Ла Лига: Реал Мадрид - Лас Палмас - 4:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Лас Палмас, Неделя от 17:15 ч.
Повторенията на отменения гол не ме убедиха, че има засада на Мбапето.
Може и да имаше, но не стана ясно, да. Така или иначе важното е, че тези са слаби отзад и нашите се възползват.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Васкес е не просто слаб, а направо опасен за отбора!
Супер мач на Родриго дотук.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Жалко, че отнеха първият хеттрик на Мбапе.
А гледам, че сега и на Белингам ще отменят голът за 5:1.
Извинявай ако бъркам, ама не беше ли ти човека, който поне година "мрънкаше" защо не взимаме Чуамени и Камавинга? И защо е тази помия по адрес на Чуамени при положение, че е сложен на позиция, която той не играе и е там по нужда? Как да очаквате от човек, който играе от години в центъра да е перфектен като централен защитник?
А гледам, че сега и на Белингам ще отменят голът за 5:1.
sapio0o написа:Това изнасяне на топката на Асенсио знаете ли кога ще го направи маймун Чуамени? Оттам започна атаката за гола. Акъл трябва, не физика.
Извинявай ако бъркам, ама не беше ли ти човека, който поне година "мрънкаше" защо не взимаме Чуамени и Камавинга? И защо е тази помия по адрес на Чуамени при положение, че е сложен на позиция, която той не играе и е там по нужда? Как да очаквате от човек, който играе от години в центъра да е перфектен като централен защитник?
paceto написа:Жалко, че отнеха първият хеттрик на Мбапе.
А гледам, че сега и на Белингам ще отменят голът за 5:1.sapio0o написа:Това изнасяне на топката на Асенсио знаете ли кога ще го направи маймун Чуамени? Оттам започна атаката за гола. Акъл трябва, не физика.
Нямам спомен да съм искал да купуваме тях двамата. Аз не ги бях чувал преди това. Чуамени и като полузащитник не става, просто не е на това ниво. Камавинга от време на време прави нещо, но също ми е сравнително глупав като почне да задържа топката по 3 часа.
Аз не критикувам ей така за спорта. И Белингам има слаби мачове, но да си видял да пиша нещо за него? Не, защото цялостния му принос е голям. Същото важи за Валверде.
- paceto
- Контакти:
Критикуваш го и на цвят на кожата, защото това маймун не е на място въобще.
Всеки има слаби мачове, ама Белингам играе на своята си позиция, а не в центъра на защитата и ако и него сложат там ще виждаш подобни неща. Все едно да накараш Мбапе или Роналдо да започнат да играят само в центъра.
3 отменени гола днес - един на Мбапе, Белингам и Феде.
Всеки има слаби мачове, ама Белингам играе на своята си позиция, а не в центъра на защитата и ако и него сложат там ще виждаш подобни неща. Все едно да накараш Мбапе или Роналдо да започнат да играят само в центъра.
3 отменени гола днес - един на Мбапе, Белингам и Феде.
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Лас Палмас - 4:1 FT
Сякаш досега Чуамени и Камавинга не са играли на позициите си, та не знаем и там какви ги вършат. Нямат класата за Реал, техните качества са за най-много отбори в средата на таблицата.
И да, изключително глупави са. Камавинга го доказа за пореден път срещу Барселона.
И да, изключително глупави са. Камавинга го доказа за пореден път срещу Барселона.