Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
На мен също Аморим ми напомня на ЛВГ що се отнася то ината, с който налагат философията си. Но, ако трябва да съм честен идеята на Аморим ми харесва повече от на ЛВГ, защото има много динамика. Проблема е, че му трябват хора с правилната нагласа, за да изпълняват изключително дисциплинирано задълженията си на терена. И пак си остава проблема със затворените защити и как ще ги пробием. Аморим за момента демонстрира най-много инат и толкова. И от самолет се вижда, че освен мотивация на играчите им липсва и опит в схемата и доверие в мениджъра. Реално всички фенове искат Аморим да успее. Както искахме и всеки преди него да успее. Дали ще стане... ще видим. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Положението ви е "от Осанна, до Разпни го и обратно" Много сте забавни за четени, особено някой...
Tи вярваш ли си като ги пишеш тези вицове?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Scholesy93 написа:Като паднахме преди месец от тия казах, че без статичните тия са средняци.
Scholesy93 написа:Още преди месец писах, че Арсенал и Ливърпул ще ни бият но вероятно трудно.
Tи вярваш ли си като ги пишеш тези вицове?? :lol: :lol: :lol: :lol:
- Scholesy93
- Контакти:
Аз не бих казал, че играчите нямат доверие в Аморим. Но прекалено често изглеждат объркани, което по средата на битка за оцеляване не трябва да е така. Но сега идва тежкия тест- Де Лихт и Магуайър ще трябва вместо да се окопават в наказателното да излязат високо и да пресират. Угарте вместо да руши ще трябва да гради, Дало и Мазрауи ще трябва да дават широчина, Коби в центъра трябва да вземе диригентската палка срещу тия малки отбори, защото Бруно вече не е осмица. И като нищо още четвъртък ще крушираме. За мен удължаването на договора на Хари е много тревожно-тоя играч като излезе високо напред и почват комичните изпълнения. Хари ми е ясно, че може 40 часа да играе подред в тая ултрадефанзивна схема от вчера и да я чисти с кратуната и с кеф. Ама като играем с малките отбори става комичен. Ако бяхме читав клуб щяхме да му удължим договора и още докато има хайп покрай него да го шитнем за 10-15 милиона на някой опашкар лятото. Ама не сме такъв отбор и сигурно си планираме и следващата година да е титуляр.
А Арсенал без статичните са средняци, да. Отборите в Англия ги разкриха как да им пазят статичните и са шахмат. Шеста година от проекта Артета( Пюлис) и по средата на сезона е нулева годината. Артета тотално се обърка-първо искаше да е Пеп, след това реши да е Моу и сега е justmikel.
А Арсенал без статичните са средняци, да. Отборите в Англия ги разкриха как да им пазят статичните и са шахмат. Шеста година от проекта Артета( Пюлис) и по средата на сезона е нулева годината. Артета тотално се обърка-първо искаше да е Пеп, след това реши да е Моу и сега е justmikel.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Трябваше да акцентирам повече на "преди месец КАЗАХ" явно :)))
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ние явно нямаме намерение да правим никакви входящи трансфери през този прозорец...ебати нещастниците хаха
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
Astronomer
- Контакти:
То е ясно, че няма да правим входящи. Няма пари! Въпросът е да се направят ИЗХОДЯЩИ трансфери на пиявиците, за да може лятото да направим ВХОДЯЩИ! Засега, Аморим трябва да се справи с материала, който има и да се пробва да не изпаднем.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Astronomer написа:Засега, Аморим трябва да се справи с материала, който има и да се пробва да не изпаднем.
След похарчени близо 800 млн от предшественика му, това звучи как да кажа : ...... Не намирам думата, думите .... :lol: :lol: :lol:
-
Astronomer
- Контакти:
Е то че са похарчени са похарчени. Ти скивай и предшествениците му какво направиха откъм харчове. Така че като цяло, да, след похарчени милиард и половина говорим за такова нещо. Лошото е, че се изхарчиха погрешно с малки изключения.
- MASTER_COOL
- Контакти:
От последната селекция попаденията са ясни : Мазрауи, Йоро и най-вече Угарте !
Де Лихт и Зиркзее - тотална катастрофа
Де Лихт и Зиркзее - тотална катастрофа
Де Лихт оня ден извади два части гола :lol: Има и лоши мачове де. По-лошото е, че Расмус разочарова много и няма кой да бележи.