Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Комарджийските сайтове големи оптимисти щом пускат залози за напускане на Хулио преди рождения му ден, който чак на 5.10.2025г.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Три българчета имаше ЦСКА дЕфис,остана само с две,едно от Пловдив и това дето дойде с отбора от Ловеч.
Поне в националния да ги вземат
Поне в националния да ги вземат
САМО ЛЕВСКИ!
Сега и Колипю им крадат,кой ще вкарва на Ботев Враца?
Страшна печалба,страшен маркетинг,ша ривети за джуджара.
Сигурен съм ,че бъгли ъг има мнение по въпроса
Страшна печалба,страшен маркетинг,ша ривети за джуджара.
Сигурен съм ,че бъгли ъг има мнение по въпроса
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
realno написа:Комарджийските сайтове големи оптимисти щом пускат залози за напускане на Хулио преди рождения му ден, който чак на 5.10.2025г.
Това е рождената дата на майка ми, Бог да я прости и на Брайън Джонсън от AC/DC, дано да е на късмет!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- damyanov1963
peliforewer написа:Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
А ако никой не я плати, имате право да го задържите, така ли?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
peliforewer написа:Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
Не си върти мазния...
Колипю го купихте за милион ,отгоре комисионни.
Марин Петков е юноша,няма да дадат и 500 х. за него ,но той няма нищо общо със загубата на маркетинговия трик.
Ново вдигане на капитала???
Мноооого способни мениджъри.
Чакаме и попълненията от Топ 5
САМО ЛЕВСКИ!
-
peliforewer
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
Това са решения на тези които са платили 1 млн.евро за Коялипу, решили са, че 2 млн.евро е висока цена и ако някой я плати ще са на кяр, бизнес.На малоумния нямам време да му отговарям, такъв здрав мач има по Макс спорт 3, а аз обяснявам за топлата вода :) .Последно, за кой ще дадат повече пари, за Християн Петров от ЦСКА или за Марин Петков от Левски.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
Това са решения на тези които са платили 1 млн.евро за Коялипу, решили са, че 2 млн.евро е висока цена и ако някой я плати ще са на кяр, бизнес.На малоумния нямам време да му отговарям, такъв здрав мач има по Макс спорт 3, а аз обяснявам за топлата вода :) .Последно, за кой ще дадат повече пари, за Християн Петров от ЦСКА или за Марин Петков от Левски.
Това им е същината на припоците ,че има тези и онези ,които си прехвърлят някъв клуб,има и някакви които или ги харесват за свои или не.
Най -важното е да има абревиатура,на кого му пука за някакво тере.
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Друго си е Милан, Ланс и оня отбор от Нидерландия са дребни риби :) .Има правила, откупната сума на Томаш беше 240 хиляди лева и ЦСКА я платиха.Сега тази цена на Коялипу е 2 млн. евро, който я плати има право да го вземе.Чакаме Милан да плати откупната цена за Марин Петков :) .
Абе ваще най-скъпи изходящи трансфери в България ви докараха до припознаването на Литекс, така че незнам :(
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч