scooool написа:Можеше да сме ние на мястото на Звезда, ама тогава като Газпром искаше да влиза се писаха декларации и протести от другите отбори....все едно се давим групово... Всеки дърпа този който издрапва да се спаси и го потапя. От тогава е и драмата с А сектор, интересно ми е дали са имали проблеми Газпром в Сърбия. Иначе изобщо няма смисъл да се коментира мача, на фона нивото на подготовка и класа на играчи...то не е смешно, мисля големия им нападател струва 9 милиона, а наш Колев... Харесвам го момчето, но трябва да пали с двеста.
Ау, нидйей тъй ва, май си нямаш вземане-даване с нашите наркоси, пардон, умнокрасиви громители на копейките от Б - ми те Мъри направиха на 2 копейки, че искал да играе контроли с руски отбори (а човекът искаше просто да шитне някой играч за сериозна сума, плюс онези щеха да ни платят за контролите), какво остава за Газпром. То още сега във форума ще скочат, какво остава пък при платените умнокрасиви от Б. Няма да се Очудя, ако тази декларация тогава е тругнала именно от "стожерите" на истината в Б, щото ние не щем оркски пари и блядове - свободен Левски, баааа :oops: