Мнениеот danko_sot » 18 яну 2025 22:17
Сенс, според мен ти малко опозиционер го раздаваш, което си е твоя работа де. Но мнението ти е прекалено оптимистично за мен лично.
Аз лично не мисля, че Пинто е добър трансфер. Той гони 32 г., сам Томаш си позволи публично да го нападне за контузиите. Това ли е модерният бек? Да отзад горе-долу добре, но къде е остротата, дублирането по фланга, колко удара има средно на мач той, а и центрирания? Колко асистенции направи и колко гола?
Купър се бил контузил иначе с една подготовка щял да влезе във форма?! Пич, Купър е на 33. По-млад няма да стане, нито по-бърз. То се вижда, че се е наиграл вече и е дошъл тука на екзотичен воаяж. А защо не си коментирал заплатата му? И аз лично не виждам никакъв позитив до момента от привличането му затова, че е доказано и известно име от меката на футбола. То и Гришата беше взел Пардю за директор, ама файда!
Относно Исека. Мислиш ли, че дотук оправдава сумата дадена за него??? Реална ли беше тя според теб?
Коялипу, самият факт, че е заложена тази минимална клауза за откупуване дали не го прави в крайна сметка не чак толкова успешен трансфер в крайна сметка?????
Както си написал ние тук можем да си пишем всякакви алабалистики и локуми да разпъваме, но реално важно е накрая на кое място сме в класирането и какво сме направили за купата. Както казват англичаните : "Класирането никога не лъже"!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]