Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот tmanolov » 16 яну 2025 13:32

LoveAndPeace написа:Да , не е тук мястото.
Ние обсъждаме събитие което е в миналото. Какво е бъдещето , ще видим.
Да играят с когото си искат руснаците и руските отбори , просто беше хубаво , че не беше с Левски.
Съвсем отделен въпрос е , какво толкова ви възпали факта , че не го направихме.
Тезата , че това са просто футболни мачове издиша. Манолката дори споменава , че щели да си платят за да се състоят тези мачове.
Ако са просто мачове ........защо да си платят ??

Кажи честно, че го написа това :mrgreen:
- ми много ясно, че ще си платят - когато не те искат по любов, те искат с пари или със сила - съвсем логично е, самият ЕС е изграден на тази основа: робите, т.е. немците плащат за кефа на САЩ, които така си купуват подчинението на бенефициентите, т.е. киртаците от ИЗточна Европа, начело с Полша. Нищо ново не е станало
- не ми пука дали се играе, или не с орки - все ми е тая. Проблемът е, че група полудиоти, загрижени за тик-тоците и социалките си, оспориха правото на Мъри да избира какво и как да прави. Същите тези полуидиоти миналата есен реваха, че си искали "вечното" дерби с публика - така по-ясно ли е?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 яну 2025 13:35

tmanolov написа:
Aronaks написа:
LoveAndPeace написа:

Ще се пробвам да обобщя и отговоря:
1. Това беше решение на Мъри, което за мен беше отлично - играем си с орките, продаваме им някоя шматка, вземаме пари и за контролата - уин/уин, когато нямаш пари. Пак да те питам - оспорваш решение на Мъри ли?
2. С орките играха още поне 3 бг отбора (Славия, БотевЪ и Арда на прима виста, имаше и други), кво им стана, санкционираха ли ги, кво? Или те нямат умнокрасиви фенове - да напомня ли, че БотевЪ са с третата най-голяма агитка у нас, а Пловдив е вторият по брой и процент гласували умнокрасиво гласоподаватели у нас. Да казвам ли кой е Зингаревич? И кво?
3. Левски продаде Дарлан в Русия по същата схема - защо не протестирахте - а, у, така ги легитимирате и т.н. - този водевил от полуидиоти, защото само полуидиоти могат да направят подобно нещо и да се водят фенове на Левски, беше толкова ненужен, че няма накъде. Ако същите полуидиоти (можеш да им го кажеш в официлания ни и "свободен форум") бяха вложили 50% от енергията си в това да убедят Мъри да остане или срещу г.з., то сега щяхме да сме в друга орбита, без кавички
4. Това, че сме в ЕС, не означава, че сме безгласни - не те знам на колко години си, ама всичко друго е диктатура - дали ще играем или не с орки, когато това не е забранено официално от УЕФА, е лично наше решение, а не Урсула, Ханс, В(о)л(а)димир и т.н. Наше - е, ако ми кажеш, че нашите умнокрасиви фенове са олигофрени и оспорват решения на Мъри, на базата на какво искат той да остане, с какво се различават от г.з.?
5. С орките играха и унгарци, а имаше и едни датчани, които в последния момент отказаха. Имаше и разни други югорепублики. Освен това ЕС не е светът като цяло, нали?
6. И финално - не ми пука нито за орки1, нито за орки2, нито за кравари, инцести, шваби, жабари, маляки, манафи и т.н. Аз искам Левски да е ок и щом Мъри е искал да играем с орки и той така е преценил, аз не оспорвам неговото мнение нито тогава, нито сега. Защото за мен Левски е по-важен от групичка кресливи полуидиоти на хранилка с промити мозАци и Упорки, ревящи жусуиииии и преебаващи клуба си!

Продължаваш да си гониш опашката.
1. Да , оспорвам го. Да и други го оспориха и е говорено с него и той е чул доводите и се е съгласил. Мрънкал ли е след това ? Не е! Разбрал е доводите и се е съгласил с ЧАСТ (не всички ,а с част) от феновете. Намериха ли се други отбори ? Намериха ли се. Свърши ли света , че не играхме тези мачове ? Не , продължи си. Продадохме ли след този ни отказ Дфутболист там ? Продадохме.
2. Славия , Арда , Ботев , не ме интересуват.
3. Още чакам да представиш поне 2 реда написани срещу спонсорския договор с руската банка , срещу продажбата на Роналдо , че поне да хване дикиш теорията ти.
4. Да , не означава. Наше решение си е , ние го взехме.
5. Стига бе , на Орбан хората ........ох какво чудо. Сърби , унгарци ,беларуси , севернокорейци , кубинци....... страшната компания.
6. На едно мнение сме , смисъл на половин мнение. Левски щеше да е ОК и да играе и да НЕ играе. Драмата я създадохте вие ватниците , което всъщност е и най-голямото доказателство за правотата на това да НЕ ги играем тези мачове.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 яну 2025 13:37

tmanolov написа:
Да играят с когото си искат руснаците и руските отбори , просто беше хубаво , че не беше с Левски.
Тезата , че това са просто футболни мачове издиша. Манолката дори споменава , че щели да си платят за да се състоят тези мачове.

- ми много ясно, че ще си платят - когато не те искат по любов, те искат с пари или със сила - съвсем логично е, самият ЕС е изграден на тази основа: робите, т.е. немците плащат за кефа на САЩ, които така си купуват подчинението на бенефициентите, т.е. киртаците от ИЗточна Европа, начело с Полша. Нищо ново не е станало
- не ми пука дали се играе, или не с орки - все ми е тая. Проблемът е, че група полудиоти, загрижени за тик-тоците и социалките си, оспориха правото на Мъри да избира какво и как да прави. Същите тези полуидиоти миналата есен реваха, че си искали "вечното" дерби с публика - така по-ясно ли е?

Вчера играхме със Звезда по любов , заради пари или поради сила ?
Излагаш се с тия нескопосани опити да ни убедиш , че онези мачове са си били просто мачове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 яну 2025 13:44

tmanolov написа:Да разбирам, че ти, стожер на истината и Мъревист, оспорваш решение на Мъри? Риъли? С какво се различаваш от БГЛ и Методи, например?

Аз пък защо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 яну 2025 13:48

scooool написа:Можеше да сме ние на мястото на Звезда, ама тогава като Газпром искаше да влиза се писаха декларации и протести от другите отбори....все едно се давим групово... Всеки дърпа този който издрапва да се спаси и го потапя. От тогава е и драмата с А сектор, интересно ми е дали са имали проблеми Газпром в Сърбия. Иначе изобщо няма смисъл да се коментира мача, на фона нивото на подготовка и класа на играчи...то не е смешно, мисля големия им нападател струва 9 милиона, а наш Колев... Харесвам го момчето, но трябва да пали с двеста.

Тогава май беше (гео)политическо решение. Ако бяха влезли "Газпром" (за някаква тръба не ставаше ли пак въпрос?), щяха да ни вземат сигурно. Но пък "знаеш кои" сигурно щяха да ги изгонят така или иначе.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 яну 2025 14:01

metodito написа:
tmanolov написа:Да разбирам, че ти, стожер на истината и Мъревист, оспорваш решение на Мъри? Риъли? С какво се различаваш от БГЛ и Методи, например?

Аз пък защо?

Щото не си БГЛ, но пък си искаш “вечното” дерби ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 яну 2025 14:04

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Излагаш се с тия нескопосани опити да ни убедиш , че онези мачове са си били просто мачове.

Аре пак Сламен човек - кво ми пука за србе на врбе? Чакай, те не са ли копейки? Как може да играем с тях? Срам и позир за социалките!

Така и не отговори на основния въпрос - скочихте против еднолично решение на Мъри, а не скочихте срешу дарението на свинята - с какво се различавате от г.з, поставяйки собственото си его над всичко, в което уж се кълнете?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 яну 2025 14:15

Не коментирам торбата с лайна с каква фанелка парадира.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 яну 2025 14:17

metodito написа:

Аз пък защо?

Щот си различен и си изказваш свободно мнението.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 яну 2025 14:26

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Аре пак Сламен човек - кво ми пука за србе на врбе? Чакай, те не са ли копейки? Как може да играем с тях? Срам и позир за социалките!

Така и не отговори на основния въпрос - скочихте против еднолично решение на Мъри, а не скочихте срешу дарението на свинята - с какво се различавате от г.з, поставяйки собственото си его над всичко, в което уж се кълнете?

Манолка , да не си в някаква криза ? Ти написа - "- ми много ясно, че ще си платят - когато не те искат по любов, те искат с пари или със сила" и аз те питах по коя от причините изброени ОТ ТЕБ се състоя вчерашния мач. Просто се надявах сам да видиш глупостта зад написаното от теб самия , но ти се хвана за това , че са сърби :lol:
Не е скачано на Мъри. Говорено е с него и му е обяснено. Както е казал - Добре , така е можел и да каже - Гледайте си работата. И сега спекулирам , но от моя гледна точка ти казвам , че нямаше да ми е приятно , но щях да съм съгласен и да не режа вени.
Някои са скочили срещу дарението което не е точно дарение , но са дарени едни жизненоважни пари - https://offnews.bg/futbol/aktcioner-v-l ... 29003.html
Моето мнение е непопулярно и не държа да го обсъждам и защитавам.

Върни се в “Левски”