Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 05 яну 2025 22:33

dedko2022 написа:
honda написа:
dedko2022 написа:
vlong написа:Тея мишоци се бяха изпокрили ,когато числото се празнеше в терето,после се появиха когато изравниха след рикошет
Пък дядката вече го смятах за умрял,ма то лайното не може да потъне

Тея, онея, ама Г.за за пореден път ви срере в големите устенца, понеже сте много отворени! Надявам се разбирате, че след като Тиквата изчезне, заминавате с 200! :mrgreen:

Не, не разбираме, ама разбираме че вашия собственик е поставено лице на Тиквата и Шиши . След като опраскаха Черепа в кого отиде това ,което остана от бизнеса на Черепа?

Появиха се Палмите например, съвсем случайно! ;)
Черепа бе изнуден да ви вземе и спаси лиценза, след което бе "опраскан", защото не искаше да дава толкова, колкото Тиквата му бе наредил. Що се правите на шашави?! :mrgreen:

Ако е така както казваш - явно разполагаш с информация каквато в ФБР и МФ на САЩ не разполагат. Веднага информирай Американското посолство . Ако е така както казваш казината на Мило Борисов в САЩ подлежат на конфискация , а на теб ще ти бъде дадена премия до 35% от стойността им ,така че действай. С прремията която получиш може да дариш на любимия си клуб и да им осигуриш влизане в ШЛ.
Мило Борисов е на пазара повече от 20 години, в един момент беше спонсор на ... Лудогорец. Ще ти дам един джокер - кой е съпруга на сестра му?
Кой е бил посредника между Шиши и Черепа- случайно да се казва ... Валтер Папазки? Случайно Валтер Папазки да е съдружник на Ирен Кръстева (майката на Шиши) от повече от 20 години. Кой е бил шеф на ДС за Врачански ррегион? - случайно да се казва Ангел Кръстев и съвсем случайно да е покровителствал Валтер Папазки и също така случайно да е дядо на Шиши?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 05 яну 2025 22:52

Като са били на пазара от 20 години защо не "спонсорираха" клуба, а трябваше Тиквата да хване Черепа за топките и да го застави да плаща дълговете на клуба от Подуене? Случайно ли се появи Черепа точно когато получихте наказание от УЕФА и бяхте застрашени да получите още по тежко? Черепа не ви ли показа еднозначно КОЙ е истинският собственик на клуба, като му върна акциите? Гъза в момента е лицето на този същият и понеже е скъсан Гъз, ще свива уши и ще изпълнява това, което му нареди оня от Банкя. Успех с новият треньор,, доста впечатляваща визитка и е много опитен. :]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 яну 2025 08:30

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 яну 2025 10:59

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:
Ако кажа, какво имах на трапезата за Нова година за КОПЕЙКИТЕ, ще е неприлично.
Руска салата за взвод и Водка и капама за рота и партрета на баш Копейката...........
Затова догодина, ако съм жив, купувам "Оливие" от "Берьозка" и четири кюфтета от топлата витрина на някой супер и се отдавам на плюскане.

Човек е голям , колкото са големи и мечтите му.

Друго си е урсулиния свят!Изпирането на джихадисти,дава ли 10 милки за тиквата му.............. Прикриването на брутални геноциди(Газа), възхваляването на неадекватни политици(аналена), в премълчаването на изселвания и престпления(Мосул, Идлеб, Алепо), в истерични пропаганди и внушения на омраза(орките).Ева си и мечтите,изкъпаха ги, подстригаха ги, сложиха ги в по едно костюмче и в ново име и целият свят изпадна рязко в амнезия за природата им и действията на тотални изверги.Друго е, признава за урсулиния свят....................За останалите ходещи джаджи в голямата машина и тяхното материално щастие, сякаш написано от изкуствен интелект, на тях им пожелавам по-малко болтчета и гайки да изядат през новата 2025.Ваша копейка,и къде ги дават денгите,че нямам рубли да пратя по Иконта чипа от пералнята у Мадър Раша.

Разбирам мъката ти :( голям четвъртит беше това за ядреното кремълско джудже с наполеонов комплекс .......... Не я подкрепям , въпреки , че за първи път има поне някаква истина в написаното от теб , но я разбирам.
Колкото до еконта , насочвай се към омразното ти юро , че ако ще плащаш в рубли .......ще си сецнеш кръста с тая 15 килограмова чанта я която ще ги носиш.

Бричет,тая ралта с Шенгеня и ойрото и съюза дет гетпан едни 300милиарда и е кат наш Гошо от петия етаж, дето се осра да взема заеми, да е лющил там почивките в Дубай, ко беше там у Велинград, Тесли и Айфони на изплащане, а накрая целио блок да му ги плащаме, щото така Гоше...
Нале сме съюз, баце,тихо.
Гърци, вие, вярвам, ще мълчите барем от кумова срама.
Мани не ви искам ойрото,искам си копейките..........

Ядреното джудже подписа декрет преди 6 месеца още. Не ти харесва капитализма , притискат те еврогейовете .......бягай при него , свободно е. 6 месеца :lol: 1 милиард човека :lol: последно декември по техни данни бяха се възползвали малко под 5 хиляди човека.
Какво чакаш ? Отиваш , устройваш се , почваш бизнес , голям пазар - ссср , монголия , китай , северна корея , куба , венецуела ......преуспяваш и ни го натякваш в лицата как ние тук се мъчим , а ти там :)
Не братче , урсуления свят е най-сладко да се плюе докато си на топло , осигурено и подсигурено в самия него.

Брат-чет,аре ти към Бангладеш,там ни копейките ни комунизди са стъпвали и няма да им усещаш нигативите,като 3 лева маро и прочие.Нашенгениха ли ви го?Кога ще рухне Мордор..?Когато американците докарат евтин втечнен газ?..Урсулиния свят бил най сладкото и топло място,вай наистина ли?Робите наблизо.Подръка. С малко транспортни разходи. Това е единствената причина за появата ви в урсулиния свят,много гот е дате рисуват като тоалетна(то кат си затънал в лайна,какво друго ти остава освен да казваш колко убаво пахне...).CNN Breaking news 10 00часа,току що нашият кореспондент в София съобщи че на тайно съвещание е било решено Дирекция "Банановъдство и вяра в утрешния ден " да бъде поверена на Любов и Мир.Ама най важното е да борим копейките и ватенките,БНР тържествено ни съобщи, че Украйна нападнала Курска област с два танка,а в Норвегия, на международното ски състезание "Ски тур", националният украински ски отбор не се яви на старта. И всички са изчезнали!Мръсни ватнеци,да избягат от Зеля и урсулиния свят.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 яну 2025 12:47

[quote="teerr"]

Брат-чет,аре ти към ...

Изображение
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 06 яну 2025 15:00

Изображение

На тия и водата им е тиня, менче кафява вода. Май Насо свалил гащите и го напълнил.
:)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 15:31

Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 яну 2025 16:51

tmanolov написа:Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси

Първо на Насето, после удоволствията...
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 яну 2025 18:01

tmanolov написа:Я да ви разннобразя малко - ще ходя до Гран Канария - всякакво инфо ми е от полза, за което благодаря. Та загледах се в цените на мачовете на техния Лас Палмас, че тогава се пада да играят с Виляреал - ми най-евтините билети са по 40-50 евро - това нормална цена ли е? Просто ми стана малко странно, все пак не са някакъв топ клуб, а и не играят с такъв? Ако някой е ходил или има скорошно инфо, да ми драсне. Мерси

За мен цената на билетите е ОК, все пак си на курортен остров. В УК на Вила в ЧШ преди 8 години някъде бяха 32 паунда билетите.
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 яну 2025 18:29

miro_rz написа:

За мен цената на билетите е ОК, все пак си на курортен остров. В УК на Вила в ЧШ преди 8 години някъде бяха 32 паунда билетите.

Испания е значително по-бедна от Англия ;) а и имсм някакви спомени за 80 евро на 1/2 финала в ШЛ на Барса и Челси, като ходих 2009. Вярно, че беше отдавна, ама чак пък толкова инфлация?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”