Capitano_5_Puyol написа:Аз се чудя докога ще търпите, и не е ли време да причакате някъде на улицата Ромислав-Палмислав Русев и изкукуригалия Борето-Мигача, затова че скачат като Матросов на амбразурата да бранят знаете кого... Аз ако бях левскар и софиянец, нямаше да ми мигне окото да ги трупясам тия плазмодии, стил Кличко.

Не знам левскар ли си, какъв си, но големи глупости дрънкаш. Освен че не показваш и никакво уважение към коментаторите, които са истински левскари, явно не ги и слушаш внимателно, защото Борето Касабов, научи му името, никога не е защитавал това ръководство. Томислав обича да шикалкави и да не е съвсем откровено понякога, но и той не заслужава такова отношение, което може да бъде само от чорбар. Не и от левскар. Така че по-полека с изцепките и спазвай добрия тон.
Щял да трупяса някой си. Като си толкова ербап иди трупясай някой съдия, който ни е отрязал главата или някой когото според теб тия двамата журналисти защитават, а той не го заслужавал. Ако всеки тръгне да бие журналисти щото не му харесва какво говорят, то няма да останат такива. А тия двамата специално са едни от добрите журналисти и са левскари и двамата.