wu_dnica написа:Toni_BG написа:Получи се здрав мач, в който домакините имаха малко повече късмет. Едно чисто положение и...един гол. Иначе нападението ни днес бе доста под нивото си. Очаквах малко повече ефективност от Диаз, ама и той нямаше ден. Съдията свири добре, горе долу, но не видях дали не падна заради него гола? Май Цимикас бе още извън терена, и тоя не го пусна преди гола им? Конате малко разочарова: допреди контузията му, за мен той бе олицетворение нА СТАБИЛНОСТ отзад, сега е станал малко по-бавен , някак си неуверен.... Няма да споменавам Ван Дайк , че само ще се повтарям: Не разбрах само при гола - каква му бе ролята на ВВД? Явно да гледа мача отблизо? Поне да му таксуват билет домакините?! ВВД имаше също голяма вина за гола им: Нито атакува топката, нито Соланке, нито пък се опита да пази Бергвал... Просто си подтичваше леко човека, наляво-надясно...явно за за да види по-отблизо как си подават техните нападатели.... Тази роля я играе страхотно! Най-тъжното е, че само неговия договор май ще бъде подновен. За ТАА няма да съжалявам , ама за Салах ще ме е малко яд ако не остане. Но, каквото такова, не е дошъл края на света, няма да падаме за първи или за последен път. Дано само Слот си вземе поука, и успее да вижда винаги, не само добре кой какви заслуги има във всеи един мач, но и да предприеме правилните действия в отговор на това. Все пак чак толкова не бяхме по-слаби, но тази игра е на голове!
Не мисля,че изобщо разбираш какво върши Върджил на терена. Сто пъти ги измъкна и цимикади и арнолди и оня малкия преди да излезе. То не можеш да си сам отзад и само да им се молиш да поиграят малко ,ей тъй нале, щот са на работа. Ролята му? Хахах. Покриваше зад него . А ква беше ролята на Ибрахима? Тряше такова рамо да му забие на тоо тапициран скелет че да го търсят в публиката. Той му стъпва на балет. Ся си пускаш пак мач и мнооооого Фнимателно гледаш колко пъти ги спира Върджил,бърса им задниците ,високи топки,единоборства и дълги пасове. И после пак гледаш ,ко не ти е ясно
Явно си мислиш, че не гледам целия мач, а само гафовете нна ВВД !? НЕ - НЕ Е ТАКА !!! И не съм никога казвал , че през целия мач - ВВД се е "кензал" на всичко и не е играл както трябва.... Дори бих казал - в началото самия той имаше няколко доста добри намеси..... и знам, че никой никога не би казал открито и смело лоша дума за този наш доста измислен "капитан".... , но я ми кажи ясно и точно: Нормално ли е винаги капитана на един отбор да е пряко и лично "замесен" във всеки един от головете в собствената си врата ???????????????????? Обясни, ама бавно, ясно, точно и без обиди и без пяна по устата...... Напоследък: поне в последните му мачове като капитан и когато са ни надигравали и били.... винаги, ама ВИНАГИ в головете на противника ни, е бил СИЛНО ЗАМЕСЕН ВВД..... да не кажа, че всички са само по негова вина, че пак ще ме почнете... Просто ВВД : Първо не заслужва с мързела си и бавните си рефлекси напоследък, както и с поведението си ДА Е КАПИТАН. ТОВА МЕ ДРАЗНИ НАЙ-МНОГО.... И друго: признавам с ръка на сърцето, че ДОКАТО НЕ МУ БЕ ДАДЕНА КАПИТАНСКАТАЛЕНТА ИГРАЕШЕ СЪВСЕМ ПО ДРУГ НАЧИН - ВСЕОТДАЕН, ПРАВЕШЕ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ НА ТЕРЕНА И СЕ РАЗДАВАШЕ ДОКРАЙ.... СЕГА ... ???? САМО СЕ ГЪЗИ И РЪКОМАХА....гледа мача отблизо и.... АААА - СЕГА ЗАБЕЛЯЗАХНОВИ НЕЩА: ЗАПОЧНА ВЕЧЕ И ЯРОСТНО И ДА УДРЯ ПО ТРЕВНАТА ПЛОЩ... ЯВНО ТЯ МУ ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗВИВА.... БУХАХАХХАХАХАА,, ТОЯ ЗАСТАРЯВАЩ КОЗЕЛ ДАДЪТ ЛИ МУ НОВ ДОГОВОР, И ОСТАВЯТ ЛИ ГО КАТО КАПИТАН............. - АЗ СЕ ОТКАЗВАМ И ОТ СЛОТ И ОТ ЛИВЪРПУЛ..... ввд - Е ВТОРИ ДЖОРДАН НЕНДЕРСЪН - КОЙТО ВЕДНАГА ЩОМ НАПУСНА ЛИВЪРПУЛ - ПОТЪНА В ПЪЛНО ЗАБВЕНИЕ... И НИКОЙ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА ТОЗИ ДЪРВОДЕЛЕЦ.... - ВВД Е ХЕНДЕРСЪН НОМЕР 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. не знам изобщо гледаш ли мачовете на Ливърпул, КАК ГИ ГЛЕДАШ, и дали не си забравяш често очилата, но ако си гледал съсредоточено всеки един мач: ще си забелязал, че всеки един малко по-прогресивен и хитър треньор винаги насочва нападението си да прави така, че да се търси надиграване по земя с този твой "любимец" ВВД !!! Изключително рядко явление е този играч да направи плонж или просто да посрещне пряко и веднага притивниковия нападател, ако води топката по земя: НЕ, ПОНЕЖЕСАМИЯ ТОЙ СИ Е НАЯСНО КОЛКО БАВЕН И ТРОМАВ Е, ЗАБЕЛЕЖИ КАК САМО ОТСТЪПВА НАЗАД.... ,НАЗАД..... И всеки един малко по-повратлив или комбинативен противников нападател , го преодолява като пътен знак...., спокойни подава пасове покрай него все едно е дърво а не играч, просто този футболист от ден на ден става по-бавен и преодолим ........ да - Добър е за стандартите на Арда Кърджали или Несебър.... но не за ЛИВЪРПУЛ...- Н Е С Т А В А ..........РАЗБЕРИ МЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ И НЕ СЕ ХВАШАЙ ЗА ДРЕБНИТЕ И НЕЗНАЧИТЕЛНИ НЕЩА!!!! ПРОСТО - ВВД - АКО ИГРАЕ 10 ИЛИ 20 МИН ДОБРЕ - ПОСЛЕ 110 ИЛИ 230 МИН - СЕРЕ НА ВСИЧКО И САМО РЪКОМАХА КАТО ИЗОГЛАВЕН..... ТОВА ЛИ Е ОЛИЦЕТОВРЕНИЕТО ТИ ЗА КАПИТАН НА ТВОЯ ЛЮБИМ ОТБОР>??????