На мен не ми пука за схемата, тактиката , колко са в линия отзад или отпред, дали са разпределени в ромб, трапец, триъгълник , кръг , елипса....
Искам Юнайтед да побеждава и да има самочувствие ,когато излиза да играе срещу всеки дори да е Реал М. Ако Аморим го постигне това, тогава схемата му "елха" ще ми стане любима.
Няма да ти отговарям повече, не искам излишни спорове. Приемам ти мнението и точка
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Scholesy93 написа:Пич, аз не съм си дал за цел да атакувам Аморим и да искам да губим. А аз вече съм спокоен-вчера ти не си имал нерви до 70тата, а аз спокойно гледах поредната постна продукция срещу малък отбор. Но както ти ме предизвикваш след шест месеца какво ще ми е мнението, виж твоето мнение спрямо играчите които Аморим ще докара дали няма да се промени. Защото за последния месец се оказа, че Майнуу е прехвален(юноша на клуба който като влезе в стартовия състав на Англия на Еврото им даде структура на атаката), Гарначо е шит(лапето между другото доста си подобри някои аспекти от играта последния месец и като гледам яко се пъне да се адаптира към СХЕМАТА, и е юноша), Хоулунд(който е в лоша форма, но миналия сезон беше единствения ни светъл лъч), Йоро(искан от всички топмениджъри и отбори лятото), Зиркзее(който е от шест месеца в клуба), Колиер е нищо(щото е юноша та е шит, трябва си Браганца от Спортинг да дойде). Аморим не виждам да иска да развива стил-първото се опитваме да я изнасяме с 3-4-3 и с постепенни атаки, второто разбираме че ни е трудно и почваме да я блъскаме към нападателя и си играем 3-4-3. Демек стила променяме, схемата не мърда. И на мен ми писна от цикъла-нов треньор-тоя е топ, дайте му пари за трансфери-купуваме му старите дружки-излагация-махайте го тоя-тия са калпави, махайте ги и докарайте нов да харчи 500 милиона за нови играчи. Помня как лятото всички реваха, щото халфовата линия на Ливърпул била шит и Слот не бил подкрепен на пазара...той отвя всички в битката за титлата със същата халфова линия. Млади играчи като Къртис Джоунс и Гравенбех мясат на Модрич и то без Слот да ги кара да играят в схемата на Фейноорд. За мен факта, че топтреньори и клубове искат Коби и Гарначо показва, че там има нещо с което да се работи. Естествено сигурен съм че и в Спортинг има качествени млади играчи или поне такива, които да разбират 3-4-3. Просто не искам 3-4-3 да е целта на Юнайтед. А то така ми звучи от всяко интервю на Аморим-да се научат на схемата, да свикнат със схемата, да паснат на схемата бляблябля. Той за стил не говори-само за раздаване и схемата.
Значи според теб стил на игра с тая схема няма? Ти явно някакъв друг отбор си гледал.
Единственото, което е проблема според мен при играта срещу малките отбори е, че излизаме с двама дефанзивни халфа. Аморим това го спомена и след мача и затова и каза, че ще промени това за в бъдеще. Лошото е, че с тия играчи на ЕТХ няма е кой знае какви опции.
- Scholesy93
- Контакти:
Определено не съм споменал, че стил на игра няма как да се получи с тази схема. В по-ранен пост писах каква е разликата между стила на игра на Инзаги и на Аморим поне от видяното до момента и защо Интер изглеждат по-опасни. Засега подредбата ни във фаза атака е ригидна и разиграването страда. Но стила на игра е ясен поне през последния месец-блъскане на топката и квото успее да направи нападателя. Поради тази причина сега Хоулунд отнася хейт, защото получава същите пасове които едно време при Жозе получаваше Лукаку. Дано Аморим успее да промени това-и стила на играта, и подредбата ни по терена в различните фази на игра. Но доста тестове срещу малки отбори имаше вече и единствено по средата на полувремето сменя изпълнителите. Иначе и Пеп, и Чаби Алонсо примерно са играли с трима в защита. Но идеите и стила са били различни, изборът на схема е бил воден от наличните играчи и възможността те да играят конкретен стил в тази схема. Това е напълно различно, защото засега схемата поне от интервютата на Аморим и от видяното е от първостепенно значение, другото е алабала.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Козата отива в Ла Лига.
Като от филм.
Като от филм.
Fabrizio Romano
Real Betis are closing in on Antony deal with Man United!
Final details of the agreement being discussed, loan move until June with NO option clause currently included.
Antony has opened doors to the move, Man United will also cover part of the salary.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Кафевия днес ни закла 2 пъти...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това трябва да е последния мач на африканския боклук !
Категорично ВЪН !!!
Да пукне боклука, който смени Де Хеа с това черно недоразумение !!!
Категорично ВЪН !!!
Да пукне боклука, който смени Де Хеа с това черно недоразумение !!!
Нищо изненадващо, ние сме им абонати на Брайтън.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Ебати изпадняците. Трябва много сеч да има. Още до края на януари. Оставете шибанякът Онана. До втория им гол не минахме центъра бе.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма какво да го оставя. Мача е напълно равностоен и заради този капут падаме. И това е през мач. Баста, стига - ВЪН !!!
Общо 10 минути играхме на ниво - между 10-тата и гола. Ще трябва да изтърпим този сезон и другия се надяваме да вдигнем нивото. Сега като разкараме Антъни, Рашо и опциите от пейката още повече ще оредеят. Трябват нови играчи, повече ротации, че тия вече не могат дишат.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.