега е момента да го наложат в началото докато има леки мачове , ако има все пак някой, който си заслужава да се пробва:) някой ако знае момче в школата талантлив защитник да сподели

Изчакайте мача с Левски да ви набиеме СЕДМИЦАТА и после си правете изводите кой става и кой не става
ivnikvil написа:Изчакайте мача с Левски да ви набиеме СЕДМИЦАТА и после си правете изводите кой става и кой не става
Вие 7 гола за целия пролетен полусезон ако вкарате ще е добре с тази чета, с която разполагате!!!