Sens85 написа:Айде честито, Куялипу в Ланс....
Еми, нямам какво да кажа освен пълна идиотия на този който е подписал договора.
Аз съм повече от възмутен. Развалиха ми празника. Който е подписал договора - Моментално ВЪН !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sens85 написа:Айде честито, Куялипу в Ланс....
Еми, нямам какво да кажа освен пълна идиотия на този който е подписал договора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:А ми замисляте ли се, че алтернативата е да не бяхте чували за Куялипу и никога да не е бил играч на ЦСКА.
Цялата драма е, че ЦСКА търси вече играчи на това ниво. А същевременно нивото на клуба все още е много западнало.
Да се надяваме с новия стадион рязко да се помени ситуацията за добро.
ivo55 написа:А ми замисляте ли се, че алтернативата е да не бяхте чували за Куялипу и никога да не е бил играч на ЦСКА.
Цялата драма е, че ЦСКА търси вече играчи на това ниво. А същевременно нивото на клуба все още е много западнало.
Да се надяваме с новия стадион рязко да се помени ситуацията за добро.
danko_sot написа:"Ако го гледаме в перспектива, за мен общото представяне на тима е най-важно. Второ – зависимости от един играч отбор като ЦСКА не би трябвало да има. Трето – поне за мен и без да съм специалист, нужно е да бъдат налагани и български играчи. Да бъдат създавани, налагани, разбивани. Обществеността трябва да е готова, че първоначално представянето им няма да бъде винаги на топниво, то ще търпи определени колебания, но в името на създаването на тези футболисти ние трябва да сме толерантни към тях. Така че въпросът е много по-комплексен. Зависи от потенциалните цели за зимния трансферен прозорец. Това е въпрос с отворен отговор“, заяви Златков пред „24 часа“.
На този въпрос един мъжки отговор, че Коялипу има откупна клауза, подписана от лицето х ( ако е от Орманджиев- чудесно, защото него вече го няма), ако е от Фичо още по-зле и за Радо ( за това,че още го търпи), а за Фичката- вече съм без коментар наистина.... ;)
П.п. Въпросът беше точно за Коялипу и дали може да бъде продаден при евентуална оферта. Интервюто е дадено малко преди Коледа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта