..Когато някой бележи без дрибъл, определено получава топката. Очевидно той е много агресивен, но целият отбор извлича от най-доброто от него. Да вкараш 45 точки с подобен процент (б.а. – 10/10 при стрелбата от средна дистанция 100% и 8/10 от зад дъгата 80%) е нещо, което никога преди не съм виждал, а под мое ръководство са играли реализатори като Алексей Швед, Василис Спанулис и Малкъм Дилени. Той заслужава всичките похвали“, подчерта Барцокас.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
1914.1902 написа:....
Много ми е интересно как тези дечица ще търсят темата 'Без цензура', за да пишат за футбол, а не биха искали да се насочат към темите за големите първенства или към разделите на най-големите отбори. :oops:
По едно време в темата се проповядваше безскруполна и радикална припощина. Познавайки безчестието, левскимразието и подлостта на редовия възрастен припок, хич няма да се учудя ако са пращали малките припочета в темата да четат за правата вяра, докато им промиват мозъчетата с пропаганда.
Явно слузестият припок затова мрънка - пратил внучето да се учи на левскимразие и манипулации в "Без цензура", пък там цици. :/
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
По-добре цици, курви, от колкото педали, джендъри и подчинение на дъгата разни индивиди!
Само Лидогорец, руска водка и тесни пички!!!
Само Лидогорец, руска водка и тесни пички!!!
В темата няма бутон 18. Как да разберат? Като бях малък и като вляза в някой сайт, на който пишеше 18 и знаех, че не трябва да влизам. Тук няма такива предупреждения.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Имах високо мнение за Евроспорт, защото в него са най-добрите ни коментатори.
НО...
В момента по двата канала дават едни добитъци, блъскащи малка топка на г.зъ на географията, в Австралия.
А в момента има гигантски слалом.
Едни прости диеми и максспортове у нас имат по 4 канала,а Евроспорт тъпче на едно място с 2 канала. Говорим за телевизия на голям екран, а не за разни каналчета и платформи с негаратирано качество. Да гледам мишата му Зверев как преди всеки сервиз си повдига фанелката, един преди него си бъркаше в г.з. Оправдават се, че Централата на Евроспорт така решила. Преди 2 години не отразиха първия подиум на Аби в Америка в полунощ. Но БНТ3 бяха перфектни и в последния момент намериха коментатор от Формула 1 Момчил. Сега пуснаха жените по Е2
НО...
В момента по двата канала дават едни добитъци, блъскащи малка топка на г.зъ на географията, в Австралия.
Едни прости диеми и максспортове у нас имат по 4 канала,а Евроспорт тъпче на едно място с 2 канала. Говорим за телевизия на голям екран, а не за разни каналчета и платформи с негаратирано качество. Да гледам мишата му Зверев как преди всеки сервиз си повдига фанелката, един преди него си бъркаше в г.з. Оправдават се, че Централата на Евроспорт така решила. Преди 2 години не отразиха първия подиум на Аби в Америка в полунощ. Но БНТ3 бяха перфектни и в последния момент намериха коментатор от Формула 1 Момчил. Сега пуснаха жените по Е2
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
NOMER14 написа:Имах високо мнение за Евроспорт, защото в него са най-добрите ни коментатори.
НО...
И там не стават, а?
Do Something Different!
NOMER14 написа:Имах високо мнение за Евроспорт, защото в него са най-добрите ни коментатори.
НО...
Програмата на Евроспорт не зависи от нашите коментатори, поне така казваха преди време, когато там даваха Бундеслигата.
По Е2 на живо си върви гигантския слалом.
Естествено, че програмата на Е2, както и на Е1 независи от нас. Е2 дори е регионална и по Е2 примерно в Германия се излъчва предаване различно от тук. Коментаторите на Е са в София, знаят програмната схема, готвят се за съответните събития и толкова.
Естествено, че програмата на Е2, както и на Е1 независи от нас. Е2 дори е регионална и по Е2 примерно в Германия се излъчва предаване различно от тук. Коментаторите на Е са в София, знаят програмната схема, готвят се за съответните събития и толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Да направят повече канали.
Снукърът и той почва.
А имар едни реклами! Тази за Америка кърти.
Снукърът и той почва.
А имар едни реклами! Тази за Америка кърти.