Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 15 яну 2025 07:03

Време е и Гонзо да се отърве от стреса :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 яну 2025 09:47

Изображение

Изображение

Изображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 яну 2025 09:50

Пели и ти имаш нужда от стрес освобождаване.1914 се старае да ти помогне
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 яну 2025 11:07

Till.Lindemann написа:
damyanov1963 написа:
zieek91 написа:
damyanov1963 написа:
zieek91 написа:
damyanov1963 написа:Всеки си има ценности и смисъл е живота. Едни обикалят света, други се занимават с колажи и броят минутите на Гонзо :)

Дреме му на Гонзо, други ден е Банго Васил...

:)

https://m.youtube.com/watch?v=BNMdDClyx5I

Изображение

:)

С/у вас не му трябваше равновесие, всеки мач ви биехме с негови голове, а на този ви вкара и с окървавена глава :)

И това кой го казва?
Най-тъпият директор в историята на Левски, видински влах, който не може да върже две изречения.
Точно Боримиров да се подиграва на Гонзо, присмял се хърбел на щърбел :)))

Когато в Левски играеше Петре Григораш, имаше едно предаване по БНТ(то друга тв нямаше) Трето полувреме в което го бяха поканили да участва и Боримиров заедно с него за преводач.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 яну 2025 11:25

Till.Lindemann написа:
damyanov1963 написа:https://www.marica.bg/lajfstajl/ne-prilicha-na-sebe-si-bobi-mihaylov-zapochna-nov-jivot-snimka/amp
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Доколкото знам бивша ку@ва, бивш комунист, бивш наркоман и бивш пияница няма.
Но щом така пишат в изданието, ок :)

В предишната ми работа имаше един, който за разлика от повечето колеги не близваше алкохол и не пушеше. По-старите колеги ми разправяха, че бил алкохолик до такава степен, че се напикавал в кръчмите. В една командировка, вечерта като тръгнахме на кръчма той си остана в хотела, аз реших да го изпитам и го попитах няма ли да дойде с нас, а той ми каза - Аз мойто съм си го изпил младеж!
В махалата имаше един наркоман, който се лекува в комуна в Испания и вече доста години не употребява, даже работи като компютърен специалист. Имаше и една к***а, за която на младини казваха, че само с куче не е спала, но се ожени на 20 и няколко години, отидоха да живеят в чужбина и сега имат две внучета.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 яну 2025 12:38

Делянски, честито! Има да черпиш!
Твоите чалгари от ИТН (Изиграхме Този Народ) най - после додрапаха до властта.
Новото начало ви вкара вътре като овце в кошара, а те ще се правят на опозиция. Подобен извратен сценарий - мутри, чалгари и комунисти да управляват заедно, могат да измислят само лоши сценаристи като твоите любимци - гладни за крадене. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 15 яну 2025 13:55

И аз имам приятел, който пиеше по 700/800 грама всвеки ден божи. Имаше собствяен правен казан и започваше да пие сутрин преди закуска. И така до 2012 мгодина.
От тогава 12 години не е слагал ЕДИН грам алкохол в устата си. И бира разбира се!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 яну 2025 14:04

realno написа:Делянски, честито! Има да черпиш!
Новото начало ви вкара вътре като овце в кошара, а те ще се правят на опозиция. Подобен извратен сценарий - мутри, чалгари и комунисти да управляват заедно, могат да измислят само лоши сценаристи като твоите любимци - гладни за крадене. :)))

браво, един път да напишеш нещо умно, макар и не красиво (изключая ебавките с припоците, там си стожер!) - само да те коригирам в последното изречение - първите, които изпраха, изплакнаха и изгладиха свинята и БХ са именно любимите ти умнокрасиви - щом може Зглобка между Бх и Кирчо-кокорчовата измет, със свинята отзад, що да не може с чалгарите, комунетата и сополя отзад? Как беше: жу су и Украйнааааааа :mrgreen:

П.С. Аз също не очаквах, че слафчу е чак толкова продажен, колкото умнокрасивите, ама на, имало да става - после що хората гласували за копейките и реинкарнациите им от безличните мечове - ми само те не са правили коалиция с цел преплакване на БХ! Тука е така!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 яну 2025 14:32

vlong написа:Пели и ти имаш нужда от стрес освобождаване.1914 се старае да ти помогне

Той помага на чеки....те :) .На мен ми помага Боримиров Автоматчика, казал, че Левски си платили всички задължения до стотинка, НОИ и доставчиците са си получили милионите и Левски го чака светло бъдеще :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 яну 2025 15:15

tmanolov написа:
realno написа:Делянски, честито! Има да черпиш!

браво, един път да напишеш нещо умно, макар и не красиво (изключая ебавките с припоците, там си стожер!) - само да те коригирам в последното изречение - първите, които изпраха, изплакнаха и изгладиха свинята и БХ са именно любимите ти умнокрасиви - щом може Зглобка между Бх и Кирчо-кокорчовата измет, със свинята отзад, що да не може с чалгарите, комунетата и сополя отзад? Как беше: жу су и Украйнааааааа :mrgreen:

П.С. Аз също не очаквах, че слафчу е чак толкова продажен, колкото умнокрасивите, ама на, имало да става - после що хората гласували за копейките и реинкарнациите им от безличните мечове - ми само те не са правили коалиция с цел преплакване на БХ! Тука е така!

Така го "изпраха", че им развалиха "сглобката" и получиха обвинения, докато същите чалгари най - много ги плюха и клеветяха. Опорките ти за "изпиране" са все едно съчинени в централата на Новото ти начало в скута на дебелия.
П.С. Само съжалявам, че Иzраждане не влезнаха вътре, че да лъсне и тяхното истински лице. Явно ги пазят за резерва при вот на недоверие или следващо правителство. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”