ivo55 написа:До средата на Февруари ще откачите в това да се лашкате от едната в другата крайност.
А на Филипов му се чудя защо си го причинява. Нито е умрял от глад. Особено сега, когато реално се налага да яде чужди лайна.
Помнете ми думата, за всеки силен трансфер същите ще пишете, че Филипов няма нищо общо със селекцията. Чак ми е чудно дали е само от глупост тази история.
Ами по метода проба грешка остава само той да е виновен :)
При провалената селекция лятото групата беше - Стипич, Славов, наркомана и градинаря .
В момента всички са сменени и от групата остана само Фичо. От новите аз лично вярвам на Томанов и Ради Здравков че ще свършат работа.
Наркомана изхвърча с 200 и от всички фирми на ЦСКА където имаше участие .
Боряна която днес се махна също беше представена от Синалоа на една пресконференция.
Преди половин месец Животното каза за Фичо :
"Е как да се махне сам, при джуджето заплатата му беше 2500 и точно преди гюнай да избяга му я вдигна на 8000 за да плаща Валтер масрафа"
Може и да лъже , не знам . :)
Та ти още от лятото беше твърдо зад Стефчо и Фичо и Славов .
Не знам колко пъти ни обясни че нищо не разбираме от футбол, ако може да не кадруваме, ако може да не казваме какво мислим и ако може по-малко да плюем по тримата идиоти и как ще съжаляваме за думите си.
Еми от 30 човек пишещи тук освен теб нямаше никой друг които да ги подкрепя.
До тук от тримата остана само Фичо и се оказва май че сме били прави още август месец ,какво ни очаква и че нищо не става и от тримата.
Сега един път казваш че Фичо е само координатор , но в тоя последния ти пост пък казваш , че вероятно той ще стои зад всеки силен трансфер , ако има такъв :) Последно Фичо какъв е ? Движи ли той трансферите или само ги координира?